Ako prebieha svadba s malým dieťaťom?

Profilova fotka
Ahojte maminky nevesty :) mna caka svadba 10. 04. 2010 a vtedy bude mat moj maly certik rok a 4 mesiace... priznam sa, ze sa trosku obavam, ako to snim bude... take dietatko potrebuje este svoj rezim, ktory sa mu budem snazit mu dodrzat aspon tak ako to bude mozne... hostinu mame v penzione, takze aj v noci moze pkene buvat.. len neviem ci budem behat s baby vysielackou, aby som ho poccula, keby nieco... alebo vobec neviem.... a celkovo ako bude asi reagovat nakopu ludi, ci nebude vykrikovat pocas sobasu, alebo za mnou nedobehne:D:D mam z toho velky strach... neviem opisat to coho sa presne bojim, lebo v podstate nie je nic hrozne mat svabu s babatkom,ale neviem ako to bude vnimat on.. skratka nechem, aby mal pocit, ze je bokom.. prosim ak s tym mate skusenost, napiste mi ako to prebiehalo vo vasom pripade....
Odpovedať
ahojky, neviem ci moja skusenostniecomu pomoze. ale mali sme na svadbe jedno male deco a to malo v case svadbu dva roky. bol to bratov syn. a to zije svojim rezimom, to ano. urcite je dobre, aby ste si dohodli niekoho, kto sa mu bude venovat. samozrejem aj trochu zabava, ale aj spanok a tak. tak to by si mala vela v svadobny den. u nas sa k tomu prihlasila babka. ale zvazovali sme aj variantu najat niekoho cudzieho. pokial ide o obrat, tak cely cas rozpraval. bavilo ho to. s nim rozpravali potichu, ale jeho to bavilo nahlas, resp. sepkal, ale nahlas ;-). no a este detail maly sa ma bal. ako sme kamarati a vsetko. ale jak ma videl v satach tak sa ma bal. a neboj nebude mat pocit ze bude bokom, len to chce niekoho dohodnut, aby sa mu venoval. rohozdne na taku vec ako svadba, sa chce pripravit pre decka, napriklad kupit baloniky. my sme mali pred hotelom pieskovisko s hombalkami a to ho teda nadchlo ;-). mali sme v zalohe farbicky, aj na tie doslo. takze urcite doporucujem niekoho si dohodnite. bude cely cas s vami a pritom sa mu bude niekto venovat.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky.. dakujem ti za skusenost... trkosu som sa zlakla, ci sa ma tiez maly nebude bat.. no snad nie.. uvidime.. ;-) .. na starostlivost v ten den ho budemat moj ocino a ked bude treba vystriedat, tak sa ho rada ujme buduca svokricka :) postarat sa o neho ma kto v kazdom pripade...v podstate mi nebude vadit, ak si bude pocas opbradu nieco rozpravat aj ked trochu hlasnejsie.. hlavne sa bojim toho ked houlozim na nocny spanok, ci knemu bue stale niekto odbiehat ci nahodou nie je hore alebo ako.. a s nim bude buvat aj estemensie dievcatko.. v tej istej izbe.. uvidime ci ju on nahodou nepride zobudit:D ten spanok v noci ma desi najviac, inak to zvladneme (dufam :-D) si ma potesila, ze to u vas slo celkom v pohode
Odpovedať
mne sa pacilo, ze mu na svadbe velmi chutilo. jednak zjedlo dve predjedla.aj babkine (teda mojej mamki, jeho babki) aj svoje. a tiez tam casnici lietali, aby mu zohnali miecko ;-). takze za hlavnym stolom sme mali 8 druhou pitia: - nealkoholicke sampanske (moje) - biele vinko (zenichove) - cervene vinko (mamine a svokrove) - slivovica (svokrina) - vodka (ockove) - mlieko ciste a kakao (synovcove) - detske sampanske (synovcove) - a nealko (pre vsetkcyh) bol zlaty jak sa snazil jest sam. moc mu to neslo, ale snazil sa ;-). inak je dobre mat nieco v zalohe co urcite papa. nas sa naucil vtedy jest hrozno. tak mal s toho zazitok. a pokial ide o spiacu izbu. tak tu sme mali tiez. a okrem neho sa si tam chodili zdriemnut ludia, co sa moc opili. chvilku s nim spal brasko, chvilku dedo, chvilu pradedo... tak sa tam pekne poztriedali ;-). ale bola aj chvila ked spal sam. rozhodne sa toho neboj.
