Odporúčame: Beremese.cz Modrastrecha.sk Modrykonik.sk

Svadobné šaty z najspolocenskesaty. Máte skúsenosť?

1. júl 2011  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
mojito3
Registrovala sa 10. februára 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 27 príspevkov. Detva, okres Detva.
 máte niekto skúsenosti s týmto E-shopom?
1. júl 2011 o 16:16  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
marienka77
Registrovala sa 19. októbra 2010 na mojasvadba.sk. Pridala 7 príspevkov a 1 album.
  • Svadba bola 1. októbra 2011
    Raková, okres Čadca
 ja by som tiež potrebovala nejake informacie o tomto eshope....
17. aug 2011 o 11:51  •  Svadba bola v októbri 2011  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
luckalulu
Registrovala sa 22. novembra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 1 príspevok.
  • Nevie kedy bude svadba
 Ahojte, moja znama si objednavala saty z najspolocenskesaty.sk a mesiac sa natahuje a nema ani saty ani peniaze, na maily nereaguje nikto, proste je to hroza des, chce to riesit asi nejako inac, kedze dodnes to nie je vyriesene a ta slecna alebo pani, ktora to prevadzkuje to ma na haku, u konkurencie si zohnala ine a boli mili a dokonca jej aj volali naspat, takze asi tak. neviem ako u nich pochodili ine dievcata ale pozor na to
22. nov 2011 o 22:20  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
tinecka50
Registrovala sa 1. decembra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 1 príspevok.
  • Nevie kedy bude svadba
 Upozorňujem všetkých, aby si cez túto internetovu stanku nič neobjednávali....Je to neseriozna firma..Mám ten isty problem ako luckalulu...Neodpovedaju mi emaily, nemám ani šaty ani peniaze. Budem to riešiť cez políciu.!!!
1. dec 2011 o 10:41  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
leja123
Registrovala sa 5. decembra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 1 príspevok.
  • Nevie kedy bude svadba
 @tinecka50
no ja som sa tiež nechala odrbať riadne ...objednala som si asi pred vyše mesiacom šaty a ako hlupa poslala peniaze na účet ...aj ked som nedostala tovar ...tiež by som to chcela riešť cez políciu, tak by sme to mohli vyriešiť nejako spoločne...
5. dec 2011 o 19:25  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
anabel22
Registrovala sa 10. januára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 1 príspevok.
  • Nevie kedy bude svadba
 Je asi veľa nespokojných.Každý očakáva šaty ako na obrázku a príde lacný šmejd.No ale čo chcete za tie peniaze. emoticon
10. jan o 20:54  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katmi
Registrovala sa 7. marca 2007 na mojasvadba.sk. Pridala 1075 príspevkov a 1 inzerát.
 @anabel22
@leja123
@tinecka50
@luckalulu
@marienka77 dievcata ak mate problemy, skuste im napisat aj sem https://www.facebook.com/pages/najspolocenskesaty/201109246583589
pisem preto, lebo vcera sa nam do diskusie prettydresses.sk zamiesala slecna/pani, ktora dala odkaz na tuto Vasu diskusiu, avsak musela som ju upozornit a ozrejmit jej to, ze najspolocenskesaty.sk a prettydresses.sk su DVA ROZNE WEBY, KTORE NEMAJU SPOLU NIC SPOLOCNE!!! Potom sa tu robi zla reklama serioznej spolocnosti! Dakujem...
22. feb o 10:23  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
bittersweet
Registrovala sa 22. februára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 1 príspevok.
  • Nevie kedy bude svadba
 nedá sa mi nezapojiť.......mne šaty už "posielajú" tri mesiace.na maily mi odpisujú,vyhovárajú sa,tvrdia,že už začiatkom týždňa ich pošlú,že mi aj vrátia časť sumy.....ale nemám zatiaľ nič.no hrôza.
22. feb o 15:12  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
marienka77
Registrovala sa 19. októbra 2010 na mojasvadba.sk. Pridala 7 príspevkov a 1 album.
  • Svadba bola 1. októbra 2011
    Raková, okres Čadca
 Ahojte...v septembri som si objednala šaty Conifox cez najspolocenskesaty.sk. Šaty mi prišli presne za 10 dní, žiadny problém som nemala...a šaty sú úžasné...presne podľa obrázka, precízne šité..boli síce drahšie ale kvalita je adekvátna....všetkym sa páčili....takže ja odporúčam emoticon)
22. feb o 19:07  •  Svadba bola v októbri 2011  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lia969
Registrovala sa 22. februára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 22 príspevkov. Okres Nové Zámky.
 Ahojte baby. Mne jedna píše, že vraj majú internetový obchod najspolocenskesaty.sk a že mi ušije svadobné šaty na mieru či čo, ale mám zaplatiť najprv 100 eur zálohu. Hneď sa mi to nejak nezdalo, ešte že som našla túto diskusiu emoticon
25. feb o 18:02  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)