Svadobný kaderník Sean Kasumovič. Aké máte skúsenosti?

Ahojte baby, mate niektora skusenost s tymto kadernikom? Budem vdacna za vase dojmy :-) mal by to byt sikovny chalan...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Sean je fajn :-) ja s nim mam len dobre skusenosti derek - ona sa nepyta na to, aky je na sutazi 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
tak baby, ja mozem len a len doporucit, dnes ma cesal - a na 1. teda nefarbil, nestrihal, len robil uces a straaaasne mily chlapec, mlady, ale talentovany. a co sa tyka sutazi, neviem, aky je - ale asi musi stat za to, ked ziskal mnozstvo oceneni, napr. http://www.zsss.sk/files/uspechy_kade... momentalne pracuje v Trnave v jednom kadernictve
Odpovedať
tak preefektovaného a sprostého chalana som dávno nevidela. Nie rečičky okolo toho ale kvalita je podstatná.
Odpovedať
takze seana poznam iba ako maminkinho kolegu a videla som jeho tvorbu robi ju peknu ale vsetka jeho tvorba je rovnaka viem ze vam je to jedno ale furt odskakuje niekam prec a mozem vam uprimne povedat ze ked robil moju maminu tak jej to robil asi 3 hodiny lebo ona musel pozerat americku superstar na pc.ja nacisto suhlasim s tu velmi dobrou babenkou ktora to sem dala myslim ten nick boss!
Odpovedať
:) je sice pravda, ze vie urobit dobry uces, no rozhodne nepocuva potreby klientky...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
pocujte seci so seanom som ako ucen sutazil a vzdy som vyhral ale potom som na dva roky polavil v tempe ale sean isiel tvrdo za svojim cielom a nedavn sa mu ako prvemu slovakovi podarilo vyhrat medzinarodnu sutaz v parizi... bol som s nim ho podporit je to mlady nehorazne nadany sikovny kadernik a pichne setky medializovane ohurovne kadernicke celebrity ( mena nebudem hovorit ).... cize slecny a buduce nevesty sean neni ziadny preafektovany ani sprosty chalan ale je to kadernik s obrovskym talentom ... poznam ho a mozem ho doporucit kazdej robi v nitre, trnava je pase uz ... ;-)
Odpovedať
na ucesy ano, co som videla jeho tvorba. No mne ked robit strih, ala som iba 2 podmienky, ziadne vlasy v tvari a nenarocna uprava... Vlasy som mala v tvari furt, som na to hakliva, vadi mi to a bez fukania a upavy som vyzerala ako zmoknuta sliepka. Tot vsio. Ale ucesy ma krasne, to mu nik neberie...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Sean je vynikajúci, mám s ním už dlhoročné skúsenosti. Je pravda, že tak celkom nepočúva požiadavky klientky - ani raz ma neostrihal ako som od neho chcela, ani farbu mi nikdy nenamiešal akú som chcela :-D , ale výsledok jeho práce bol vždy oveľa lepší ako moje požiadavky. Povedala som, že nikomu inému ako Seanovi sa už strihať nenechám, raz som to skúsila dopadlo to strašne.
Odpovedať
grinova, no to ano, ja netvrdim, ze to, co mi urobil na hlave bolo zle, ale som hakliva na vlasy v tvari, vadi mi to, aj preto, ze som alergik..., mala som tam polovicku ucesu... nemam cas na upravu, bolo to treba upravovat a tak... Ano, pri odchode od neho to bolo super a aj ked som sa s tym hrala..., ale... Su ludia, ktori si povedia chcem to a to a ak ma kadernik iny nazor, MA TO KONZULTOVAT, nie si robit tak, ako sa jemu chce...
Odpovedať
8-) Sean je nie len perfektný kaderník, ale aj úžasný človek. My sme mali v sobotu takú malú domácu žúrku, kde nás viaceré strihal a všetky sme boli užasnuté jeho majstrovským dielom a príjemnou spoločnosťou. Bez ohľadu na veku a hlavne kvalite vlasov, lebo každá sme iná, všetky sme boli nadmieru spokojné!!! Ešte nikdy som neodišla od kaderníka, aby som si hneď neumyla vlasy a neupravila po svojom. Tentokrát som to neurobila. Moje okolie je s mojou zmenou nadšené a najdôležitejšie je, že ja veeeeeeeeeeeeeeľmi. Zotrvám pri tomto kaderníkovi a odporúčam ho aj ostatným. Ale nie že baby budete krajšie...o:)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
zdenulkaa...ja ťa chápem. Tiež sa mi stalo, že som po ostrihaní myslela, že ho na mieste zabijem. Keď mu poviem, aby to nebolo príliš krátke, a hlavne nie nad ucho, lebo mám veľké odstávajúce uši(aspoň si to myslím) a on mi tie vlasy odšvacne rovno nad uchom...ale keď som sa ukľudnila a chvíľu poobzerala v zrkadle tak som zistila, že to vlastne vyzerá super :-) :-) ...s ním je to niekedy ťažké, ale Sean podľa mňa nie je celkom kaderník, on je umelec a verím tomu, že vždy keď niekoho strihá, naháňajú sa mi hlavou rôzne nové nápady a nechá sa potom ľahko uniesť. Bývali sme v jednom baráku takže sa v podstate poznáme od detstva a vždy bol taký :-D Vidieť to na ňom aj keď ho pri práci pozoruješ, aký je pri tom vždy nadšený a sústredený, hrá sa s každým jedným vlasom. Ja som sa častokrát, keď sme sa náhodou ocitli obaja v rodnom meste chodila na neho len pozerať a pokvákať. A napriek tomu, že ma nejedenkrát napajedil, dala by som čokoľvek, keby sme sa zase doma stretli a on mal čas sa aspoň chvíľu venovať mojej hlave. Bohužiaľ sa nám to už vyše roka nepodarilo a ja sa smutne uspokojujem s brnenskými neoverenými salónmi :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Nevesticky.. cenovo to u neho ako vychadza? svadobny uces? resp. strihanie farbenie?
Odpovedať
Vaham medzi seanom a monikou zabojnikovou.. komu sa dat cesat na svadobny uces co poviete?
Odpovedať
@dolla ja som sa kdesi dočítala, že sena berie za svadobný účes cca 100,- € :-S
Odpovedať
@simcab ja viem len tolko ze za bezny spolocensky uces berie okolo 50€.. o svadobnom ucese neviem.. taky je drahy?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
uplne najlepší, dnes som tam bola ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dolla určite Sean
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mal by si na vypocutie klienta vyhradit par minut a komunikovat s nim aj pocas upravy ucesu to je podstatne pre obojstrannu spokojnost. Mal by sa ucit ako najst cestu ako sa da spravit to po com tuzia zakaznici. Navstevujem doma i v zahranici spickovych hairstylistov a ked si porovnam ich pracu a jeho chlapec sa ma co ucit. V ucesovej tvorbe mozno je dobry ale nema prespickovanu techniku strihu. Vie len dokola opakovat svoj oblubeny a casto jediny strih a v konecnom dosledku ak sa mu ten nepodari tak to zamaskuje lakom a konecnu katastrofu zavrsi fenom.
Odpovedať
Profilova fotka
Sean je úžasný kaderník, bola som na jeho školení už pár krát na drdoly a je neuveritelný, precízny no skrátka perfektný!! :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?