Ako odstrániť fľak od oleja z bielych riflí?

Profilova fotka
Síce sa to netýka svadby ale som zúfala:-( dnes som na pumpe umývala okno a fúkalo , po ceste som si vsimla flaky na rifloch, pravdepodobne z tej vody+olej, doma som skusala vanish a zislo to len trošku :-( a potom som skusala savo ale to na mokrom neucinkovalo, aj s octom som to vyprala a nic, neviete o nejakom bielidle lebo tak?? lebo tie rifle mám fakt rada
Odpovedať
@angie007 skus naliat na ten flak pripravok na umyvanie riadu a potom ich daj do pracky a vyper. U mna to vacsinou zabera.
Odpovedať
Profilova fotka
@janulik_81 skusala som ale nepomohlo
Odpovedať
hlavne na flaky ziadnu horucu vodu uz si ich oprala, takze odstranenie skvrn moze byt problematicke... ale co keby si sa skusila opytat v cistiarni?
Odpovedať
Profilova fotka
@grettka ja som skusala aj savo a nepomohlo vobec, ani sa to nevybledlo...vôbec nič....a u nas cistiarne oprané veci nevyčistia vôbec, už som tak raz dávala bundu čistiť a prišlo mi to také isté, nakoniec som nato dala savo a savo mi to vytiahlo....takže už ani tým čistiarniam neverím absolutne.
Odpovedať
@angie007 :alebo si kúp v drogeri na farbenie nohavic byva na to vo forme prasku a je cierny a tusim byva aj bieli skus sa nato opytat v drogeri na to .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?