Antikoncepcia Cilest. Máte s ňou skúsenosti?

Profilova fotka
baby, poradte mi, pouzivala som Logest, ale pri sexe mi nerobili dobre a tak som presla na Cilest, ale ked som citala letacik, tak sa bojim, ze nieco z toho mozem mat, ale pri sexe mi zaberaju, mate nejake skusenosti?
Odpovedať
Ahojky!! Já používám Cilest asi 5 let....nepozorovala sem na sobě žádný velký změny, respektive žádný.....nicméně mám asi 4 roky dost problémy se zažíváním a jakoby...no, deprese :-p ....jenže, já si nějak moc nepamatuju, jak to bylo předtím :-x , ale sem si jistá, že tyhle dvě věci se opravdu výrazně projevily....nemůžu teda stoprocentně říct, že je to Cilestem...ted už ho přestanu brát, z více důvodů, takže pokud se něco změní, určitě dám vědět!! Ale na každýho to působí jinak, co nevyhovuje jednomu, je optimální pro druhýho, takže v tomhle ti asi nikdo nepomůže... =-) ....uvidíš, jestli se něco změní a pak z toho můžeš dělat závěry, ale je to fakt dooooost individuální... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ti pekne, zase logest robi kazdemu dobre a mne nie, takze mas pravdu, ze kazdemu sadne nieco ine. depresie nechcem mat, dost, ze mam migreny, ale dik za odpoved
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj.ja uzivam cilest 7rokov a som spokojna ale kamoske nevihovovali tieto tabletky mavala strasne bolesti hlavy.Asi zalezi od organizmu
Odpovedať
ja ho teraz užívam už asi rok a som spokojná. predtým som užívala minisiston a logest, ale nevyhovovali mi, pretože som krvácala aj mimo cyklu. s cilestom tento problém nemám.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
kocky, stretli ste sa pri tejto hak so zvysenou migrenovostou???, alebo je to pocasim? A taktiez som presla na tieto pre nizku chut na sex, no teraz je nulova... mate podobne skusenosti???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ahoj.ja uživam cilest už 7 rok a som s nou veľmi spokojna.troška som po nej pribrala ale je to určite aj vekom,inač som spokojna.škoda ,že ju teraz vyradili lebo s inou nemam skusenosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?