Ako pozvať vydatú kamarátku bez jej manžela? Poraďte

Profilova fotka
Mám taký problém, chcem pozvať kamarátku na svadbu, bývalú kolegyňu, ale jej manžela vôbec nemusím.On proti mne (aspoň myslím) nič nemá, ale ja viem ako sa správa ku kamarátke, že to je v podstate nie jej menžel, ale len skôr otec jej syna. A ja ho fakt nemusím.Kamarátke by tiež nechýbal, len ako to voľako diplomaticky navrhnúť, aby jej nerobil z toho doma aféru. :-S
Odpovedať
To si teda neviem predstavit, ked maju taky vztah ako pises tak mozno mu to ani nebude vadit, ale to musi vyriesit ona. Myslim ze pozvat iba ju by nebolo velmi dobre. Predstav si ze tvojho partnera by pozvali bez teba, asi by sa ti to moc nepacilo. Je to na nej aby sa s nim dohodla ze na svadbu pojde sama.
Odpovedať
ono by bolo fajn,keby ste nejaka partia byval. kolegov a pozves ich ako partiu,co znamena bez partnerov...
Odpovedať
nemozne... :-) a musi on vedite ze ona bude na svadbe? Co keby ofic. sla na chatu alebo sluz. cesta...
Odpovedať
Profilova fotka
krissy, myslíš že keby som ich pozvala zo dve zo tri, bez partnerov, že by to vyzeralo normálne? neznie to ako zlý nápad
Odpovedať
Ahoj muzka, Ja som si tiez pozvala kamaratky bez partnerov a dvovod bol, ze ved oni su uz ako partia. Dokonca niektore mali partnera a niektore nie a tak sa to zdalo byt logickejsie riesit to takto. Kazda to brala v pohode a musim povedat, ze sa asi vbavili lepsie ako keby tam mali partnerov.
Odpovedať
mzuzka presne tak,myslim,ze aj tpscana to mysli takisto ;-)
Odpovedať
ano prene tak som to myslela krissy1 :-)
Odpovedať
Alebo poslat svadobne oznamenie s pozvanim ku stolu len na jej meno, nie na ich spolocne meno.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem, len ešte sa opýtam, nebude to vyzerať "blbo" keď ich nebudem volať všetky, ale len tri? (z ôsmych)
Odpovedať
Profilova fotka
agina, v tom akou formou ju pozvať by nebol problém, lenže jeho prvá reakcia, by bola : Nojasné, teba volá, mňa tam nechce, ako vždy, zlatá dobrá Majka, všetci ťa všade chcú a ja som len na obtiaž a bla bla. Aby mu Majka začala rozprávať, že to tak nie je, že on je úžasný a pod. Popri tom, keď sme mali firemné akcošky, tak pár krát sa tam vyskytol, ale to len na Majkinu adresu samá buzerácia a pod. Dokoncq i naši chlapi vo výrobe krútili hlavami, že keby mali takú ženu doma, ako je ona, tak ju vynášajú do nebies. Lenže on trpí pocitom menejcennosti, tak v spoločnosti sa snaží dokázať, že aj Majka je blbec a že nie je dokonalá. No je to chuj.
