Svadobný účes od Lukáša Bielka. Akú máte skúsenosť?

Poznate niekto tohto kadernika?Pocula som od mojej znamej ,ze pracoval u Igora Novosada ktora k nemu chodila pravidelne a bola velmi spokojna.Chcela by som vas poprosit ci mate este nejake skusenosti s nim.
Odpovedať
Profilova fotka
skus napisat sem : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
dakujem skusim to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola u neho 3x a robi velmi pekne ucesy,aj strih a farbu vie prisposobit kazdej zene.Teraz odisiel robit do auparku do toho kadernictva v novej casti Luxus Vlasy a Vy.Bola som naozaj velmi spokojna,doporucujem vyskusat.Aj na internete som o nom nasla nieco: http://lesk.cas.sk/clanok/80146/zmena...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
S tymto kadernikom mam velmi zlu skusenost co sa tyka farbenia vlasov a uz by som u neho nieco ako farbenie nikdy neriskovala, takze ho vobec neodporucam !!
Odpovedať
ja mám s Lukášom najlepšie skúsenosti. Robí krásne účesy, dokáže splniť každú požiadavku ( ak je to možné v rámci tohto sveta- avatara z vás nespraví ). Môžem len odporučiť!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
dobry den, Lukas.. vy ste robili v Auparku predtym vsak? Raz som bola u vas, farbili ste mi vlasy a robili uces. Teda dufam ste to vy ;-) Pamatam si len meno, bolo na vizitke, ale vraj tam uz nerobite..Nasla som Vas na facebooku, len neviem ako tam mozem napisat ked nie som priatel. Chcela som sa spytat ze kde teraz robite? V tom celebrity style? To je nejaky salon? Dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?