Svadobná vizážistka a kaderníčka z Bratislavy. Poraďte

Ahojte kocky, poprosim Vas o kontakt na odskusanu kadernicku a vizazistku v BA. Mam s tym dost problem, nakolko sa na vsetky akcie malujem sama a mam polodlhe vlasy, takze ku kadernicke casto nechodim...Taktiez budem asi potrebovat, aby vizazistka prisla ku mne domov, nakolko mame obrad uz o 14tej a predtym sa ideme este fotit,takze zacat s s pripravami bude treba dost skoro:( Tesim sa na Vase typy...
Odpovedať
1
2
8
jahodka ja ti mozem odporucit tie, co cesali a malovali mna, su sice z malaciek, ale stahuju salon do zahorskej bystrice a chodievaju aj domov ;-) posielam do ip
Odpovedať
Ahoj prosim ta mozes aj mne poslat na nich kontakt? ;-)
Odpovedať
poslane ;-) ak este niekto chce, ozvite sa mi cez ip, aby som to tu nahodou neprehliadla ;-)
Odpovedať
ahoj jahoda posielam ti kontakt aj na svoju. ak chces, kukni album...
Odpovedať
Prosím aj ja by som poprosila tip na kadernicku ale hlavne dobru vizazistku v BA cez internu postu dakujem :-)
Odpovedať
Ahojte Babulky, poslite prosim aj mne na IP kontakt na nejaku dobru odskusanu kadernicku a vizazistku v BA. Ja mam dlhe vlasy a chem prevdepodobne nejaky pekny jednoduchy drdol. Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prosim prosim aj mne poslite kontakt na nejaku dobru vizazistku v BA cez IP. Ja sama totiz ziadnu nepoznam. Dakujem pekne :-)
Odpovedať
Babulky, aj ja poprosim kontakt na dobru kadernicku a aj vizazistku v BA prip. ak mozet pridajte aj nejake info/skusenosti/ceny. Dakujem velmi pekne. Pekny vikend. :-)
Odpovedať
Ahojte! Mohli by ste aj mne pls poslat kontakty na dobru vizazistku? ;-) Vdaka
Odpovedať
Mozem sa pridat do klubu? Aj ja potrebujem kadernicku a vizazistku... :-N
Odpovedať
prosím, velmi by som bola rada, keby ste mi poradili dobrú kaderníčku a vizážistku bud priamo alebo z okolia rače. dakujem
Odpovedať
Baby ktoré salóny máte odskúšané a sú dobré? Dik. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
co je podla Vas DOBRA vizaziska a DOBRA kadernicka? toto ma inac VELMI zaujima, naozaj!
Odpovedať
DOBRA vizazistka A DOBRA kadernicka su tie, ktore pozruc na Teba vedia presne a urcite co Ti pristane, k Tvojej prirodzenosti, nezmachlia Ta do nepoznania, respektuju, alebo aspon sa podla posudenia pridrzaju tvojich predsta ak akesi mas, z vlasov neurobia cloveku na hlave neprirodzenu, nemodernu helmu a vysledny efekt k typu cloveka je uplne trefny, prirodzeny a pre nevestu ako stvoreny.......
Odpovedať
buba2 - super, vdaka moc. Mam taky isty nazor. a mam aj pocit, ze takych tu zatial nie je vela.. :( ja som bola ponukou tak zklamana, ze som sa na svadbu nakonec licila sama..:( a kamaratka zasa chcela byt aspon RAZ vyraznejsia, ale jej vizazistka povedala, ze nie, a upravila si ju podla seba.. takze aj ked kamaratka vyzerala krasne, nebola spokojna, pretoze si zelala vyzerat vyraznejsie. Tak preto sa pytam a som rada za Tvoj nazor... ale zasa mam kadernicku, ktora NAOZAJ vie lepsie ako ja, co mi pristane... takze to nechavam na nej.. prva za 6 rokov, co zijem v BA.. Uff. :) dalo to robotu...ale najdu sa.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
binna: a kde si taku nasla? lebo ja som uz tiez presla viacerymi rukami a nejako to stale nie je to, co hladam.
Odpovedať
ivetah: uplne nahodou, ked som zmenila robotu, zacala som robit na druhom konci BA, a nahodou som isla okolo jej salonu a objednala som sa. :) Nechcem robit tu reklamu niekomu, ale poslem ti kontakt do IP, mozes vyzkusat.
