Veľká svadobná hostina v Bratislave. Poraďte miesto!

Ahojte vsetci, prave som sa zaregistrovala a potrebovala by som vasu pomoc. S priatelom rozmyslame o svadbe v juni 2007, ale zatial nemame tusenie kde, nakolko asi budeme mat nad 100 ludi. Poznate niekto nejake pekne a dostatocne velke miesto? Poculi ste niekto o penzione Kamila pri Bratislave? Viete ake su tam ceny? Diky za pomoc...Katka
Odpovedať
1
2
Odporucam hotel Medium, ceny prijatelne, kusok od centra, mali sme 120 hosti. Fotky najdes v mojom albume... Blizsie info do IP, ak chces.
Odpovedať
Profilova fotka
skús pozriet: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... kym zalozis novu temu, skus pozriet vo vyhladavaci.
Odpovedať
Diky babenky za inspiracie a majinka82 diky za radu ako vyhladavat, nakolko som tu po 1x nevsimla som si to :-N
Odpovedať
Profilova fotka
katka, aj v Hradnej brane pod Devinom maju velku salu pre 100 ludi.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
mefa • 29. jún 2007 o 10:52 Ahojte nevesty, mam jeden velky problem, moj snubenec ma obrovsku rodinu. Povodne som chcela mat svadbu v hotely Kamila, ale nezmestili by sme sa. Ma nas byt tak okolo 120 - 14o ludi :-) dost vela. Neviete mi poradit, kde by som mohla uskutocnit peknu svadbu? V nejakej restauracii, alebo poznate nejaku salu na prenajom v okoli BA? Dakujem velmi pekne, som momentalne v zahranici, a na nete som nic nenasla, uz to dost suri kedze sa bojim ze bude vsetko obsadene :-| :-)
Odpovedať
Profilova fotka
140 hosti je fakt dost. skuste okrem hradnej brany v baronke kongresovu salu, to je tiez dost velke, alebo si rovno prenajmite lod.sk a mate to aj so zazitkom z plavby po dunaji. tam vojde aj 160 ludi myslim :-) inak skuste niektory z lepsich kulturakov. niektore nevesty si to tu celkom pochvalovali :-) drzim palce :-)
Odpovedať
supi • Dnes o 12:12 Ahojte pisem sem 1x a chcem vas poprosit o radu. Hladam v Ba velku miestnost na hostinu pre cca 100 ludi ( po 21.hod. pride dalsich cca 50) a aby bolo hlavne dost miesta na tancovanie. Neviete o nejakom hoteli? do kulturneho domu sa nam nechce. Uz sme s priatelom zufali. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
to: supi fakt okrem tej HB neviem...asi by som tiez tipovala kulturak
Odpovedať
ejuska • Dnes o 14:28 ahojte! hladam nejke dobre miesto v BA na svadobnu hostinu pre cca 100-120 ludi. Je to dost vela tak ma velmi potesi ak mi niekto poradite. A este nechcem aby ma to stalo uplny majland lebo zase rozpocet nieje taky velky...vopred dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze do Baronky (ako uz bolo spominane) 100 ludi vojde bez problemov.
Odpovedať
baronka stojí od 920 Sk na osobu vyššie, myslím že pri 100 ľuďoch by to bolo od 92 000 len za hostinu. no pre niekoho to nie je majland :-) skôr odporúčam nejaký kulturák.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
kejtiq • Dnes o 09:29 Viete mi dat niekto tipy na restauracie v Bratislave, kde by bolo mozne usporiadat svadobnu hostinu pre cca 100 ludi ? peteruska • Dnes o 12:34 fúha... Holliday Inn, Carlton, PKO, .... asi by som volala agentúru, keď si predstavým koľko je s tým roboty.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
holliday inn, technopol, baronka, cafe reduta... viac tipov asi nemam. Aj my sme z toho pomaly zufali a to mame "iba" 100 hosti... (cafe reduta sa mi videla troska prehnane draha na to, co to je... carlton je drahy, ale podla mna aj ponuka spicku... aj ked 250 stuplovne za flasu :-S ... technopol ma veeelmi prijatelne ceny a je podla mna aj celkom v pohode. Baronka je tiez v podstate lacna a dobre riesena, strasne mily personal, ale my sme chceli nieco romantickejsie... V holliday Inn sa nam nepodarilo nic zistit. Ked sme volali, este sa iba rozhodovali, ako to bude v lete, takze nemali ani ceny ani nic... )
Odpovedať
Profilova fotka
hotel Medium, Doprastav / do 120 /
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky..ponukali mi restauraciu Galan,smer letisko,v lete tam bude aj terasa...velmi mi to vychvalili,ale pozriet som nebola,nakolko nas bude okolo 30..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
macka5 • Dnes o 13:17 Ahojte :-) prosím mohli by ste mi poradiť, som tu úplne nová, hľadám nejaké pekné miesto pre romantickú svadobnú hostinu pre cca 140 ľudí, v Bratislave, prípadne v okolí, niekde v prírode, niečo ako Kamila, ĎAkujem vopred:-) ooo • Dnes o 14:02 skus nieco aj tu pozriet. http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Vo Viničnom je veľmi pekne v Hoteli Galbov mlyn. Skvelá kuchyňa a prostredie.
