Fotenie piatok alebo sobotu

Baby poraďte mi prosím, ako ste to riešili s fotením ´piatok či sobotu? chceli sme sa fotit v sobotu len sa bojím, či to všetko postihame kedze priatel nie je z PE ako ja a navyše sa chceme fotit nazámku, ktorý je vzdialený od nás asi 30 km. Teraz vymýšlame piatok sa fotiť, že rovno by som piatok dala aj skušobny účes aj make up, ale tým zabijeme potom celý deň, a kedy budeme robiť výslužky a na sálu pozanášať veci? ako ste to mali? napadol ma ešte aj štvrtok, ale neviem či to nie je odveci. Za každú radu ďakujem.
Odpovedať
My sa ideme fotit v pondelok po... Som sa velmi bala, ze zamazem saty no a fotograf to aj tak bude retusovat ak by. A tak mozeme zvecnit priatelovu tvar ked ma uvidi v bielom.
Odpovedať
Profilova fotka
@rheuska a ako to budeš riešiť s účesom a mekupom v pondelok bude ti ho robit znova kadrnicka a vizazistka, ci zvolis nieco jednoduchce??
Odpovedať
Toto este nemam domyslene. Ale vizazistku uz nie. Nato mam profesionalneho fotografa, aby som nemusela vela make-upu. No a pripravy nafoti zo soboty. Dokonca som rozmyslala nad inymi satamy. Iba nieco biele a rozpustene vlasy. Len neviem nic biele zohnat za prijatelnu cenu. Ak by mi ostali saty tak to potom znovu kadernicka. Ku korzetu sa nehodia rozpustene podla mna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?