Rozpustené vlasy - nevhodné???

Profilova fotka
Ahojte baby, chcem Vás poprosiť o radu, vždy som na svadbu chcela rozpustené vlasy prípadne len jemne vzadu zopnuté a závoj...celý život nosím rozpustené vlasy a nemám rada drdoly a vrkoče....v poslednom období som však na vážkach....hlavne blízka rodina mi hovorí, že rozpustené vlasy sa nehodia pre nevestu že je to také "obyčajné"...čo si o tom myslíte? Nie som proti drdolom niektoré sú fakt krásne a páčia sa mi ale na iných nevestách neviem si ich predstaviť na sebe....a navyše môjmu drahému sa tiež páčia veľmi rozpustené vlasy a bol by rád keby som ich mala len tak....máte prípadne nejaké foto inšpirácie? Vdaka za všetky odpovede :)
Odpovedať
na čo to vôbec riešiš, keď sa ti páčia rozpustené, daj si rozpustené, podľa mňa neexistuje niečo ako vlasová etiketa (i keď možno áno), skôr ide o to čo komu pristane, ja často nechápem niektoré ženy ako si môžu dať drdol, nie každému sa to hodí...ja by som skôr riešila ak máš svadbu v lete, aby ti z tých rozpustených nebolo zbytočne teplo..ja osobne neznášam po pár hodinách tanca ulepené vlasy na krku :)
Odpovedať
Profilova fotka
isto rozpustené. páči sa to tebe, drahému, si to ty a cítiš sa tak dobre, tak podľa mňa nemá zmysel robiť niečo len pre to že niekto iný to povedal. a v takejto "osobnej" veci (to čo máš ty na sebe) už duplom :) ja mám v albume kopu "rozpustených" účesov, tiež to tak plánujem, kukni :)
Odpovedať
https://www.google.sk/search?q=braide... @1608zuzana je to krásne, daj si :) nemusia byť úplne rozpustené ako vždy, stačí ich nejak upraviť. Kaderníčka bude vedieť čo robiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@iwetak no svadbu mame na konci septembra takže už asi nebude také teplo ale máš pravdu pri tancovaní sa človek spotí takže sa toho obávam....preto aj váham rozpustené vlasy sú krásne ale v tomto smere nepraktické :)
Odpovedať
urcite sa neboj rozpustenych vlaskov,vyzera to krasne! ja som mala rozpustene tiez a vobec by som to neoznacila ako nevhodne.mozno trochu neprakticke na svadbu v lete,ale zase pri tanci sa rozpusti akykolvek volnejsi uces (okrem zabetonovaneho vycesu)...
Odpovedať
Profilova fotka
@1608zuzana rozpustené vlasy vôbec nie sú "obyčajné" na svadbe :-) určite choď to dotoho!!!
Odpovedať
@1608zuzana podla mna to nie je nevhodne, drdol vraj zostaruje, rozpustene vlasy vyzeraju tak pekne, omladzuju. ale ja si asi ich nejak zopnem, neviem, nepaci sa mi drdol, teda niezeby nebol pekny, ale lepsie vyzeram s rozpustenymi, takisto snubencovi sa tak viac pacim, ale stale sa mi pomotaju, neviem si predstavit, ako to prezijem cely cas s rozpustenymi, spotim sa, polepia sa, pomotaju. takze netusim jak to budem riesit, ale rozpustene su urcite fajn, mozno nakoniec aj ja s takymi skoncim
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som mala rozpustene..aspon som sa citila prirodzene :)
Odpovedať
Profilova fotka
@1608zuzana určite si daj účes v akom sa cítiš dobre a keď sa aj budúcemu manželovi viac páčiš v rozpustených vlasoch, tak neváhaj. A na kecy ostatných sa vykašli - na svadbe ti žiadny hosť nepovie, že si si mala dať radšej drdol :-D a tie reči predtým, že nevesta by mala mať vyčesané vlasy - jedným uchom dnu a druhým von ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1608zuzana ja som mala rozpustene vlasy ..pozri si fotoblog...absolutne nelutujem..manzel spokojni a vsetci hostia mi pochvalovali, ze konecne nepreplacana, nevyumelkovana nevesta...
Odpovedať
@1608zuzana aj rozpustene vlasy sa daju krasne upravit takze co rozmyslas ty si nevesta v jednoduchosti je krasa
Odpovedať
ja budem mat tiez rozpustene a trosku zvlnene. nieco velmi jednoduche, lebo saty mam take vyraznejsie. o drdoloch som ani neuvazovala, mne sa to viac paci takto;) a myslim, ze to bude vyzerat dostatocne elegantne. takze daj na svoj pocit, aby si sa ty citila dobre a potom take bude aj tvoje vyzarovanie:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja si myslím , že každá nevesta má mať tak vlasy ako ona chce, keď si zvyknutá na rozpustené a neveľmi by si chcela drdol tak si daj rozpustené, MY máme svadbu 9.8.2014 a tiež som uvažovala nad rozpustenými pritom moje vlasky sú fakt na hovno doslova a dopísmena :D ja ich nosím väčšinou aj preto zopnuté. no isto by som ti poradila (keď si este nebola) na skúšku účesu (niektoré kaderničky ich robia zadarmo alebo na minimálny poplatok) a vyskúšať si ako vby to vyzeralo s drdolom, jemne vypnute, alebo rozpustene ... mozno by si sa sama sebe zapáčila aj v hodnom drdole , ktovie :-) len sa nenechaj ovplyvnovat inymi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?