Odpovedať
Áno poznáme Galbov mlyn to protredie je fajn až na to že tam dosť často v poslednej dobe smrdí potok čo poblíž preteká....A nie som si úplne istá tou kapacitou.Skúste ešte hotel Maxim vo SVätom Jure
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
tinka21 • Dnes o 14:07 ahojte...neviete mi niekto prosim poradit salu pre 100 ludi - ale naozaj pre 100 - aby sa dalo aj tancovat, lebo zatial vsade kde sme boli, sa sice 100 zmesti, ale na tancovanie je miesta velmi malo...takze realne tie saly nie su pre 100 ludi na svadbu ale pre 100 ludi na konferenciu alebo podobne...sme zo stupavy - takze niekde na okoli...samoska moze byt aj BA...no nie super extra drahe :) dakujem moc moc pekne...
Odpovedať
caipo • Dnes o 13:35 Ahojte, viete mi niekto poradit s priestormi na usporiadanie svadby pre 80 az 100 ludi? Dakujem
Odpovedať
v hoteli baronka ;)
Odpovedať
horsky hotel eva - sv. jur hotel doprastav restauracia istota
Odpovedať
reštaurácia Istota už neexistuje. Sú tam nový majitelia, je to prerobené a vraj to nie je bohviečo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ba80 • Dnes o 09:37 ahojte, vie mi niekto poradit, kde by som v ba (alebo blizkom okoli) nasla priestory na svadobnu hostinu pre cca 100 ludi? dakujem :-) ikika • Dnes o 10:07 [ Ahoj, a kedy to chcete? :-) Ja mam s priatelom rezervovany hotel Kamila - my tiez budeme mat 100 ludi... no termin 18.7.09 nam nevyhovuje... chceme ho odstupit. Takze sa mozeme dohodnut. Napis sem alebo IP. :-) ba80 • Dnes o 10:15 [Užívateľka nemá žiadne albumy] ahoj, my az na 29.8., ale dakujem... ;-) ikika • Dnes o 10:19 Uz mate vsetko zariadene? :-) My sme to mali mat v juli, no nakoniec sme to dali na april (v aprili sme sa stretli)... :-D Tak sa skus este s priatelom porozpravat, pretoze bez priestorov sa neda organizovat... my to odstupime za 90% zalohy... co je vyhodne... to uz je cena svadobneho daru. :-) ba80 • Dnes o 10:29 ok, keby daco, tak sa ozvem...
Odpovedať
ahoj k teme sesternicka mala svadbu cca 100 ludi v rovinke v restauracii bella piazza vsetko bolo vyborne :-) .ja do toho skocim tento rok asi to budem robit tam , alebo kamarat to mal v hotely baronka tam je to tiez vyborne .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ivulikivulik • Včera o 22:40 Ahojte kocky. Hladam priestory v BA alebo blizko pre 100 ludi. Najlepsie s moznym obradom vonku. Okrem Kamily a Bonbonu mate nejake tipy? Dakujem :)
Odpovedať
Hotel Echo, Castel penzion Mierovo, Restauracia Pannonia, City hotel Bratislava
Odpovedať
Hotel Echo sa mi nepaci, je to tam stare, Castel je malicky. Idem pozriet Pannoniu a City Hotel :-) Mali ste niekto svadbu v AuCafe? Kolko ludi sa tam zmesti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ahoj dievcence nemali ste niektora svadobnu hostinu v hoteli Maxim vo sv.Juri, alebop v penzione Epona vo Vajnoroch...potrebujem nejake referencie, chceme bud v jendom alebo druhom mat svadbu, lebo su blizko Pezinka kde bude obrad, bude nas cca 35
Odpovedať
Profilova fotka
@matahacik epona tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/p... maxim tu: http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/m...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?