Zábava na svadbe. Aké prekvapenie vymyslieť?

Kocky, poradte - v sobotu ideme na svatbu velmi dobremu kamaratovi a kamoske - chceme si tam z nich "vystrelit" - proste im urobit nejake prekvapko, citala som napriklad o vypusteni motylov, alebo holubic. Neviete mi dat nejaky napad??? Budem povdacna za kazdy. ;-)
Odpovedať
1
2
vies co, nie je to nejake extra ak take nieco cakas, ale ked som bola na svadbe kamaratke, tak prisiel zenichov kamarat prezleceny za tehotnu kocovnu ciganku a spravil mu tam scenu ze co sa zeni, ze to dieta je jeho a zacal s nim tancovat, bola to sranda :-D
Odpovedať
milacikk, diky, mate este niekto nejake napady? Sobota sa blizi :-(
Odpovedať
Velmi zaujimave je rozdat vsetkym hostom heliom nafukane pestrofarebne baloniky. Poprve to rozziari cele okolie a aj na fotkach to vyzera velmi dobre. Zaroven kazdemu hostovi rozdat papierik, na ktory maju napisat nejake zelanie, tento pripevnit na snurku od balonika a neskor na povel vsetci tie baloniky vypustia.
Odpovedať
alebo ja som videla uz par krat na plachte namalovane srdiecko a oni si ho musia noznickami prestrihnut, (ta plachta je natiahnuta im v ceste) a prejst tym otvorom..... ale tie baloniky musia vyzerat krajsie :)
Odpovedať
Vicky, priatelova sestra mala manzesky kviz, posadili sme ich chrbtami k sebe a kazdy si musel vyzut obydve topanky :-D a zenich dostal jednu nevestinu a ona jednu zenichovu, ked zdvihli obydvaja rovnaku topanku mali bod, potom na konci bolo vyhodnotenie, bolo to super dobre sme na nich zasmiali este sme mali taku sutaz, ktoru vymyslel dj nevesta zo zenichom si mali vybtat jeden par zo svadobcanov[ samozrejme mna s priatelom, nabuduci rok im to vratim ;-), ale dalej] doniesli dve lavicky, my sme si museli lahnut na ne a dj na dal 4 kusi kolacov na telo jeden dole medzi nohy ;-) jeden na jeden prsnik a druhy na druhy :-) a jeden na usta :-D no a nase drahe polovicky ich mali co najrychlesie zjest, samozrejme ruky za chrbat, no bola to psina my sme prehrali, ale to je detail. No a este ma napadlo kamoska mala sutaz ranna hygiena a ranajky, zenich sedel v predu a nevesta obkrocmo za nim, on doslat velku plachtu aby sa nezamazal, a zabava zacala nevesta ho muslela oholit[tupou damskou ziletkou], umyt mu zuby a tvar, natriet vodou po holeni, pripadne kremom na tvar, potom boli ranajky, natriet rozok maslom dat do ust a zapit kavou, boli super zamazany, ale my sme sa bavili a dobre :-D :-D :-D dufam, ze som ti trochu pomohla a drzim palce nech mate taku srandu ako my. papa
Odpovedať
ja som ako druzicka dala na svadbe mladomanzelom prevliekat vajicko cez nohavice zenicha :-D bola to sranda, hlavne ked som im povedala, ze je surove :-D az pol roka po svadbe sa dozvedeli, ze bolo na tvrdo uvarene :-D
Odpovedať
Mne sa celkom zapazila gazdovska prisaha mladomanzelov... Ak ma niekto zaujem poslem do IP...je to dost dlhe...
Odpovedať
Profilova fotka
no moj kamarat mal take, že dj rozdal párom na parkete balóny resp. mužskej polovičke, ktorí si ho uviazali na kotníky a začalo sa tancovať. Počas tanca sme museli sa snažiť prasknuť balóny druhým párom a vyhral ten pár, ktorým zostal balón na nohe ako jediným.
Odpovedať
Tiez poznam,ked pary tancuju a maju medzi celami (hlavami) jablcko a nesmie im spadnut...niekedy sa pouziva aj vajicko
Odpovedať
Profilova fotka
alebo tancek s valcekom to je sranda....vsetci sa postavia do kruhu a muz si vezme valcek na cesto medzi nohy a vyberie si z kruhu zenu a musi jej valcek bez pomoci ruk zasunut medzi nohy- kolena alebo stehna :))))...a zena si zase vyberie muza z kruhu zasunie mu ten valcek ...a tak dokola...je to sranda.... ked som bola kamoske na svadbe tak sme sa vsetci nasmiali a super zabavili aj mlady aj stary ;-) :-)
Odpovedať
ja mám tiež jeden nápad, možno to aj niekto pozná -metlový tanec. Na parket idú tancovať páry, čím viac tým lepšie, jeden svadobčan dotane ako partnerku metlu ozdobenú mašľou. Muzikanti zahrajú chvíľku, on s ňou tancuje. Potom muzikanti prestanú nečakane hrať, svadobčan hodí metlu o zem, všetky páry si musia vymeniť partnera, ale veľmi rýchlo a ten kto ostane sám si musí zobrať metlu a tancovať s ňou. Je pri tom veľa zábavy a smiechu, všetci sa spoznajú a zatancujú si aj s tým koho predtým nepoznali. Muzikanti alebo DJ takto hrajú pár pesničiek, potom vyhlásia posledné kolo a ten komu poslednému ostane metla má potom sólový tanec s nevestou. Odporúčam je to super. A ja by som tiež chcela poprosiť o radu, aké dať podmienky družbom a družičkám predtým ako dovolím, aby ma odčepčili. Pri tom býva tiež veľa zábavy.
