Svadobné obrúčky. Kde a za koľko kúpiť?

baby, pozeram, pozeram, ale nenasla som tu podobnu temu, tak som vas chcela poprosit o info, ze kde a za kolko ste si kupili obrucky (najma tie z BA, lebo inde asi nebudem mat sancu ist objednavat). lebo my sme pozerali v Storme, maju tam kombinacie titanu a ocele a tak, su take jednoduche, futuristicke a velmi sa nam pacia, maju aj s malymi diamantami, dnes mi maju dat vediet cenu vybranych modelov a chcela by som si to porovnat. Tak ak by vam to nevadilo zverejnit, tesim sa na vase skusenosti 8-)
Odpovedať
1
2
24
Profilova fotka
ahoj katulienka kde si si prosim ta dala urobit cenovu ponuku, ja som vcera bola v storme v auparku (mne sa tiez straasne paci tento styl) a mne ta tetusa povedala, ze take hrubsie nerobia(tie co mi ukazala boli ako nausicky tenucke)lebo vraj sa ta ocel (ak je hrubsia) neda tak ohnut, aby sa vytvorila taka obrucka.A z akych modelov ti dali vybrat? d.
Odpovedať
co? no to je divne, ved ja som bola tiez v Auparku, s takou mladou ceskou predavackou som sa bavila a potom aj s jej sefom a vybrala som si aj z katalogu, tusim double diamond ring, single diamond ring a este nejaky sme vybrali a dnes mi ma ten chalan (ten sef) poslat cenu...pozeram teraz, ze ani na stranke .com nemaju ich vyobrazene, takze asi len z toho katalogu sa to da vybrat
Odpovedať
Profilova fotka
ako seriozne vazne, ta blondata ceska, este som jej vysvetlovala, co je obrucka!teraz som normalne zaskocena :-( mozno sa jej nechcelo so mnou bavit :-S a ti povedali, ze ti ich na objednavku vyrobia aj velkost? aku mas prosim velkost prstienka? Ani mi ziaden katalog neponukla, len mi ukazala take tenucke(ze su damske) a take hrubsie(ze su panske) a ze sa daju jedine tak nakombinovat, ze si kupime zvlast jednu damsku a jednu pansku!aj ti ten katalog dali?
Odpovedať
Profilova fotka
asi si nevyzerala ako petencialny kupec, nikuska... :-D Ja osm bola v Auparku v tom druhom zlatnictve, primossa, ci ako, tam mali podla mna krasne... od 5 do 8 tusim hovorili. za dva tyzdne by boli hotove po obejdnavke.
Odpovedať
no nie vyrobia, ale dovezu bez toho, aby som sa vopred zavazovala ku kupe, ale zmerali velkost mne aj miskovi (jasne,ze si ju nepamatam,tusim 53, je take nieco??a misko ma nejake pismenko z konca abecedy) zapisala si to a ze pozistuju...katalog mi nedali,len tam som si to mohla pozriet. povedala,ze zisti moznosti,lebo ja chcem s kamienkom a misko bez kamienka,cize to asi musime zladit z roznych setov. Ked sa mi ozvu, mozmem ti dat vediet
Odpovedať
od 5 do 8 tisic je cena jednej obrucky?
Odpovedať
to bola otazka ci odpoved? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi som jej vazne nebola sympaticka :-D babe!!! mne sa tiez straaasne paci taky styl! prosim ta urcite mi daj vediet, vazny zaujemca som!! ano, moze byt velkost 53, ja mam 48(co je dost malinko!) ale ani sa ma na to nespytala!!! madeleine, prosim ta ako vyzerali? biele zlato? taky strom styl? inak videla som tu niektorej v alebume take cool obrucky, myslim, ze ali (zvnutra moja "teno") neviete kde by som nieco take zohnala?
