Oplatí sa mi kúpiť farbu, alebo zafarbiť u kaderníčky?

Profilova fotka
Dievcata vinde ma to lacnejsie ak si kupim farbu a kadernicka mi zafarbi alebo si dam zafarbit vlasy s farbou od kadernicky. pomozu mu hlavne kadernicky alebo ktore mate s tymto skusenost. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ak si donesies vlastnu farbu, tak to bude urcite lacnejsie.. ALE dobre kadernictva pouzivaju specialne a kvalitnejsie farby ako tie, ktore kupis v drogerke. Ja by som pred svadbou urcite radsej zainvestovala, nez aby som bola prekvapena, ze farba na krabicke sa nezhoduje s tym, co mam na hlave. Nie som vsak kadernicka a vlasy si ani nefarbim :-)
Odpovedať
...ja som si farbu radcej kupila, pretoze uz ju poznam, a mam s nou dobre skusenosti. vlasy si farbim pravidelnejsie, niekedy je to aj otazkou financii, ale... tiez je pravda ze kadernicky maju znackove kvalitnejsie farby. ale myslim si, ze kto si vlasy farbi pravidelnejsie ma to uz odskusane. a zase... pokial nepojdes do extremnej farby napr. z blond do cervenej, tak kupenim alebo farbou od kadernicky nemozes nic pokazit.
Odpovedať
ako farbenie vlasov nie je vysoka polozka :) tam by som nesetrila a uz vôbec nie na svadbu, skôr sa zrejme rozumie ako ktora farba chyta, donesies si farbu , na krabicke je krasny odtien ale ako vies ze aj na tebe to tak bude?
Odpovedať
Tiež som počula tak, že kaderníčky pracujú s vlastnými farbami. Neviem, či bude ochotná použiť farbu, ktorú donesieš ty. Farbou z drogérie sa môžeš zafarbiť aj sama... (Ja osobne si farbím vlasy iba sama, ale nepoužívam permanentné farby, takže o tom viem málo...). Najlacnejšie riešenie je domáce farbenie. Ale najlepší výsledok môžeš očakávať, keď to necháš na kaderníčku, aj s tým, že použije profesionálne farby.
Odpovedať
urcite si nekupujte farbu v drogerii, ale chodte k dobrej kadernicke. tie farby, co su v drogerii su ine, ako sa predavaju do salonov a dobra kadernicka vam zafarbi vlasy omnoho lepsie, ako s farbou s drogerie. samorejme vas to stoji viac, ale rozdiel je velmi viditelny. Tie farby a aj ostatne vyrobky, ktore sa vyrabaju len pre salony su omnoho ucinnejsie, ako tie "smejdy" co su v drogeriach.
Odpovedať
ja som si isty cas farbievala vlasy po domacky, teda, snubenec mi nacapkal na hlavu farbu a bolo, roky som takto fungovala a odskusala som rozne znacky, zistila som ze tie fraby uz nie su to co kedysi, do tyzdna som mala po lesku, po farbe, po odtieni, potom mi odporucili skveleho kadernika, ten mi vybral farbu, melir na zosvetlenie a nedam dopustit, to je nebo a zem.. ano je to drahsie, ale vlasy nestracaju na farbe ani na lesku a keby vlasy neodrastali a nevykukalo mi po case tych mojich par sedin, nemusela by som sa dat farbit cele mesiace :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?