Odporúčame: Beremese.cz Modrastrecha.sk Modrykonik.sk

Topánky s podpätkom 9 cm a po prvom tanci balerínky

17. feb 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
novakova2000
Registrovala sa 19. januára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 211 príspevkov.
 Ahojte,
možno banalita - ale predsa len sa zamýšlam - saty mi upravujú na mieru prinesiem si topanky - 9cm vys. podpadtok - upravia mi ich po prvom tanci si chcem dať balerniky pdpatok 0 takze klesnem asi tak o 8 cmemoticon nebudem šuchať šaty ako sa to rieši toto? kočky čo ste po svadbe dajte info
17. feb o 15:00  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
olliviaa
Registrovala sa 10. septembra 2009 na mojasvadba.sk. Pridala 190 príspevkov a 3 inzeráty. Okres Sabinov.
 no podla mna to vsetky riesia tak, ze bud si zvol taky opatok,aby tam nebol taky skok, teda nejakych 5 cm maximalne, alebo sa niektore nevesty neprezuvaju, asi sa s tym inak neda robit nic emoticon mna to tiez napadlo, lebo som chcela saty, ktore mi neskratia, takze si supnem opatky a bude , lenze v takych platformach nevydrzim do rana, cize musim najst saty take,aby tam nebol velky rozdiel a dali sa nosit aj pri opatkoch,aj pri balerinach, pripadne ak mas opatok cca 5 cm, nemyslim, ze sa v tom neda nevydrzat do rana, takze asi tak emoticon
17. feb o 15:12  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
novakova2000
 @olliviaa ja vôbec nie som podpadkový typ vieš stale len baleriny nevydrzim od rana fotenie - obrat - a do polnoci vysoké....a zase nechcem balerínky lebo to nem také elegantnéemoticon musím to ešte premyslietemoticon
17. feb o 17:29  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katmi
Registrovala sa 7. marca 2007 na mojasvadba.sk. Pridala 1075 príspevkov a 1 inzerát.
 @novakova2000 budes si suchat saty o tych 9cm emoticon logicky emoticon emoticon a co tak balerinky s nizuckym opatkom? tie co som ja objavila su tak riesene..len som sa k nim este nedopracovala emoticon emoticon emoticon
17. feb o 17:43  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katmi
Registrovala sa 7. marca 2007 na mojasvadba.sk. Pridala 1075 príspevkov a 1 inzerát.
 @novakova2000 kuken zi :D sem http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadobna-obuv/i3r5/biele-svadobne-topanocky-c-... taky sposob nejaky.. podla mna su elegantne a pritom nizke... emoticon
17. feb o 17:44  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
novakova2000
 @katmi moja ja som skôr našla iné ti pošlem to správy - potrebujem ivory alebo krémové emoticon poslem ti linky obochemoticon
18. feb o 09:11  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katmi
 @novakova2000 tie nizke su super emoticon
18. feb o 11:43  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sylvial
Registrovala sa 8. októbra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 92 príspevkov. Branč, okres Nitra.
 No ja musím mať tiež topánky, no s 12cm opätkom. Kvôli šatám. Neviem síce ako to vydržím, no topánky som si už kúpila a majú dosť pevný podpätok, tak hádam dáko to zvládnem.
18. feb o 11:45  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
novakova2000
 @katmi tak som rada, ze sa ti páčiaemoticon
18. feb o 14:46  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
novakova2000
 @sylvial uff sylvinka to ja by som nezvládlaemoticon max do prvého tancaemoticon
18. feb o 14:46  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)