Odpovedať
katulienka otazka ;-)
Odpovedať
prepac renattka, mne sa ten madeleinin prispevok nezobrazil vtedy a som ti nerozumela :-|
Odpovedať
ahoj. my sme sice kupovali obrucky v KE, ale vyrobca bola jedne firma z Piestan (je zaradena medzi firmami aj na tejto stranke). Mame ich z bieleho zlata, ja s malym kamienkom. Celkove nas vysli na 7.800,- SKK, co si myslm je super cena, kedze su rucne robene a su hrubsie ako klasicke obrucky... Dostali sme ich za cca 10 dni.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) no my mame obrucky z vyssie spominanej predajne Primossa. Akurat som tam volala lebo dnes sme ich uz mali mat (po mesiaci) hotove, no velmi sa mi ospravedlnovali, ze maju velmi vela zakazok, tak to bude este cca 1-2 tyzdne trvat. Velkosti mame 53 a 57 :-) a myslím si ze majú prekrásny vyber. Nase budú stáť obe cca 11 tisic. Velmi sa mi pacili tie platinove s briliantikmi :-) ale vzhladom k cene sme sa uspokojili s bielym zlatom a zirconmi :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jeeeeeeeeeeeeej pardon som sa sekla ja mam velkost 51 :-)
Odpovedať
ahoj lulin, no my sme s mojim drahusikom boli prave vcera v tomto zlatnictve Primosa (v Avione - ako je IKea) a musim povedat, ze maju naozaj krasne obrucky a super vyber ... zatial sme si ich pozerali len orientacne ;-) a mam este jeden dobry typ akurat len, ze predajna nie je v BA ale az v Trenčianskej Turej, firma Stanislav Šulek ...
Odpovedať
Profilova fotka
zaburka prave som ti poslala mail do internej posty :-) inak my sme boli aj v Avione ale bola tam strasne neochotna predavacka :-( mame velmi dobre skusenosti s Primossou v OC danubia na Panonskej ceste (Carrefur) - mimochodom odtial pochadza aj moj snubny prstienok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame obrucky zo spominanej firmy primossa. upozornovali nas, ze ak tam budeme mat kamienok, nebudu sa dat v buducnosti upravit (zvacsit). tak sme si dali bez kamienkov, s pieskovanim uprostred. teraz by sme ich potrebovali upravit a vznikol problem, oni vraj tie obrucky zvacsit nevedia, len pokial by boli uplne hladke bez vsetkeho :-S takze osobne by som si uz druhykrat v primosse nic nevybrala, i ked tam mali super vyber. a lulin, nam termin dodania posuvali stale, nakoniec z toho boli takmer tri mesiace!!!
Odpovedať
my mame obrucky zo zlatnictva Pera (oproti OD Dunaj), ale velmi neodporucam tuto predajnu.. obrucky su sice krasne a mozno aj lacnejsie ako v inych zlatnictvach (oni vraj dodavaju do inych zlatnictiev).. ale: dodali nam jednu obrucku (zrovna moju) s kazom.. :-( nie je to sice moc vidiet, ale aj tak. ked sme boli pre ne prvy krat, upozornili sme ich na to.. povedali ze obrucku vymenia.. boli sme tam asi 3 krat, ale zakazdym to bola ta ista obrucka aj ked oni prisahali ze obrucka je vymenena.. nakoniec ked sme tam boli uz asi 4 krat, sme od nich pozadovali zlavu, lebo nam bolo jasne ze to nevymenia.. dali nam zlavu cca 1600 Sk, ale mam kaz na obrucke.. nastastie to nie je bezne vidiet, len ked sa clovek lepsie pozrie a musi mat denne svetlo.. takze vam radim, ak ste si nahodou niekto objednali nieco v tomto zlatnictve, tak si to radsej poriadne prekontrolujte..
Odpovedať
ak by ste niekto chceli slovensku pripadne cesku vyrobu, tak odporucam zlatnictvo Briliant na Dunajskej pri TESCU... ja mam obrucky odtial, klasicke z bieleho zlata, no maju aj rozne ine... :-) a su tam velmi ochotni a mili a poradia a vysvetlia...
Odpovedať
my mame s mojim milacikom obrucky z bieleho zlata,ja mam este vsadeny kamienok,vnutri mame vygravirovane mena a datum svadby,dokopy to stalo 9000,-sme velmi spokojni
Odpovedať
my sme si kupili obrucky na obchodnej,mali tam z kazdeho vzoru nejake velkosti a pan(asi majitel)bol taky ochotny ze nam ich hned upravil-tlakom a to mne zo 48 na 46 a mojmu drahemu sadla akurat len mu ju kusocek zvacsil,aby sa mi lahsie navliekala na obrade,vygraviroval nam tam do druheho dna datum a my si ich teraz uz len spokojne obzerame ake su krasne a vyslo nas to dokopy na 7000SK.dokonca sa daju vraj kedykolvek upravovat aj ked ich mame po okrajoch gravirovane.