Odpovedať
Profilova fotka
Aaaahojte kočky :-D , Ja by som vás všetky, ktoré by ste vedeli o nejakých odporúčaných kontaktoch na odskúšanú vizážistku/tu a Kaderníčku/ka, ktorá/ý by prišli aj domov za nevestou. Ja som bola už na nejakých skúškach účesu a líčenia, napr. včera, ale nie je to to, čo si myslím, že by mohlo byť. Napríklad si myslím, že na vytvorenie účesu by sa malo využiť aj trošku tvorivosti a pomôcť tomu účesu, ak sa dá nejakými doplnkami a pri tom by sa malo dosiahnuť, aby tieto pomôcky (lak, gel, sponky, vlásenky, a pod.) nebolo vidno. Mimochodom, včera som si z toho účesu vybrala 48 vláseniek a 14 veľkých čiernych sponiek. Mne sa to zdalo prehnané, keďže tie sponky boli veľmi dlhé, ja mám jemné vlasy a celé to pôsobilo také splasnuté, zlakované a kovové...Momentálne mám trošku obavy, lebo svadbu máme 9.9.06 a ja nie som rozhodnutá, čo chcem. Preto verím tej definícii o dobrej kaderníčke a vizážistke. Poprosím vás teda o kontakty do IP a vopred vám veľmi pekne ďakujeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, mozem vas aj ja poprosit o nejaky kontakt na vizazistku v ba? cesat ma bude marek kopanica, ale stale nemam vizazistu, nepotrebujem, aby prisla ku mne domov, ale chcela by som, aby bola vazne dobra... dnes som volala s alenou schulzovou a povedala mi cenu 3000sk a to sa mi zda nenormalna cena....prosim IP...dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mas IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby, ja by som tiez chcela poprosit kontakt na vizazistku a kadernicku v jednej osobe, najlepsie, co by prisla domov. Byvam v BA v Karlovej Vsi. Svadba 18.8.2007 Mam jednu kaderncku, ale odhovara ma od zavoja aby vynikol uces, ale ja zavoj chcem, tak sa trocha bojim, ako sa dohodneme nakoniec. Prosim poslite do IP. Diky.
Odpovedať
Ahojte kočky.Mohla by som aj ja poprosiť o kontakt na perfektnú vizazistku a kaderníčku.Môže byť aj taká čo príde domov.Som z Ba.Veľmi pekne ďakujem!!!
Odpovedať
. mussicka • 15. máj 2007 o 17:36 hello baby :-D som v ba a potrebovala by som poradit kadernicku, kozmeticku a zaroven flexibilnu osobu, ktora by nebrala za svoju pracu nenormalne peniaze. najlepsie asi okolie dlhacov, karlovky, aby to nemala daleko, aj ked cestovne preplatim. svadba je co nevidiet a ja ju este nemam. dakujem muska :-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Kocky, tiez poprosim o kontakt na vizazistku - DAKUJEM :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata - hlavne teda bratislavcanky a okolie, ak vam mozem poradit dobru vizazistku, navstivte na Vajnorskej ulici salon Sharmant a v nom jeho sarmantnu majitelku - p. Martu Gejdosovu; ja k nej chodim uz roky aj vela mojich znamych a vsetci sme nadmieru spokojni, tato dama vas nalici, ucese a poradi aj co sa tyka oblecenia, skratka celkovy dizajn a image samozrejme ma p. Gejdosova pripravi aj na svadbu, uz pomalicky chystame skusobne licenie a ucesik, uz sa neviem dockat :-D ... pripadne vam mozem dat na nu do ip kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj inka pribliz prosim ta, kde to je na vajnorskej ..dakujem!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, lenmed, je to oproti istropolisu, ked stojis chrbtom ku vchodu do istropolisu, tak prejdes cez cestu, pojdes smerom dolava (smer polus), je to zaciatok vajnorskej, vedla sharmantu je predajna t-mobilu
Odpovedať
Caute kocky, vie mi niektora z vas poradit dobreho vizazistu a kadernika z Ba na svadbu...???
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby. O vizazistke neviem, ale ja chodim k jednemu drahsiemu kadernikovi Jozkovi, ktory je v centre Ba pri dvoch levoch ako je taka cestovka a robil kamaratke Silvinke (mala tu aj svadobny album) svadobny uces. Z vlasov v dlzke ledva po plecia jej vykuzlil taky uces ze vela ludi, co ju dlho nevideli boli velmi prekvapeny ked ju na druhy den videli v rozpustenych kratkych ze ako to dokazal tak zakamuflovat a udrzat akoby boli dlhe. Mna strihal z vlasov po zadok na kratko a prefarboval z cervenych na cierne vlasy a odvtedy chodim k nemu. Aj uces druzicky mi robil fakt supis, ako som si vymyslela. Vymysli daco aj ked vy nemate ani sajnu co s ucesom, alebo podla fotky ci opisu podla vasich predstav. Tak pre tie co nemate svojho oblubeneho kadernika alebo chcete vyskusat, napiste mi do IP a poslem t.c. Ale myslim, ze je z tych drahsich. No snad to pomoze.
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?