Svadobný hostia. Aké im kúpiť darčeky?

:-( :-( Laurajana mi neodpovedá a tak sa obraciam na Vás . Krásky ja by som chcela dať hosťo darček v takej tej malej škatulke bo vrecúšku, no neviem ako, kde, z čoho.... Pomôžete mi ??
Odpovedať
1
2
12
Profilova fotka
Ahoj, ja som cosi podobne dostala od kamosky, co sa vydavala v Turecku. Ono balili pre vsetkych svadobnych hosti male vrecuska - z tylu, zaviazane maslickou, na ktorej bola koralka, vo vrecusku boli take farebne cukriky. My sme nasim hostom, tu na Slovensku , davali pri rejdovom male pernicky - srdiecka s datumom a pismenkami nasich mien ( B +L ). Urobili nam ich na objednavku v pekarni. Kazde srdiecko bolo zabalene a zaviazane maslickou. Vacsina hosti si ich nechala na pamiatku, teda ani neviem, ci to niekto zjedol, ale jedle boli urcite. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som povodne nemala v umysle davat hostom ziadne darceky, ja som na ziadnej svadbe zatial nedostala,ale ked si to tu tak citam, nebolo by to zle. bola by som sice prva zo znamych, ale aspon by to bolo nieco nove, takze sa tiez nad tym zamyslim. tie pernicky nie su zly napad,len musim zistit,ci to u nas v TN niekde robia alebo potom si skusim vyrobit nejake tie skatulky a podavat tam nieco.
Odpovedať
Profilova fotka
ja dám podľa všetkého najakú peknú sviečku v takom vrecúšku s mašličkou. Hm´m´m´m´m´? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani to nie je zly napad,no som zvedava,co nakoniec vymyslim, asi zapojim aj druzicky a kamosky do vymyslania, predsa len viac hlav viac rozumu:o).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj moniq, ja balim mandle do marhulkoveho a bieleho tylu, na to marhulkova maslicka s bielou ruzickou - umelou. Je to celkom zlate. Tiez som to este na ziadnej svadbe nevidela tak hostom snad urobim radost takou malou pozornostou. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj barbora, tiez som najprv rozmyslala nad svieckou ale nevyjde Ta to draho??? :-| Kolko mate hosti a aku velku sviecku myslis? Len taku cajovu alebo nieco hrubsie...v skle...????
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme davat ako bronau nedovniky. su v albume. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
obyčajnú sviečku asi bielu takú asi 10 cm vysokú hrubšiu. Bratova frajerka ich dokáže pekne ozdobiť takými anjelikmi a vyjde ma to na jednu asi 50,- a máme 40 hostí. Takže počítam 2000,-možno 2500,-. Čo ty na to?
Odpovedať
Profilova fotka
Este musis ratat vrecuska. Dostat urobene ale tie su drahsie alebo si ich budes balit do tylu? Musis ratat este to. Neviem, musis vediet Ty! :-) My budeme mat okolo 70 ludi a zdalo sa nam to dost. Tie mandle v tyle nas vysli okolo 1.500,- max. 1.800,-Sk ale pre 70 ludi. Len na to treba dost casu, kym si to urobis. Ak nemas na to cas, je urcite lepsie riesenie kupit nieco s cim bude menej roboty.A ak mas ' lidi' na to aby Ti to ozdobili a pohrali sa s tym, tak o to lepsie!!! :-D
Odpovedať
Ahojte, ja rozmýšľam pomaľovať malé kahančeky, a použiť ich ako menovky a darčeky zároveň. Na jednej strane namaľujem meno, a na druhej naše mená a dátum. Len to musím vyskúšať, lebo nemám nijaké skúsenosti s maľbou na sklo. Čo vy na to, poradíte??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Fuuuuha, dobra piplacka!!! :-D Myslim, ze väcsia ako tie moje darceky! Vsetko vyzera jednoducho kym to nevyskusas! :-D Drzim palce!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
na sklo som uz malovala, pouzivaju sa 2 druhy farieb:jeden je podkladovy a druhy vyplnovy s podkladovym sa namaluju obrysy motivu na foliu - ak je motiv predkresleny na bielom papieri vynikajuca je folia z euroobalov - a necha sa to nejaky cas zaschnut, ten cas schnutia je uvedeny na farbe podkladove farby su velmi jemnych odtienov, je aj priesvitna, aj priesvitna s flitrami po zaschnuti podkladovej farby sa motiv vyplni vyplnovymi farbami a necha sa schnut tusim 12 hodin potom sa motiv z folie zlupne a len sa tak pricapne na sklo a drzi aj po viacnasobnom odliepani a opatovnom priliepani ja som si kupovala farby v tubach, bolo tam asi 100 alebo 120ml farby, podkladova stala tusim 120 sk a vyplnova okolo 70-80, ale neminula som z toho vela, kupovala som to v trnave, lebo som nasla papiernictvo, kde ich maju a v blave sa mi nechcelo obiehat mnozstvo obchodov
