Svadobný účes z dlhých rozpustených vlasov. Dajte radu

Profilova fotka
Ahojky všem..prosím všechny o radu na účes z dlouhých a rozpuštěných vlasů.Dnes jsem byla na zkoušce účesu,vlasy mi jen nakulmovala,ale vůbec se mi to nelíbilo.Za tři týdny máme svatbu a já už jsem z toho nervozní.Za každou radu vám budu moc a moc vděčná..
Odpovedať
skus inu kadernicku, ta by ti mala poradit nejlepsie.
Odpovedať
Mozno zajst do lepsieho salonu, tam kde su mlade baby, tie maju viacej napadov a inspiracii, urcite poradia. Ak nie, tak mozno aj v inom meste. Zavisi od toho, aky uces si predstavujes. Podla mna dobry kadernik musi dokazat vytvorit uces podla fotky, ak to na to nema, tak potom dovidenia. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
deei...dobre zvaz akeho kadernika si vyberies...ja som si pestovala vlasy dlhe roky hlavne na moju svadbu.dosiahla som dlzku po zadok a velmi som sa z toho tesila az do dna kedy prisiel den mojej svadby...dopadlo to otrasne aj napriek tomu ze skuska ucesu kadernikovy vysla celkom fajn..proste nemal svoj den..len tak zo srandy si pozri v mojom pripravnom albume foto ktore som mu ukazovala...dokonca vsetky tie uhly pohladu som mu vytlacila a mohol robit podla toho...a potom kuk vysledok v mojom svadobnom albume...strach a hroza...uplne nie podla mojich predstav....tak ak si nechces skazit ten najkrajsi den nejakym debilnym kadernikom ktory bol mozno po opici tak chod este raz niekam a sed tam aj 10 hodin kym to nebude podla tvojich predstav ;-) prajem vela stastia x-)
Odpovedať
Princess - ale aj tak si mala pekne vlasky, prave ja si osobne myslim, ze sa ti to velmi hodilo k celkovemu imidzu, k tvaricke aj k tej svatobnej robe. Mne sa pacis ako nevesta... :-D I ked mohol kadernik pohnut rukami aj rozumom, ale ako si napisala ze ti pokazil ten najkrajsi den... 8-( asi nemal svoj den a vobec sa mu nechcelo ti to specialne upravovat. :-| Mala si sa zdvihnut a povedat dakujem, toto by som dokazala aj sama, dovidenia a odist bez zaplatenia ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Holky,jste hodné..Moc děkuji za rady.. :)
Odpovedať
deei - len neboj...hladaj dalej, este nic nie je stratene, ved mas cca 3 tyzdne. Len treba ist vsade a pytat sa, kto to dokaze podla tvojich predstav. A hlavne musis vediet, co chces...to je dolezite !!! Drzim palec :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?