Svadobný fotograf z Levíc, Nitry a okolia. Poraďte

ahoj kocky. som zufalaaaaa. potrebujem zohnat dobreho fotografa z LV alebo NR a okolia na 22.9. Poradte mi prosim. dakujem.
Odpovedať
fotograf v nitre http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... dva kontakty mas aj vo firmach http://www.mojasvadba.sk/companies/ca...
Odpovedať
skus meno Pavol Rekem. Robi dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,skus vgvstudio mava dost plno,ale za opytanie nic nedas.Je zo ZM.
Odpovedať
Profilova fotka
hlavne si daj pozor na Toth Lehel z NZ - neodporucam!! Dohodli sme sa na istej sume, a ked prislo k plateniu bolo to o 1.500 Sk viac ]-( asi si je vedomi toho, ze kazdy chce fotky zo svojej svadby a zaplati co si zapyta a aj to pekne zneuziva :-(
Odpovedať
:-) aj ja som tu ešte, ako záloha, keď sa minú "profíci" 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vrelo odporucam Roman Plačintár - INSIGHT. Najdeš v katalógu fiiriem. Pa.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj babenky. Aj ja som z okolia Levic a planujem svadbu na buduci rok. Uz som si vsak zarezervovala Z.Sebovu. Nahodou neviete ci je dobra, alebo nemal ju niekto na svadbe?
Odpovedať
zuzulienka51: pokial si si zarezervovala Zuzku Sebovu z BA, tak si urobila dobre. Je to moja kamaratka a ma krasne fotky. Mala fotit aj moju svadbu, no neskoro som sa jej ozvala a dost ma to mrzi. Mozno nabuduce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dadussh: ja som nasla nejake fotky na jej stranke, ale chcela by som vidiet od nejakych bab tu. nahodou nevies o niekom, prosim.?
Odpovedať
zajtra sa s nou spojim a opytam sa jej. dam ti urcite vediet.
Odpovedať
zuzka fotila mna a mojho priatela na take civilne fotecky( jednu fotku a link mam v albume) a ja ju vzdy len a len odporucim... podobne fotky robila aj lenkocke84 :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, chcela by som iba upozorniť všetky budúce nevesty, aby si dali pozor na fotoštúdio Lehel Toth v Nových Zámkoch, kvalita jeho fotografií nie je najlepšia a bez následnej úpravy sa nedajú vôbec použiť, a keď si ich necháte v štúdiu upraviť, tak sa nedoplatíte. A už ani nehovorím o jeho prístupe k zákazníkom a nedodržiavaní dohodnutých termínov a cien, nakoniec sa Vám môže stať , že Vás odbije poznámkou , že ste sa mali odfotiť radšej sami. Možno je to dobrý umelec, ale určite nie svadobný fotograf. Poznám viac ľudí, ktorí spoluprácu s ním už oľutovali, škoda však, že som sa o nich nedozvedela skôr, preto chcem varovať aspoň Vás.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?