Svadobný účes - melír alebo jednotná farba vlasov? Poraďte

Profilova fotka
Ahojte, rozprávala som sa s kaderníčkou a tá mi odporučila, že pri svadobnom účese (aj na fotkách) lepšie vyzerá, keď sú vlasy v jednej farbe (ja ich mám hnedé). A dnes mi iná kaderníčka povedala, že krajšie ukáže účes s melírom. Nosím vlasy tak aj tak, občas hnedé, občas jemný svetlý melír a neviem teraz čo bude lepšie. Účes chcem sčasti vypnutý a vzadu rozpustené, asi aj natočené, so živým kvetom. Poraďte, aké máte skúsenosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa priklanam k jednoliatej farbe ucesu. podla mna posobi nevesta elegantnejsie ked maju vlasy jednu farbu. A navyse som videla uz par fotiek neviest, kde sa ten melir velmi nepodaril a dost to kazilo dojem.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa aspoň podľa tej minifotky čo tu máš na tebe veľmi páči hnedá farba ;-) oživiť sa dá aj kvietkom aj nejakou peknou sponou, ktorá v tvojich vláskoch krásne vynikne :-)
Odpovedať
tiez rozmyslam, ci si dat na tmave vlasy orieskovy alebo nejaky medeny melir, ale momentalne sa priklanam asi viac k nazoru, ze farbu si necham svoju bez meliru. ono asi dost zalezi na ucese, myslim, ze ku kucierkam a rozpustenym vlasom by sa melir celkom hodil, ale k hladkemu ucesu by sa asi viac hodila jednotna farba ;-)
Odpovedať
Dievčata maju pravdu, ak máš velmi hnedé vlasy tak ten melir jak keby ani nebol.
Odpovedať
ja som mala minulý rok v máji svadbu a tiež som o tomto rozmýšlala, ale radšej som si nechala hnede. Dala som si orieškovú farbu iba na vlasy aby vlasy pôsobili lesklejšie.Kadernička mi dala zabal na vlasy a jednoducho to vyšlo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím,že taký ten klasický melír typu hnedá,blond,hnedá,blond(prípadne iná farebná kombinácia)-najlepšie v polcentimentrových pásikoch,účes skreslí a uberie na celkovej harmónii nevesty. Ja nosím také niečo svetlogaštanovo hnedé s jemným tónovaním do blond..A som spokojná,takže experimentovať radšej nebudem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jsem kadernice a urcite bych zvolila melir v tonu, treba jen o jeden odstin svetlejsi nezmas zaklad.Dej si ale pozor, at ti odstiny ladi ke kytce, aby se nebilo proti sobe
Odpovedať
Mne moj fotograf a potom aj vizazista (Boris Bordacs) odporucili jemny melir. Kazdy z nich ma uz dlhorocne skusenosti s fotenim a su odbornici a "vychytani" medzi nevestami. Povedali, ze hlavne zalezi od ucesu, ak ma byt drdol, alebo nejak inak vypnute vsetky vlasy, tak sa hodi jednoliata farba. Ale pokial maju byt zcasti, alebo uplne rozpustene, rovne a hlavne kucerave, tak sa hodi jemny melir. Maximalne o jeden odtien svetlejsi. A hlavne ziadne trblietave spreje do vlasov ! :)
Odpovedať
pri polorozpustenych a jemne nakuceravenych resp. nakuceravenych vlasoch som tiez za jemny melir... ja mam blond vlasy a do toho svetlejsi melir ... bola som fakt spokojna... pozri fotky z mojej svadby
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala len tonovaci sampon a velmi pekne to ukazalo hlavne na fotkach, bola to moja farba a zaroven sytejsia s peknymi odleskami :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?