Bratislavčanky

Profilova fotka
Minule som pisala do inej temy, ale do dnes nik neodpisal.:-( Tak som sa rozhodla, ze zalozim tuto v spolocnych terminoch pre nevesty. Dufam, ze nezostane zas bez povsimnutia. :-D x-)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
Ahoj, a potrebujes s niecim pomoct:-), alebo len tak???
Odpovedať
Profilova fotka
len tak si povymienat informacie, uz nejake veci mam, teda hodne (naposledy som pisala do majoviek 2009) odvtedy nam nejake veci pribudli, ale aj odbudli... no a teraz neviem ktoru temu nechaju... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Nechame sa prekvapit;-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi sa budeme musiet nechat :-N ty si septembrovka? este mas kopu casu pred sebou ze?
Odpovedať
Profilova fotka
hej, hej:-) este mame cas, ale ja si ´myslim, ze to tak rychlo prejde, ze sa ani nestihnem spamatat:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Tak a je rozhodnute, ostala tato tema :-) Ja mam svadbu v juni a ide mi to riadne pomaly
Odpovedať
Profilova fotka
ved mas este cas;-), ja tvrdim ze netreba stresovat;-). Co uz mas vsetko zariadene?
Odpovedať
Profilova fotka
Nieee, ja praveze vobec nestrsujem ;-) mame miesto obradu aj hostiny, ja mam saty, mame obrucky, DJ a fotografa a nejake tie drobnosti ako fr. kravatu, samodrzky, manzetove gombiky. Este zhanam odkial budu zakusky, torta a vysluzky
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam dost narocne zamestnanie, teda casovo, takze cas mi ubieha rychlo. My budeme mat mrnavu svadbu, bude nas tam asi tak desat alebo patnast, plus minus... Myslite, ze na konci maja uz bude pekne a teplo? Lebo ja by som mala mat kratke satky a trochu sa obavam toho vetra co tu mame, ci ma "nepodfukne" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tongo bude kraaasne :-) urcite a vydrzi to minimalne do 6.6 :-D aby sme aj my mali kraaasne. Ale nie, to je take sebecke odo mna. No modlim sa, aby bolo pekne, prijemne teplucko a slnecno.
Odpovedať
Profilova fotka
No Miska, takze myslim, ze uz mate vsetko to najpodstatnejsie, uz staci sa zucastnit a to najma ty so svojim zenichom:-). Mas uz predstavu kde si budes davat piect kolaciky a tortu? Chces is dat priamo robit aj vysluzky, alebo budete si rozdelovat vysluzky sami? Tongo: Podla mna momentalne sa pocasie vooobec neda odhadnut ani v jednom mesiaci v roku, teoreticky by mohlo byt uz pekne, teplucko (ked si predstavim, ze to som mavala skuskove a vzdy som lutovala, ze musim sediet nad knihami a nemozes ist na kupko, alebo proste von:-)), ale zase to co sa deje v poslednych rokoch s pocasim, asi nik neviem, ako bude:-). treba dufam v pekne a ked bude nahodou prsat brat to tak, ze vam pada stastie;-).
Odpovedať
Profilova fotka
Lubi, zatial sa mi pacili torty v Danele, aj cenovo, idem este kuk do Novej Dedinky a uvidime. Zatial mi ponukli vsade, ze pobalia vysluzky, takze by som sa s tym nechcela zatazovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja tiez budem urcite zhanat cukraren, kde nam vysluzky rovno zabalia. Rozmyslali sme zatial len hypoteticky nad Danelou, alebo Macekom, ale este nic konkretne ohladom cien sme si nezistovali. Len mame zajednanu jednu pani na hlavnu svadobnu tortu, ostatne kolaciky este poriesene nie su. tak daj potom vediet, ako ste dopadli v Novej dedine. Aspon porovnanie cien:-). dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky,tak sa pridavam do klubu :-) V Ba uz sice 2 roky nezijem,ale blavacka budem az do smrti :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Lubi, keby nahodou, tak do Danely zatial pre cennik nechod, az zaciatok marca ho budu mat. A jasne, poskytnem info od vitalosa, ked budem vediet, tam idem v pondelok. beuska1986 - ahoj, a kde teraz zijes?
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne za radu:-). pocula som, ze Vitalos je velmi dobry, tak som zvedava:-).
Odpovedať
Profilova fotka
caute no k tomu casu by som moc neverila my mame svadbu 19.9.2009 a vsetko uz bolo skoro obsadene a saty som nevedela zohnat ale dnes som bola v jednom salone v galante a mali tam taky vyber siat ze som nevedela ktore skor a nadherne su tam super baby ktore pomozu ochotne no proste uzas a ta cena tak ta ma dostala do kolien tu v BA su 3 krat cenovo narocnejsie..