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
maruska - v Auparku nedaleko pink maju obchod, kde maju aj take farby... Ja to riesim tiez medovnickami, ale v tvare macky (ked uz nie oznamko, tak aspon nieco), budu mat asi 10 x 10 cm, pekne ozdobene, na vrchu napisane mena hosti, v celofane previazane nasimi personalizovanymi stuzkami... Tak som to vymyslela a paci sa mi to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vidim,ze tie medovnicky su celkom popularne. alex tie mena hosti na medovnickoch sa mi tiez celkom pacia, je to take osobnejsie, clovek nema pocit, ze davate kazdemu to iste.a ked je na stuzke datum svadby alebo vase mena, tak ani to tam v podstate nechyba.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja rozmyslam, ze budem mat taku tu kyticku z bielych tulipanov, co sa tu objavuje v niekolkych albumoch. Potom by som mohla hostom ako darcek davat pekne zabalene tulipanove cibulky :-) Moje pribuzenstvo disponuje zahradami alebo aspon velkymi balkonovymi kvetinacmi, takze mozno ich aj posadia. Myslim, ze davanie darceku a osobne podakovanie kazdemu zucastnenemu bude pekne ukoncenie svadobneho juchania. :-)
Odpovedať
Sissik, ďakujem za rady, info, no, znie to dosť komplikovane, tak neviem... :-| Pozerala som na nete, že sú aj fixy na sklo a porcelán, ktoré sa jednoducho len dajú do rúry na pečenie. Každopádne to nebudem moc komplikovať.
Odpovedať
Profilova fotka
maruska, nieje to komplikovane normalne si na biely papier nakreslis predlohu (alebo vytlacis na pc - ak si it pozitivna) a potom uz len obkreslujes a cakas, kym to zaschne
Odpovedať
Vieš, ja som nechcela na tie kahančeky maľovať nejaké obrázky, len napísať mená a dátum. Čím sa najlepšie píše, poradíš? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
na tych farbach je spic, ktorym sa vlastne kresli, ale je tam vacsia dierka, tak na tenke ciary to nie je velmi vhodne mozno by sa dali kupit aj farby, ktore maju nejaky iny davkovac, resp. si skus kupit take pierka, ako sa s nimi kresli tusom - to nasadky sa daju vymenitelne spice a skus pisat tym, snad to eset existuje v papiernictvach
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vymyslela, ze si urobim personalizovane sviecky. Budeme ich davat do sklenenych nadobiek, na ktore namalujeme motivy z oblohy. Vcera sa mi podarila krasna hvieyda a slniecko. 8-) S tymi farbami na sklo je to fakt jednoduche. Kontura stoji cca 80 Skk a vyplnovacia farba cca 50 Skk. Najlacnejsie, co som zatial nasla je na Namesti Hraniciarov, BA, Petrzalka, na terase
Odpovedať
No kočky, fantáziu máte v poriadku ! :-) díky A z toho tylu ako budete robiť vrecúška ??
Odpovedať
Profilova fotka
v trnave v od ASO som videla tyl s vacsimi ockami za 85sk za meter, v mensimi ockami 130 sk za meter - ak by ste niektora v TT a okolia zhanali tyl
Odpovedať
Profilova fotka
Tyl v BA?? Vie niekto? Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tyl kupila v predajni s latkami, tam by ho aj mali mat! Ale nie v Ba ale v zahranici! Ale tam kde maju latky bude urcite aj tyl!
Odpovedať
Profilova fotka
Pojdem kuknut Dakujem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute babky! Po dlhsej odmlke sa zapajam do diskusie aj ja... Ja pre hosti asi kupim nejake pekne sviecky v sklenenom pohari, keby sa mi na to dala nalepit nejaka priesvitna nalepka s nasimi inicialmi, prip. datumom svadby /videla som to vo fotoalbume asi "Darceky" - pacilo sa mi to/... :-) :-) Neviete mi poradit, ako by som "vymyslela" /kto by mi vyrobil?/ taketo nalepky???
Odpovedať
typ na tyl - Galanteria Motyl - Zahradnicka ;-)
Odpovedať
fali, nalepky by Ti vedeli spravit aj v AVEPRESS, s.r.o., urcite aj v inych tlaciarnach :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte baby som tu po prvý krát. My budeme dávať tiež pozornosť hosťom, budú to veľmi chutné medovníčky. Pani, ktorá ich vyrába vám ich zabalí, omašľuje (akou budete chcieť) a doručia vám ich poštou alebo cez linku SAD. Dobré nie?? Dnes som sa informovala ohľadom ceny je 9,50 Sk a treba ich objednať asi dva, tri týždne dopredu. :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cibulenka, ahoj ... a odkiaľ si? Vidím, že máme svadbu v ten istý deň! A tá pani s medovníčkami je odkiaľ?
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?