Výzdoba na svadobné auto. Máte typy na predajne v BA?

Profilova fotka
mate nejake typy na predajne v Bratislave. Mam skor zaujem o kvetinove aranzma, babiky velmi nemusim. Diky
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to kamoške robili svojpomocne. Skúsim nájsť fotku v počítači
Odpovedať
Profilova fotka
diky barbie:) Kazda inspiracia potesi. Ja som si chcela vyzdobu tiez urobit sama, ale ked spocitam co stoja umele kvety tak pozicanie vyjde asi lacnejsie. Ale mozno sa mylim :)
Odpovedať
Profilova fotka
fotka je príliš veľká, ale keď mi dáš mail, tak ti ju pošlem ;-) Neni to nič extra. Len sme kúpili stuhy, pár živých, pár umelých kvetov a bolo. :-) No a neviem, koľko stojí požičanie. Možno ešte nejaká nevestička napíše
Odpovedať
Profilova fotka
mne vraveli na svadobnom veltru tak okolo 650SK. Neviem to zatial porovnat. Mailik poslem do IP. Diky
Odpovedať
Profilova fotka
pozri babám do albumov, inšpirácií je tu neskutočne veľa... a popýtaj sa v kvetinárstve, oni robia aranžmá, je to ale relatívne drahé... tiež svadobky a niektoré salóny ponúkajú živé i umelé ozdoby na autá... ;-) http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... and many many more... len si násjť tú svoju kombináciu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páči to čo mala megg a aj alexandra, až na to že nemám rada modrú ale je to také milé. Podľa mňa stačí taká decentná výzdoba, žiadne brutálne výhonky s kapoty 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
pardon: z kapoty :-N
Odpovedať
Profilova fotka
noo musim uznat niektore sa mi pacia. Ako sa to vlastne uchytava na kapotu? Mam pocit akoby to na tych autach bolo nalepene :)
Odpovedať
Profilova fotka
Madeleine,úžasné :-) Hneď som našla inšpiráciu na naše autíčko! Ja tiež bábiky nechcem,je to hrozne gýčové :-S Aj keď na druhej strane,poriadna kytica na auto nie je lacný špás...
Odpovedať
Profilova fotka
tých ozdôb je tu veľmi veľa... treba len prezrieť albumy... v takmer každom svadobnom a v mnohých prípravných nájdete veľa nápadov... a prichytáva sa to prícuckami na sklo, takými ako mávajú deti na plyšákoch... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je dobrý výraz prícucka:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
sorry, omylom som to pastla dvakrát... :-N
Odpovedať
my sme mali požičanú umelú kvetinu s prícuckou :-D zo svadobného salóna... nechceli sme ani bábiky, ani sme nechceli veľmi investovať do živých kvetov
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
A ako planujete ozdobit auta svadobnych hosti?
Odpovedať
Profilova fotka
dostali stuhy na spätné zrkadlá... pripevňovali to moje sestričky pred kostolom...
Odpovedať
my sme absolvovali autom len cestu na fotenie a spat (spolu 70 km); na obrad a hostinu sme sli pesibusom :-D takze vyzdoba auta bola skromna - siroka biela stuha naaranzovana podla vlastneho vkusu ;-) ale nemame ho ani len vyfotene
Odpovedať
Ja som chcela nieco taketo http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ale stoji to 1000sk maju to v Modre, su to zive kvety, ja mam kupenu bielu stuhu, a poziciame si kvet s prisavkou na auto, to stoji okolo 350 SK, tych 1000sk za to nedam, ved by to mohli mat na poziciavanie spravene aj umele.
Odpovedať
Kocky a neviete ci sa da zohnat prisavka na auto alebo magnet? Najlepsie v Ke. Lebo mam z umelych kvetov od kamosky peknu ikebanu, bola by dbra na auto ale neviem ako ju prichytit.
Odpovedať
ibiza da sa, myslim, ze v kazdom lepsom kvetinarstve by to mohli mat ;-)
Odpovedať
skuim sa popytat...len som si nebola ista ci to bude aj na predaj. Dik
Odpovedať
ibiza ci ti ich predaju neviem, ale mali by ti to aspon pozicat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a rataj s tym, ze to stoji riadne peniazky ;-) 500 sk za jednu prisavku je teda aspon podla mna dost :-|
Odpovedať
zuziq fuuha to vazne?...tak to este uvidim ci to pouzijeme
Odpovedať
Profilova fotka
prosim vas kolko vas vyslo pozicanie umelej kyticky alebo babiky v salone??? Teda konkretnejsie ide o babiku - tu by som chcela. Este som to nezistovala, pytam sa len tak aby som mala prehlad, kolko behaju ceny a ked mi povedia sumu aby som vedela ci to je vela alebo malo:-) dakujem
Odpovedať
no u nas v salone som videla ozdoby na auto za 200-300 Sk, zalezi aj na meste a cenach v jednotlivych salonoch
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
holky, poradte, kolko metrov tylu treba na takuto vyzdobu auta: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a akej sirky byva tyl? nestacilo by kupit napr. 3 metre a prestrihnut na polovicu aby som mala dva trojmetrove tensie pasy. Ci to by bolo moc tenke?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, mali ste niektora babiku na aute? Ako ste ju na kapotu upevnili?
Odpovedať
Ahoj catyka, presne ako hovoríš, my sme mali tyl dlhý 3 m a prestrihli smeho napoly. Vôbec to nebolo tenké, vyšlo to tak akurát. Mali sme ten tyl v podobnom štýle ako na obr., ale kvetinky boli zapletené vo vnútri tylu.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?