Odpovedať
Profilova fotka
miska:prepac,ze odpovedam az teraz,cele popoludnie mi tato stranka blbne byvam v Taliansku pri Milane a aj sa v It budem vydavat chcela by som spravit dodatocnu hostinu po svadbe v Bratislave pre zbytok rodiny a kamaratov tak okolo 40 ludi.Zatial rozmyslam o botely Marina,ale este som poriadne nic nekukala keby ste kocky mali rady na dobre miesta budem rada pekny vecer
Odpovedať
Profilova fotka
beuska1986 ahoj my mame svadbu 19.9.2009 a mali sme problem uz zohnat volne miesto.. ale na koniec sme nasli posledne v HOtely Baronka a fakt klobuk dole .. nadhera super ludia miestnost no super..
Odpovedať
Profilova fotka
verca:tak to je sila a ze ludia sa v dnesnej dobe uz neberu :-D my este nemame presny datum,mal to byt september,ale staviame dom takze sa nam to velmi pravdepodobne posunie na na koniec 2009 a mozno aj jar 2010 kedze ta nasa hostina bude dodatocna,bude to len kludny obedik/vecera mozno ze aj v piatok alebo nedelu na ked nebudu volne soboty O Baronke tu vela kociek pisalo a vyzera to fakt super,gratulujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute, tak v tejto teme este nie som - hanba mi :( inak termin mame 08.08.09 a hostina bude tiez v baronke, zhanala som cokolvek kvalitne v ba a okoli, ale ten nas termin bol uz obsadeny, alebo sluzby neboli na urovni cien...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak ja sa tiez pripajam k svadobnej hostine v hoteli Baronka:-).
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcence, tak sa pochvalte co vsetko mate uz vybavene. Pekny dnicek zelam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj baby :) svadbu mám 18.4. a vybavené máme už všetko :-D hostinu máme v kultúrnom dome v Hamuliakove, máme vlastné mäsko a dosť papkajúcu rodinu, tak sme zvolili túto možnosť, všetko je formou mís s výberom viac druhov mäsa, príloh a šalátov, po 21.hod. ďalšie studené misy a nakoniec kapustnica. Koláče a tortu máme zo Šenkvíc - fakt vynikajúce a strašne zlatá pani. V piatok idem do Senca do Angel´s ešte pozreť popolnoné šaty a šaty pre družičky, v pondelok som dala vyrobiť obrúčky a akurát riešime svadobnú cestu...no zachvílu to tu je x-) kam chcete ísť vy?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-N ! hlasim sa k bratislavcankam, aj ked tam uz vyse 4 rokov nezijem, na vraciam sa pravidelne minimalne 5 krat do rocne a svadba bude v Bratislave, tak myslim ze budeme mat o com klabosit :-D svadba bude 08.08 tak ako aj u Linduss.. Mame vybaveny kostol- Dom sv. Martina, priestory pre recepciu (prave pracujem na selekcii cateringu), mam vizazistku, cerstvo uz aj kadernicku, agenturu na vyzdobu, maminka uz zajednala kolace aj vino (to bude z juhomoravksych vinic v Mikulove), hudbu este stale riesim, ale mam predstavu aj kontakty, a barchee> ano, na svadobnu cestu ideme do Thajska, tak velmi sa tesiiiim!
Odpovedať
Profilova fotka
linduss ahooj aj si si dala vyzdobu ako farbu??volala som s tou pani a ze za dva tyzdne budu mat nove farby.. tak uvidime.. v ktorej miestnosti mate???
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, pridavam sa k Vam, Bratislavcankam,...my budeme mat svadbu az 5.9., takze este casu celkom dost, i ked uz mam plnu hlavu planov a tak,...a saty uz vybrane :) musim sa pustit uz aj do inych veci, bo co ciam po forach tak vela z Vas uz ma co to nachystane a zarezevovane... tak pekny vecer :)
Odpovedať
Profilova fotka
kathyi v ktorom salóne si bola?
Odpovedať
Profilova fotka
ked vam mozem poradit ja by som moc salony v BA nevyhladavala.. su dost o nicom a ked porovnam sluzby BA a v inom meste sa to neda porovnat.. je mi luto ze takto hovorim o BA ale bohuzial je to tak... a hlavne ohladom svadobnych salonov.. ja som bola v galante dopocula som sa cez jednu kolegynu ktora si tiez s tade poziciavala saty a fakt sa to neda porovnat.. nieco uzasne je tam super kocka ktora sa vyzna a ma trpezlivosti az az...
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám šaty z Fany v BA na Tomášikovej a fakt spokojnosť x-) ceny na Bratislavu úplne super, milá ochotná pani a krásne šatky majú. Som bola hnilá ísť mimo BA... :-N
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?