Odpovedať
veve: mas internu postu :)
Odpovedať
ena vsak vies ze ja sa musim zakazdym prihlasit aby sa mi to tam objavilo,ale uz som to zistila ,dik
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeeej Sisa ani ma nestras :-( ked im to bude trvat tri mesiace .... hmm no pekne :-( hlavne nech ich mame na svadbu ..... :-( a co sa tyka toho zvacsovania a zmensovania, mne povedali ze tie nase sa budu dat bez problemov zvacsit ze problem vidi skor v zmenseni :-( mam v nej tri kamienky tak dufam ze neklamali a nebude to problem :-(nevedeli mi povedat presne cenu lebo ta cena cca 11 tis bola na velkosti 56 a 58 a mi mame ovela mensie tak to bude lacnejsie.... no ved uvidim a dufam ze budem spokojna ..... teda budeme spokojni..... teraz ste ma akurat naplasili s tymi kazmi a nedodrzanim lehoty :-( hmm uvidime....
Odpovedať
Profilova fotka
My mame obrucky z auparku, neviem, ako sa to zlatnictvo vola. :-( Ale chcem sa podelit o zazitok zo zlatnictva (myslim, ze sa vola Simona) na nam. SNP, vedla Orange-u. Kupili sme si tam obrucky z bieleho zlata za podla mna dost vysoku cenu a majitelia mi prislubili, ze moju mi daju zmensit, kedze mensie cisla nemali v predajni. Zmensena obrucka sice prisla v termine, ako slubili, ale uplne zmenila farbu. Ked som ju prirovnala k manzelovej bola uplne šedá a miesta, na ktorych ju prerezali vystupilo na povrch zlte zlato. Vsimla som si to az doma. V specialnom svetle v zlatnictve to nebolo vidiet. Bola som to niekolkokrat reklamovat, dali to i na prelestenie a pod. vymysly, ale nepomohlo. Dokonca som v panike dala obrucku preverit na puncovom urade :-o. Nakoniec po rôznych natahovackach uznali svoju chybu a vratili mi peniazky. Nastastie 8-) Takze pozor aj na toto :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my máme obrúčky zn. Primossa. Najprv sme si ich prezreli na "nete", majú fakt veľmi veľký výber! Naše sú matné, kombinácia žltého a červeného zlata a na mojom sú kamienky. Predbežnú cenu nám hovorili okolo 13 tis. za pár. Horšie je to s dodaním, sľúbili nám ich do 2. týždňov a už sú 3 preč a ešte ich nemáme :-( . Gravírovenie je v cene.
Odpovedať
Rajcalu, to su mi pekne veci, co sa deju... Baby, neviete niekto naozaj povedat, ake typy obrucok sa daju zmensovat, zvacsovat a ake nie? Pobehala som si par zlatnictiev a dostala som rozne odpovede. Minimalne jednofarebne hladke sa urcite daju. Niekde mi povedali, ze ani so vzorovanymi nie je problem - akurat ze sa moze stat, ze pridaju len polku znaku alebo nieco podobne... podla velkosti o ktoru to treba zvacsit. Momentalne sa mi pacia kombinovane obrucky - zlte-biele-zlte (naozaj kombinovane - vidno to aj zvnutra). Myslim si, ze potom s naslednou upravou by mohli byt problemy. Neviete niekto poradit? Kupovat ich chceme v zahranici a teraz mam trochu obavy, ze s upravou mozu byt problemy, aj s prihliadnutim na moznu neserioznost mnohych slovenskych zlatnictiev...
Odpovedať
este by som chcela poradit babam co este vyberaju obrucky, ze niektore tie zlatnictva su tak vysvietene, ze nejaky pripadny kaz, alebo ine sfarbenie nemusi byt v tom svetle vobec vidiet a uvidite to az na dennom svetle.. presne taku skusenost mala jedna moja kolegyna.. ze v zlatnictve vyzeralo vsetko ok, ale ked prisla na denne svetlo, zistila tiez nejaku nezrovanlost.. ona kupovala niekde na obchodnej..
Odpovedať
Profilova fotka
cafte kocky, pri tych Vasich cenach je mi az zle ... Ja som obisla trochu lepsie, od starych rodicov som dostala zlate zuby, na puncovom urade mi ich roztopili a kamarat mi z toho zlata vyrobi podla katalogu, z bieleho zlata, dost hrube obrucky, na mojej bude aj kamienok a bude ma to stat 1800,- :-)
Odpovedať
barbulka, no to mas super cenu, zavidim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si prave vcera objednali, vyrobca je myslim KimGold... Budu stat okolo 11tis. Nechcela som take drahe, ale ked som si jednu z ich obruciek dala na prst, uz sa mi ziadna ina nepacila :-D No co, hadam je to na cely zivot :-) Ja mam cisto bielu a 10 kamienkov a misko ma kombinovanu a 2 kamienky. :-)
Odpovedať
1
2
24
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?