Čo na svadbu bol najväčší problém pre vás zohnať?

Dámy čo Vám robilo najväčší problém zohnať na Vašu svatbu (kabelka,bižu,návleky,dekorácie,spodné prádlo,balónky atď atď...)
Odpovedať
pre mna bol najvacsi problem zohnat pohodlne a pekne topanky k popolnocnym satam...ale inak vsetko ostatne uplne v pohode :-)
Odpovedať
Ja som mala tiež problém zohnať topánky. Ale to mám vždy, svadba - nesvadba :-D A ostatné veci som vtedy nejako neriešila, ešte som nechodila na net a nebola som ovplyvnená tým, čo všetko sa dá na svadbu prichystať. Riešila som len šaty a topánky a účes. Chvalabohu, dnes by som teda minula na tieto čačky peňazíííííí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
U mna bol najvacsi problem zohnat figurky na tortu od Gina Freehil - teraz je v ponuke uz aj v e/shopoch na SVK + moje popolnocne saty. ale ten boj stal za to :-D figurky pysne zdobia nasu spalnu spolu so svadobnou fotkou a nad popolnocnymi satami vsetci slintaju ;-)
Odpovedať
Urcite kvalitne a pekne svadobne topanky na stredne vysokom opatku-tak 7cm. Vsade mali len balerinky alebo strasne vysoke platformy ako pre transvestitu.
Odpovedať
Profilova fotka
danaxi :-D chceli z nevesty spraviť transnevestitu :-D my sme ešte svadbu nemali ale už teraz viem, že je bolo pre mňa veľmi ťažké zohnať peknú súpravičku spodného prádla, ktorej podprsenka by bola korzetová o veľkosti 70D, ale už mám zajednanú, síce upravovanú, ale predsa len :-) a ďalej je pre mňa nemožné zohnať peknú kabelku čisto bielu, ktorá by sa mi k šatkám hodila.. všetky čo som zatiaľ našla boli maslové...
Odpovedať
Ja som na kabelku mala stastie. Ale na svadbu som isla so 4 parmi topanokm. Pre istotu, aby mi otlaky neskazili den.
Odpovedať
inak ja som si chcela kupit povodne tanecne topanky, ale uz som nemala cas behat po obchodoch, tak som si kupila obycajne cierne lodicky dokonca v ZARA, lebo inde ani neboli....tie isto este vyuzijem, ale na ples si urcite pojdem tanecne kupit, lebo su krasne a urcite pohodlne (a stabilne) a co sa kabelky tíka, skus peek and cloppenburg, tam som videla pekne... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pridavam sa, tiez som mala problem s topankami - najprv svadobne, vsetky boli ako tu uz niekto pisal na platforme, alebo balerinky, alebo spicate. Nakoniec sa podarilo, nizucke ale elegantne opatocky, aj ked centimetrik navyse by nevadil :) a k redovym to bola kapitola sama o sebe - mala som pocit ze ako natruc pred svadbou prestali predavat cervene topanky. Nakoniec som z nudze kupila jedine co som dokazala zohnat a uz som revala ako v 10cm opatkoch budem tancovat, no mala som stastie - ukazali sa ako najpohodlnejsie vysoke topanky co som kedy mala :)
Odpovedať
Neviem, preco je tolko bielych lodiciek spicatych. Nevesta ma mat pekne zenske nozky a nie giganticke buratinovske spice.
Odpovedať
Profilova fotka
nuz pridavam sa k teme, ja som mala tiez najvacsie problemy zohnat topanocky- popolnocne.. chcela som strieborne, s opatkom, ale nic som nevedela najst... az dva dni pred svadbou a boli uuuuzasne pohodlne a stali naozaj par korun :)))a tiez bol problem s popolnocnymi satami.. uz som si myslela ze budem celu svadbu v svadobnych a nakoniec sme nasli uplne uzasne saty a ludia z nich boli uplne paf a aj ja som sa v nich citila super.. taktiez bol problem so soskou, objednavala som z ameriky a nakoniec sice prisla, ale nepouzitelna :(( zlomila sa a zistili sme to az na hostine, lebo sme nemali cast si ju prezriet.. ale ocko mi ju zlepil a sice nam nezdobila tortu, zdobim nam teraz policku :))
Odpovedať
Ja mám pocit, že je u nás problém zohnať vkusnú kabelku, a tiez bižu-tie klasické čo majú v každej bižutérii sa mi vôbec nepáčia.A spodné prádlo-tiež sa mi zdá slabý výber :-| Všetko len cez net,ale predajňa žiadna. Návleky,mašle a dekorácie Vám pokytne sála,alebo ste kupovali,resp. požičiavali?
