Platí sa za skúšku svadobného účesu v kaderníctve?

Ja viem, žo to je blbá otázka, ale tak ma dnes napadlo, či sa platí aj za skúšku v kaderníctve???
Odpovedať
Hmm, no neviem, ale tam, kde si budem davat vlasy robit ja, tak platit budem, ale myslim, ze vseobecne sa plati, aj kamosky, ktore sa vydavali platili. Jasne, ze menej, ako za normalny uces, ale platili ;-) .
Odpovedať
zalezi od kadernictva, ja som skusku neplatila, len farbenie
Odpovedať
Ja som platila,ale menej. Myslim, ze je skor bezne, ze sa plati.
Odpovedať
Profilova fotka
ono bud si to zaplatis zvlast alebo to maju rovno zaratane v cene svadobneho ucesu takze podla mna si to v konecnom dosledku zaplati kazda nevest ;-)
Odpovedať
Ja mam info ze sa plati ale len ked chcete extra uces resp. ked sa normalne ten uces cese, ak sa to pridruzi k nejakej inej sluzbe napr. farbenie alebo strihanie tak sa to platit nezvykne, ale samozrejme zalezi od kadernictva. Inak viem ze sme neni nejak nadsene ze treba vsade platit, ale ruku na srdce do restiky tiez nejdete tak ze najprv skusim ci mi bude chutit a az potom si objednam a zaplatim. Je to trochu "pritiahnute za vlasy" ale je to fakt, je to sluzba ako kazda ina, preco ju potom chciet zadarmo ? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za samotnu skusku neplatila nic, ale potom az za svadobny uces, v ktorom to bolo zohladnene ... Zalezi fakt od kadernictva ..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som za skusku ucesu teda zaplatila velke peniaze a navyse som nebola ani trosicku spokojna. Musela som si zhanat nahradnu kadernicku. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, platí sa, ale zalezí aj do akeho kadernictva ides.
Odpovedať
ja som sa s mojou kadernickou dohodla tak, ze na skusku pridem k nej domov a dam jej nieco symbolicke do vacku aby som nemusela dva krat platit sumu za uces - ktora je 700,- Sk a okrem toho mi uz raz skusila tak provizorne urobit uces so zavojom uplne zadara - no normalnu skusku komplet s vyzdobou aj s bizuteriou na usi a krk mi urobi u nej doma kamaratsky. Zalezi od kadernicky - ci ste kamaratky - ak nie - ak je to uplne cudzia tak si asi vypyta normalnu sumu - treba sa popytat.
Odpovedať
ako kde, u mnohych sa neplati
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
danik1505 • Dnes o 13:23 ahojte kočky, keď sa ide na skúšku účesu a make-upu, platí sa? buffy32 • Dnes o 13:24 jasne že sa plati juska • Dnes o 13:25 pri skúške make-upu sa platí, ale napr. ja som pri skúške účesu neplatila danik1505 • Dnes o 13:26 a platí sa toľko, ako pri normálnom líčení naostro, alebo to záleží od počtu pokusov? juska • Dnes o 13:27 zvykne to byť o niečo menej ako svadobné líčenie vo svadobný deň, lebo v deň D dávajú podklady, aby to dlhšie vydržalo
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
čo ja viem tak je to meneja ako naostro
Odpovedať
Ahojte, tak ja som bola aj na skúške účesu a aj make upu a neplatila som vôbec nič..... ;-)
Odpovedať
niekde cele svadobne licenie a uces je navyseny aj o skusku, urcite nie uplne zadarmo, neviem si predstavit, ze takto pride nevesta stratia na nu material, pracu, cas, nezaplati za skusku nic a potom si jednoducho nepride v sobotu na svadobnu upravu... to by boli stratovy...
Odpovedať
Ja som teda skusku ucesu mala zadarmo :) ale za skusku make upu som platila
Odpovedať
Profilova fotka
ja som platila za skusku licenia 5 eur a dopadlo to super, som nadmieru spokojna.. za licenie na ostro budem platit 12 az 15 eur.. kolko platite vy? :-)
Odpovedať
Áno, platí.
Odpovedať
ja som za skúšku líčenia neplatila, ale pravda je taká, že zas to možno platím v cene potom svadobného líčenia :-|
Odpovedať
ja za skúšku líčenia neplatím ale zrejme ju mám v celkovej cene - 2O €,mám problem s ekzémom takže som zvolila drahší salon,nemám chuť vyzerať po svadbe ako avatar v červenom
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?