Odpovedať
Aj ja mam jeden napad, chcela som ho mat aj metlovy a nebol cas. Chcela som zobrat dve vresia. Do jedneho by som dala jednu topanku kazdej zeny a do druheho jednu topanku kazdeho muza. Zeny by si vyberali z muzskeho vreca a muzi zase opacne. No a podla bot by sa hladali :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
samera, teraz som si to zivo rpedstavila...:) :-D :-D :-D Vies,co ma napadlo? Baby su v pohode..Len chlapi mavaju dost podobne topanky,-skoro vsetko cierne.. ak nie niekedy aj rovnake:)Ako by ich potom utiskali a rozmyslali by, ci to ozaj bola ta jeho druha noha?? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a hlavne ten smrad vo vreciach... :-D :-D :-D
Odpovedať
To uz chce o napad viac, nejaky vylepsovak. Mama ked bola mlada, tak na svadbach sa to tak robilo a bola to velka sranda. Tesila som sa, ze to budem mat, ale nejak sa to nestihlo :-( Smrad? Kazdy by si nasiel tu svoju "bot" podla smradu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vilkakatka, mohla by si mi prosim poslat na mail gazdovsku prisahu mladomanzelov? Dakujem krasne.e-mail:mojzisovamonika@pobox.sk
Odpovedať
vilkakatka, prosím ta pošli mi gazdovskú prísahu do IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
aké otázky by ste dali na svadobný kvíz ? ja neviem - trebárs kto bude upratovat alebo nieco zartovnejsie ... sestra ide robit hlavnu druzicku na nasu svadbu a potom este na jednu a dostala taku to ulohu - patrame, vymyslame, ale nic srandovne nas nenapada ... keby ste boli kreativnejsie ako my, prispejte svojou troskou :-D vopred dakujeme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Samera- to je super už to mám v debilníčku. Ja by som z nich vytvorila tanečné páry aspoň by sa rodina spoznala. Ale topánky vyberajú len podľa hmatu.(smradu?)
Odpovedať
smejko, ahojky: nambrasko teraz na svadbe robil taky kviz. Mali sme otazky typu: 1) Ak zabludite v leske, kto zacne prvy panikarit? 2) Kto z toho lesa najde cestu von? 3) Kto pojde zaklopat susede o poschodie vysie, ak sa bude spravat neprimerane? 4) Komu nahodou vypadne z ruk slkeneny jelen, ktoreho dostanete ako svadobny dar? 5) kto bude hlavou rodiny? 6) kto bude krkom? ..atd... bola to celkom sranda.
Odpovedať
Profilova fotka
rebeka, a odpovede boli ake? hlavne s tou hlavou a krkom :-. :-N
Odpovedať
ikke ved to je jasne 5/ rebeka 6/rebeka :-D
Odpovedať
to je supeeer, uz to vidim - 1) ja, 2) muzicek 3) muziccek (ja by som urobila hned cirkus:-)) 4) jasne, ze mne, take hluposti doma nemaju co robit :-) aj ked muzicek je milovnik divej zveri, takze mi takyto dar realne hrozi 5) ja 6) ja chichi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My sme sa na svadbe tiez dobre zabavali, mali sme metlovy tanec, ciganku, robila sa masinka, podliiezacky pod rukami, kacaci tanec.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne dali polievat maly koflik plny hliny a ze mam cakat,co vyrastie... No a po chvilke usilovneho zalievania vyrastol velky nafuknuty prezervativ... :-D :-D :-D ...dost sa na tom pobavili... x-)
Odpovedať
vilkakatka, prosím ta mohla by si mi poslat gazdovkú prísahu? moc moc dakujem naninka :-)
Odpovedať
Videla som, ze bezne mavaju aj ako nevesta so zatvorenymi ocami hlada zenicha medzi muzmi-ako napriklad podla odhalenej hrude alebo chlpatych noh :-D :-D :-D , ale ja by som urcite brala ten metlovy tanec.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali na svadbe hladanie nevesty podla clenka, zenich ma nasiel, uhadol x-) a zeny mali prekotulat varene vajce chlapom cey jednu nohavicu do druhej, no bola to zabava, no ja som prehrala, nevesta, bo som netusila, ze zenich ma v gatach podsivku a tam sa mi to vajce zaseklo, ale aspon bola sranda :-D A pak sme mali aj tancovanie s balonmi, dvaja ho mali celom dryat a kto najdlhsie vydrzi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
moj tip: okrem tej ping-pongovej lopticky o ktorej som pisala tu:http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=5329&q=tanec&vSearchOffset=0&vGroupOffset=0&vOffset=30 este moze byt aj toto: tancuju pary a ked Dj prestane hrat, vopred urceny clovek (najlepsie ten kto tu svadbu koordinuje) zakrici napr: dve ruky a jedna noha! a vtedy musi kazdy muz z paru chytit svoju partnerku na ruky aby na zemi zostala len jedna noha a ona polozi svoje dve ruky na zem. Alebo opacne :-D :-D :-D a takto sa to strieda: napr. koleno a styri ruky a podobne, mozete haluzit kolko len chcete :) Pozn: samozrejme, kto to nesplni,vypadava :) vitazom treba vymysliet nejaku odmenu :)
Odpovedať
weroni - vtipne, ale v slavnostnom obleceni si to moc neviem predstavit
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?