Odpovedať
tiež pekné topánky na nízkom podpätku a hlavne oblé
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja mela nejvetsi problem s dekoraci. Behouny na stoly sem nejak sehnala a zbytek sem obednala z online obchodu, no bohuzel neprislo vsechno a co prislo, tak castecne jiny, tak sme pak na svatbe dodatecne kombinovali, aby se mi barvy nemlatily...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesticky, no my svadbu planujeme, a tiez sa najviac bojim topanociek, nie som moc zvyknuta na opatky, takze uvidime co zozeniem, chcelo by to nejake na nizsom opatku,..... a popolnocne chcem nejake cervene, uvidime co zozeniem, na topanky si moc nepotrpim, som sportovy typ, tak ale svadba je svadba, to musi byt dokonale :-) zatial som im velku pozornost nevenovala, ale pomaly budem, aby som si na ne este aj zvykla, pripadne reklamovala, keby bola nejaka vada :-) tak drzim vsetkym palce, nech mate co najmenej starosti zo zhananim :-)
Odpovedať
ja myslim ze boty nejsou problem - kazdy svatebni salon ma vyber, velikost se da obednat. V ostatnich obchodech ted, pred plesovou sezonou, sezenes taky dost a vyska je ted tak ruznoroda, ze si fakt muzes vybrat od balerinek po 15cm. Kdyz se na to zameris tak najdes, ze jich je opravdu dost na vyber
Odpovedať
Profilova fotka
@gaudi diky za povzbudenie, uvidime, ano na tu plesovu sezonu sa spolieham :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mňa je dosť veľký problém zohnať bielu kabelku (nie pompadúrku) k svadobným šatám.. všetky pekné sú krémové a to by k bielym šatám nevyzeralo pekne... @romankova - ´držím palce aby si zohnala botičky podľa tvojich predstáv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g dakujem, budem to potrebovat, lebo napr aj teraz som si kupila zimne topanky a kym si na ne zvyknem, no neviem,...... a svadobne musia sediet na 100%, ked budem v nich celu noc a riadne tanecky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj pre mna topanky, lebo som nechcela take klasik satenove svadobne, ale normalne kozene, ktore by som mohla v lete bezne nosit... nakoniec sme objavili cestou na BA hrad pocas nedelnej prechadzky jednu Obuv, tak sme sa tam v priebehu tyzdna vratili a mali tam take, ake som chcela, dokonca aj v kremovej farbe :-) a prekvapivo sa pre nas ukazalo zlozite vybrat svadobne oznamenie... uz sme si mysleli, ze pojdeme podla vlastneho navrhu, ale nakoniec som nasla super predlohu v Copy sluzbe nedaleko mojho pracoviska (bolo to asi 2 mes pred svadbou, cize za 5 min 12 :-D )
Odpovedať
@kamila.k. no ja tiez zvazujem ze si kupim tanecne topanky. tie predsa musia byt pohodlne... a mam este dost casu (10 mesiacov) do svadby... mas nejaky tip kde kupit tanecne topanky???
Odpovedať
Profilova fotka
a tie tanecne topanky budu biele? no veru najviac sa bojim topanok, jooooooj :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
mam problem zohnat set svad. bizuterie: nahrdelnik, nausnice a uvitala by som aj naranmok v bielej farbe, nie strasovy a nie perlovy. zatial som nic poriadne nenasla ani na nete. budem mat bizu z cinskeho obchodu, kt. som trocha "upravila" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mna by to mali byt topanky - kedze ja mam 176 cm a moja polovicka o pol hlavy menej. Ale rozhodla som sa , ze vobec nebudem riest vysku podpatku a kupim si take topanocky, aby boli pre mna pohodlne.
Odpovedať
Profilova fotka
@etelienka hned ako som si precitala nadpis temy vo fore: Co bolo najtazsie zohnat na den D, tak ma napadlo, ze ZENICHA :-D :-D :-D Pretoze o svadbe sniva podla mna kazda romanticky zmyslajuca baba uz od detstva a az postupne sa do toho sna pripletie aj nejaky zenich :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mňa bolo najťažšie (aj som najdlhšie zháňala) pekné červené topánočky, veľkosť 36. Mala som určité podmienky, že lodičky na miernej platforme, aby sa mi hodili zároveň aj k popolnočkách, aj ku svadobným, chcela som na nich peknú (!) aplikáciu. V obchodoch buď nesedela veľkosť alebo nevyhovoval vzor. Vtedy som usúdila, že pekné červené lodičky sú nedostatkový tovar :-p Mala som snahu objednávať cez net, ale akurát nemali moju veľkosť alebo doba dodania bola dlhá. Nakoniec som tlačená časom dva týždne pred svadbou kúpila v zúfalstve červené lodičky o číslo väčšie a so štrasom ktorý sa mi nepáčil ani nehodil..ale prerobila som si ich k svojej maximálnej spokojnosti x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?