O koľkej ku kaderníčke?

Ahojte, prosím vás tiae čo to máte už za sebou, o koľkej ste boli objednané ku kaderníčke, kozmetičke aby ste stíhali v den svadby aj umelecké fotenie? My máme svadbu o tretej
Odpovedať
Ahoj noo ja som bola objednana rano nejako pred 8:00 ku kadernicke a potom odtial som rovno sla ku kozmeticke...a tiez som mala v den svadby fotenie a tiez sme mali svadbu o tretej a len tak tak sme to stihali :)
Odpovedať
@bibkak ahoj takto som to mala ja : o 9 kaderníčka a make-up v salóne, nemala som nič zložité takže mi stačili 2, 2-5 hodiny na to, o 12 bola odobierka trvala tak 10 - 15 minút, potom sme sa išli fotiť, na fotenie sme mali 2 hodiny, max. 2,5 hodiny, a išli sme na obrad o 15, všetko sme stíhali. Ale mi sme mali všetko od seba vzdialené len pár km, takže sme veľa necestovali a tím sme dosť času ušetrili.
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkak aj ja mám svadbu o tretej a kaderničku mám o 7.30 hod do 9.00 potom o 9.30 mam kozmetičku,to bude do 10.30 potom idem domov,obliecť sa a o 11.30 ideme pre fotografku a ideme do Beladíc do kaštela na fotenie to bude od 12tej do 13tej a potom dokým prídeme domov a tak,ešte budem mat čas aj chvilu na oddych,ešte kameraman nas bude točit,takže všetko si myslím,že super stíhame :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkak dobra rada: cim skor :D ja som chcela na 7 rano, ale dalo sa az o 7:30. (svadba tiez o tretej) a aj ked som mala skusku, tak si to kadernicka zacala moc nizko a musela mi to prerabat, a ta polhodinka sa zda malicko, ale v ten den je to vela. aj tak spat vacsinou nebudes. takze ak sa da, zacat cim skorej a radsej zistit ze mas 15 minut na vylozenie noh (comu neverim).
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa tiez toho trochu bojim, ci budem vsetko stihat...hlavne, aby si kadernicka nezmyslela, ze ma bude cesat do 11.00...som objednana na 7mu...tak dufam, ze to stihne do 9.00, napriek tomu, ze ma asi viac neviest na ten den.
Odpovedať
Ja som objednaná na ôsmu ku kaderníčke a na pol desiatu kozmetičke a potom by sme sa mali ísť fotiť, len neviem či obrad nedáme až na 15 : 30, ale váham, lebo po obrade pol hodku cestujeme na hostinu ...
Odpovedať
Profilova fotka
ak mate este pred obradom fotenie, urcite si daj najskor ako sa da v danom salone. My sme mali tiez sobas o 15tej, ale nemali sme pred tym ziadne fotenie a u kadernicky som bola na 8hod. Aj ked je pravda, ze so mnou bola aj mamina a prva druzicka, takze sme sa zdrzali dlhsie. Ale urcite odporucam co najskor. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ako je to s makeupom vydrží 12 hodín ?
Odpovedať
ja som bola objenana na 7.30 ku kadernicke, hned tam som sa aj licila. nieco pred desiatou som bola ucesana a namalovana a to sme tam boli aj s prvou druzickou a cesala dalsie 2 nevesty a este jednu hostku. proste vedela si to zariadit a bola sikovna. fotenie sme mali dohodnute o pol 11, ale dosli sme tam o desiatej, fotili sme sa do nejakej 11.30 (viac som nevladala) a potom sme sli kazdy domov (obidvaja po 25 km). odobierka bola naplanovana na cca 14.45 az 15.00 a sobas bol 15.30.
Odpovedať
Profilova fotka
@zdenulkam ked to mas kvalitne urobene, make up a oci by ti mali vydrzat...co sa tyka ruzu, pripadne lesku, pocitam s tym, ze si ho budem priebezne obnovovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@guiseppinka a kto ta cesal, ak smiem vediet?
Odpovedať
@laura1804 zlatka kotorova z michaloviec
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dievčatá, prosím Vás, to najprv musím ísť ku kaderníčke a až tak ku kozmetičke? či to je jedno, ako to spravím... ??? :) ďakujem
Odpovedať
@rackovah najprv vlasy potom licenie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?