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeej to ste mali bohatea netradicne menu :-D videla som tvoj albumik.. je naozaj nadherny... bol maly velky fesak :D a mate krasne fotocky..len tak medzi recou :) my samozrejme tiez budeme "vyzbrojeni" tym co ma rad.. amliecko nesmie chybat.... este musime vela veci premysliet, aby sa tam citil dobre a papanie je na prvom mieste 8-)
Odpovedať
evita, v case nasej svadby bude mat nasa dcerka dva roky... tiez som rozmyslala nad tym co s nou, nechcela som zatazovat nikoho z rodiny... no a tak som sa rozhodla, ze bude cely den s nami, ked sa budeme fotit, tak bude s nasimi rodicmi, no a vecer pre nu pride moja kamaratka, vezme ju k nam domov, vyspi sa normalne vo svojej postielke, rano s nou kamoska bude az kym sa nevratime my, co bude asi az okolo obeda, kedze ja s partnerom budeme spat tam kde bude svadba.... tak bude aj mala na svadbe, aj sa zabavi, aj sa vyspi, ja budem spokojna.... uz teraz zoznamujem malu s kamaratkou, aby si na nu zvykla, mame na to este pol roka....
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj habibi... vidim, ze mame rovnake starosti.. :) to je super ked mas malinku s kym nechat.. ja by som ale nebola vo svojej kozi, keby bol maly inde ako ja.. asi by som vksue vyela na telofone a vyzvedala co robi, ci buva a tak.. fotit sa pojde s nami.. a potom ho bude mat na starosti moj ocino, popripade svokricka.. ale bude s nami co najviac .. ako to buude mozne.. aj ked mi j jasne,ze na svadbe to moc mozne nebude.. drzim palceky,nech sa tvoja mala princeznicka s kamaratkou skamarati, bude im spolu dobre a vy sa mozete zabavit :)
Odpovedať
evita: dakujem. to je len mala ochutnavka fotiek. ottizto mame v plane davat albumi ako darceky pod stromcek, neviem ci to stihnu vyrobit. ale som spokojna s fotkami ;-). habibi: to je tiez zaujimavy napad. tuna neviem to najst. ale bola jenda nevesticka, ktora mala tiez malu dcerku a brali ju na fotenie sebou. fotky mali krasne.
Odpovedať
Profilova fotka
jani, myslim, ze sa vsetci darceku potesia :) habibi, my na fotenie berieme pre istotu aj svagrika, ked maleho omrzi pozovanie, aby ho mal kto zabavit :D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No ja to mam podobne syn ma 7 a dcera bude mat 3 roky ked bude svadba :-D uz teraz mam trosku strach ale nejako to zvladneme---1 a 4 mesiace su super horsie je tak cca 2,5 roka ked sa tovri osobnost,myslim ze to v pohode zvaldnes....urcite daj potom vediet :-D drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jaminy...myslim, ze celkovo s detickami do 3 rokov je to asi na svadbe trosku zlozitejsie, :-D ale snad to zvladneme.. ja dam vediet urcite.. dufam,ze aj ty.. 8-)
Odpovedať
Ahojte. ja mam svadbu v polke juna 2010 a nasa mala bude mat vtedy 10mesiacov. s mojou mamou sme to vyriesili tak, ze uz teraz ju zvykame na to ze je s nou moja mama. je s nou stale aj ju krmi z flase aj dava spat. takze verim ze to z malou na svadbe zvladneme.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mamaryba... to je fajn, ked sa to tak da, ked mas maminu blizko, ze moze byt s malou... drzim palce, aby to slo na svadbe hladko :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
presne v noci ma napadlo, ze takuto temu treba zvolit a uz je tu :-) no ja mam uz 4 rocnehoé syna takze dufam ze bude dobre, no ked sme boli v maji na bratrancovej svadbe ani sme nevedeli ze je simi tam
Odpovedať
Profilova fotka
so 4 rocnym to uz bude jedna radost neboj :) ale v kazdom pripade daj vediet :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte chysta este niekto svadbu s malym dietatom?Nasa bude mat 3roky a akosi si to neviem predstavit :-N
Odpovedať
@nanika09 ahoj ja sa vydávam tento rok a v mesiac svadby malý bude mať 3,5 roka. Trochu sa obávam toho.