Odpovedať
Profilova fotka
...blbé neblbé... Treba si pozvať takých ľudí, ktorých máš rada a dobre sa s nimi cítiš. Napokon, ty si bola mzuzka všetkým 8 na svadbe? Ak k agine...ja som si tiež myslela, ža ak pošlem pozvánku len na meno, tak je to akože len menovaný.... napokon sa ma aj tak opýtali, či musí ich syn v obleku, lebo ho už vyrástol. Bolo to blbé, ale musela som im vysvetliť, že s ich synom nie som v kontakte a tá pozvánka na hostinu je iba pre nich.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa zdá celkom dobrý nápad ten čo napísala kissy1, podľa mňa tak by to aj mohlo vyjsť.a môžem sa spýtať tvoja kamarátka ho má rada aj keď je taký?a koľko to už znáša, také buzerovanie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
podla mna je to v pohode, ked povies ze volas byvale kolegyne. Nech to ta kamaratka povie tak doma manzelovi, ze idu byv. kolegyni na svadbu a bude. Nevadi ze nepozyvas vsetky kolegyne
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tak mojho uz manzela kamarat ma doma taku "svi.." ze mi je ho strasne luto a on je napriek tomu strasne dobry, mily, uctivy clovek; tak ja som priamo povedala mojmu muzovi, ze tu harpiu nechcem vidiet na svadbe, aj keby neviem co bolo, a tak som jej to povedala, moja zlata, nechcem ta vidiet na mojej svadbe, tvojho muza mame strasne radi a jeho tam chceme a on nam slubil, ze pride; no a nakoniec Robo dosiel, bavil sa perfektne a ani raz si na nu nespomenul; on vie, co doma ma ( hovoria mu to fcetci kamarati ) a uz si zvykol na tie jej "burky"; takze, ako hovorim, je to tvoja svadba, pozvi len ju a jemu povedz, ze sorry, ale to ze si partner mojej kamaratky, ti este nedava ziadne pravo byt na MOJEJ svadbe :-D ak sa zda to prilis radikalne, tak prepac, len nazor :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Kanuska, kde ste to mali svadbu? Paci sa mi ta miestnost na fotkach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno by som sa vyhovorila na kapacitu miest a na to, ze z roboty pozyvam iba kolegov a kolegyne bez partnerov.. Nakoniec, ako napisala Iko, je to tvoja svadba ;-)
Odpovedať
ahoj, no ja mam presne ten isty problem. Moja kamoska ma tiez takeho blbeho muza, ktory ma nemoze vystat lebo som mu povedala do oci ze je poriadny blbec atd... Teda lepsie povedane nemoze vystat ani jednu jej kamosku, pretoze podla neho jej davame do hlavy blbe rozumy. Kedze my mame svadbu na buduci rok, tak som jej povedala, ze chcem na nej len ju bez neho. Ona to aj chape, ale boji sa mu to povedat. Ja ju vobec nerozumiem, preco si ho vobec brala, kedze ich manzelstvo je uz po roku v troskach. Aj napriek tomu zostava stale pri nom kvoli synovi. Jedna velka blbost. Ale aby som sa vratila k tvojej otazke, ja by som na tvojom mieste pozvala akoze iba byvale kolegyne bez manzelov, bude to pre nu jednoduchsie doma vysvetlit.
Odpovedať
Len na margo veci, ja by som bez mojho manzela nesla nikde, predsalen sa skuste trosku vzit do situacie pozvanej kamaratky.Myslim, ze by pravom mohla byt trosku urazena, ze chcete pozvat len ju a nie aj jej manzela - i ked pisete, ze s nim sa jednoducho neda a vyjadrujete sa o nom hanlivo.Predsalen je to manzel vasej kamaratky a mali by ste respektovat jej vyber, v opacnom pripade tym davate jasne na javo, ze si vasa kamaratka vzala dost prizemneho cloveka a to predsa uraza.... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som sa snou otvorene porozpravala. Asi by som jej nepovedala, ze ho nemusim, ale ze to nie je sranda pozyvat tolko ludi a ze ju by si tam velmi chcela. Uvidis jej reakciu a podla toho sa zachovas. A myslim, ze ked tam nebude sama abude tam mat nejakeho ineho exkolegu alebo kolegynu bez pratnera, nebude to vobec blbe.
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem vám za rady pomohlo 8-)
Odpovedať
tak to urobte tak že jej manželovi to nehovorte - ved ked ju berie tak ako hovoriš tak ona skratka pojde preč a on nemusi vedieť kam ide - alebo normalne nech povie že ide na svadbu kamaratke... a hotovo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala na svadbe tiez jednu kamosku bez jej manzela, prisla neskor, spolocne aj s nasou partiou kamosov a bolo to uplne OK.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?