Svadobní fotografi z Košíc. S kým máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte, nevedeli by ste mi doporucit nejakeho dobreho fotografa v KE a pripadne aj DJ resp. skupinu?Proste bola by som rada ak by ste mi napisali svoje dobre skusenosti so vsetkym co sa tyka svadby. Absolutne nemam cas venovat sa pripravam a tak si rada necham poradit. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
poslem Ti po vikende :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ok dakujem velmi pekne. Drzim palce aby Ti to vyslo podla predstav :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Bibka! DJ-a Ti neviem poradit, ale fotografa mala podla mna velmi dobreho Sasenkat. Vies, co bola aj na stretnuti. Aj Kamilecka ho bude mat, vola sa myslim Mlaka. Skus im napisat. A potom som pocula od Bronau, ze jej fotograf bol velmi dobry, bola spokojna, ze vsetky fotky boli super. Ten jej sa volal tusim Bernath (aj moj sa vola Bernat, ale nie je to ten isty :-D ). Tak skus sa ich opytat. Ja skusim prehladat moju IP, niekde na nich kontakty aj mam. Napis, ak ich chces. :-)
Odpovedať
Mila bibka poznam velmi dobreho dj ktory hra a hral vela svadieb a bude aj na nasej. tak ak este stale hladas tak daj vediet a poslem ti na neho kontakt cez IP.
Odpovedať
ahojky babenky ...aj ja prosim o kontakt na nejakeho dobreho fotografa,Dj-a ,kameramana ...Kde ste si davali piect kolaciky a za kolko???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahoj lenkam, mozes mi, prosim ta poslat kontakt na dj-a? dakujem
Odpovedať
ahojte baby nemozte mi prosim vas napisat kolko berie ten fotograf mlaka? od ip dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne ;-)
Odpovedať
Kolko berie? Treba mu zavolat a sa s nim dohonut. Ja som si stanovila cenu max do 4000sk a spravil velmi vela fotiek,uplne uzastnych fotiek a stalo to ovela menej :-)
Odpovedať
Ahoj lenkam - mozes aj mne prosim poslat kontakt na toho DJ-a o IP? vopred vdaka,m.
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky,mozem vam vybavit vyborneho DJ aj Kameramana.Napiste mi do IP
Odpovedať
Profilova fotka
snajka mala si ho ty na svdbe??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte baby, Mozem vas poprosit o nejaky kontakt na dobreho fotografa a kameramana z Kosic alebo z Presova? Taktiez ak by ste mali kontakt na pana Stana Smidu z KE, alebo Jana Sencaka z KE, mohli by ste mi ho prosim poslat? Potrebujem si niekoho dobreho surne objednat a vy ste moja jedina sanca, kedze som v Londyne a nemam sancu si to doma vybavit. Prosiiiiiiiiiiiim :-)
Odpovedať
gabika, fotografov mas v sekcii foto-video... je ich tam kopa z celeho slovenska... su overeni a ako tak renomovani... hlavne si nevyber tu vyssie menovanych, aspon nie pokial sa chystas vydavat iba raz...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ketina Dnes o 10:57 dievcata,prosim poslite mi do IP kontakty na fotografov z Kosic. ale takych za priatelnu cenu,lebo akurat vcera som sa kontaktovala s jednym a ziada si az 12 000 sk.len za fotky,co sa mi zda velmi prehnane.vopred dakujem,pa
Odpovedať
Profilova fotka
"anaxamon" pozri si album "zuzkaadalibor" maju prekrasne foto, nech ti daju kontakt na toho fotografa a uvidis kolko to bude stat, ale foto maju fakt prekrasne 8-)
Odpovedať
majciky, neadresovat mne, ja som to len prekopirovala z inej temy, adresuj na ketinu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
gabika170381: Ahoj Gabi, bud taka dobra a uz ked si dostala tie kontakty na Smidu a Sencaka, aby si mi ichb poslala, alebo ich adresu, ci tel/mail. Hocico!!!! Dakujem pekne
Odpovedať
lucia29, gabika tie kontakty dostala poda vsetkeho este minuly rok, avsak nie to som chcela...ak chces od niekoho konkretneho nieco konkretne, napis jej internu postu, tu urcite najde najrychlejsie..to je len taka mini rada ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
anaxanom:dakujeeeeeeeeeeeem pekne za radicku!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky babenky. Tiez sa snazim dopracovat ku kontaktu na p.Mlaku.Pomoze niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
faithy, poslem ti na IP
Odpovedať
Ahojky babenky, lucinka29 prosím Ťa, môžeš poslať aj mne kontakt na p. Mláku? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Babenky, kto ma skusenosti s foto. J.Drozda???
Odpovedať
lucia29.Myslíš Jula Drozdu??My sme ho mali, kuk do albumu.Môžem len odporučiť. ;-)
Odpovedať
Ahojte, moja otazka sa sem clkom nehodi, ale neviem, kde ju mam polozit, takze predsa len to skusim tu ;-) Hladam nejakeho dobreho, ale nie priliz draheho fotografa v bratislave? Nepoznate nejakého? Vdaka :-)
Odpovedať
Ahojte, mozete aj mne poslať nejake kontakty na foto a video v KE a aj priblizne ceny? A keby ste vedeli aj nejakeho dobreho DJ. Dakujeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte vsetci....pekne vas prosim, kto ma kontakt na fotografa Mlaku, nech mi posle na neho kontakt....nemozem sa k nemu dopracovat....ak sa najde taka dobra dusa, vopred dakujem.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
anajis: este ho potrebujes,ci uz mas? :-S
Odpovedať
bibka, my sme sa brali v juni a nam fotil typek Stano Smida z Kosic, neviem, ci si uz o nom pocula. Velmi prijemny chlapik... Zial, nemam vsak na neho ziaden kontakt. Asi som ti velmi nepomohla.... A inac kosicanky, moja skusenot co sa tyka kameramana , tak myslim, ze sa volal Peter Bernat, ale take amaterske video, ake nam spravil on, som este v zivote nevidela. (nastasie sme mali dobreho fotografa, ktory ozaj vela zachytil). Mrzi ma, ze mu robim zlu reklamu, ale ako sa hovori pravda niekedy boli. Moj brat, ktory sa zenil pred 10 rokmi na lepsie video nez ja. Takze baby urcite nie pan Bernat....
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?