Odpovedať
ja tiez,lebo moja certica je teda riadne neposlusna niekedy.Niekedy je to zasa anjel.Tak neviem pre ktoru masku sa rozhodne 8-) .Ta je schopna pocas obradu vrieskat na celu salu.A ako to poriesite so spanim,lebo toho sa bojim dost
Odpovedať
@nanika09 Ja budem mať viacej takýchto detí a aj menšie, obávam sa, že budú vyrušovať počas obradu v kostole. Ale teším sa, že náš synček bude niesť naše obrúčky.
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 aj ja sa pripajam. V case svadby bude mat nas maly presne 2 roky a je na mňa strasne naviazany :-( My to budeme mat asi dost komplikovane, ani mlieko nevypije od ineho ako odo mna, uz sme to aj skusili cvicit, ale zatial bez uspechu a ked neni nieco po jeho, tak ten vie tak hlasno revat, no hotovy karneval... :-| Ach jaj, tiez mam z toho dilemu a nocne mory.
Odpovedať
naše deti sú v takom veku, že skúšajú. Hostiny sa až tak neobávam, budú mať bublifuky a bude hrať hudba, len toho obradu, budeme mať v kostole, radšej som vybrala obrad bez omše, aby to tie deti vydržali.
Odpovedať
@beatrixlenicka Ahojky, kostol uz mate zajednany? My sme totiz mali obrad pod holym nebom a drobce sa hrali s lupienkami a balonikmi, s balonmi bola potom aj perfektna tancovacka a deti boli nadsene :-)
Odpovedať
@beatrixlenicka no to by sa aj mne lubilo keby niesla prstienky,alebo keby nam sypala ruze z kosicka.Len pochybujem ze by spolupracovala.Bud by ich vysypala hned vsetky naraz,alebo by si ich chcela nechat.Lebo ona je hrozna tvrdohlava a malokrat urobi to,co od nej chceme :-| .
Odpovedať
@janka27lienka no moja ma teraz 2roky a kebyze teraz mame svadbu,tak horor :-S .Ja len dufam ze za rok sa zmeni.Moja je tiez namna naviazana.Az kym nepride moja mama.Potom je naviazana na nu a bojim sa, ze zo svadby nic nebude mat lebo sa bude venovat len malej.Neviem si predstavit ani to,ze ked sa ma jest tak mala bude kludne sediet za stolom ha ha :-N .A ako to vyriesite s nocnym spanim?
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 este s mojou mamou vie byt tiez, ale len kym si na mna nespomenie. Ale nechcem aby sa venovala malemu, este neviem ako to poriesime, radsej budem asi ja behat za nim. blizko restiky kde bude svadba je penzion, v ktorom budeme my ubytovani, tak tam ho dam spat a asi moj starsi bracho bude tam ked zaspi, on moc na zabavy a tancovanie neni. Horsie je, ze zatial sa mi budi aj v noci tak zo 2-3x a ked na nho ja neprehovorim, tak vie revat, az kym nepridem. Ked zareve a ide k nemu Dusan, otecko :) tak ani to nemoze byt, len JA :-( Tak mi vtedy bude musiet asi zavolat a ja hned pricupitaaaam, no uz sa na to tesim... :-| Ma 5 mes. nato, aby sa zmenil, aspon keby prespi celu noc ;-) Tiez neobsedi a v kostole to chceme mat aj s omsou, tak neviem. Tiez neprichadza do uvahy, aby rosypal lupienky, on by si to urobil po svojom, min. by zahodil cely kosik a bolo by vystarane a ja by som sa este hanbila, ze co to mame za dieta-take neposlusne... No uvidime ako to vsetko dopadne...drzim nam vsetkym, co mame male neposlusne deturence palce! ;-)
Odpovedať
@janie7 mám kostol zajednaný
Odpovedať
@nanika09 dúfam, že bude niesť tie obrúčky, už som mu kúpila aj malý oblek.
Odpovedať
@nanika09 s nočným spaním to ešte nemám celkom vyriešené, asi v skade bude spať ,donesiem poslel, tam bude mať klud a môžeme ho chodiť kontrolovať, alebo ho dám kamoške susede.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?