Svadobné koláče v Košiciach. Podeľte sa o skúsenosti

Profilova fotka
Ahoj, kto bude taky dobry a napise nejake skusenosti? Ake su dobre ceny a dobre miesta, kde pecu kolace v Kosiciach a okoli? Dakujem
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
ahoj viem kde pecu kolace pri bardejove a za super cenu , neviem ci to nebude pre teba daleko :-p .ale pecu naozaj super kolace a za super ceny
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam kontakt na jednu pani z Krasnej pri Hornade (za sidliskom Jazero). Rataj s tym, ze tie kolace a tortu bude treba doniest do KE. A kedze sa zenis v lete, tak by som hladala nieco blizsie, aby sa Ti to vsetko neroztopilo. ;-) Cena jedneho kolaca je cca 6 Sk, no da sa aj dohodnut. Vsetko zavisi od toho, kolko Vas bude na svadbe a kolko kolacov budete potrebovat. Nas vyjdu kolace na 5 Sk/kus a trojposchodova srdcova torta s ruzickami na 600 - 700 Sk, s tym ze kazde poschodie bude s inou plnkou. Uz sme sa dohodli, ze jedno bude jahodove, druhe ananasove a to tretie este nevieme. :-D Je dost vela cukrarok, ktore robia domace kolace, len treba hladat. Inak v KE sa ceny pohybuju okolo tych 6,50 Sk/kus. No a torty sa hybu v cenach od 800 - 3500 Sk. To zavisi od toho, kto ich bude robit. Najviac staznosti je na cukraren na Furci (OC ONDAVA). Poznam este jednu cukraren na Terase (ako je Prazska ulica - oproti OC Galeria). No neviem, ci dobre pecu. Nepoznam nikoho, kto by mal odtial kolace. Ale vyzeraju fakt dobre. My si davame robit domace, predsa len chutia inak ako z cukrarne. V cukrarni, aby usetrili, tak tam daju margarin a ziadne maslo. Ale uz som tie nase aj chutnala, su perfektne a vyzeraju ako z cukrarne. Vobec ich nerozoznas. Pretoze ta pani, ktora ich robila, je cukrarka. Ako tak pozeram, zdas sa mi byt dost povedomi. Nie si nahodou z Furce? :-)
Odpovedať
Ja poznam jednu pekarku z Perina, jedna znama mala od nej kolace na krstiny a boli fakt vyborne. Vanci mohla by si mi poslat kontakt na tu pani z Krasnej?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Tammara, kontakt teraz nemam pri sebe. Ale zistim to u otca. Napisem Ti do IP.
Odpovedať
Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
vanci, poprosim kontakt, dakujem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vanci, ano,som z Furce.Odkial ma poznas? A prosim, mozes mi poslat kontakt na tu pani z Krasnej? Dakujem
Odpovedať
Ahojte my sme si davali robit kolaciky na redovy v Saci,pani je velmi mila a pecie uplne super fajnucko :-) a Viem ze robi aj torty velmi krasne a chutne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kamilecka, a po kolko vas vysli kolaciky?
Odpovedať
No kolaciky sme si davali robit na redovy cize tie boli vacsie a vysli nas na 9sk/kus. Foto mam aj v mojom zaprasenom pripravnom albume.
Odpovedať
a co svadobne torty?? ako ste boli spokojne?? :-)
Odpovedať
Vanci poprosim ta aj ja cislo na pani do krasnej. Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my mame kolaciky po 6,5 od jednej pani s Palarikovej ulice v Ke. Robi aj velmi pekne torty - ma plno fotiek, chutnali sme u nej aj kolaciky a okrem toho ze pekne vyzerali aj chutovo boli velmi dobre. A sama nam ponukla vseliake druhy od vymyslu sveta
Odpovedať
zuziq a das mi na tu pani kontakt,prosim.......a dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vecer ti ho napisem, musim zavolat mamine ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
vanci,pošleš mi kontakt na tú pani z Krásnej?ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Vanci , Kamilecka a Zuziq prosim poslite mi kontakt na vase cukrarky do IP dakujeeeeeeeeem
Odpovedať
ahoj ja som mala cukrarku z Jazera. kolace boli uzasne a torty takisto. cena kolaca zalezi od mnozstva kusov. svadobnu tortu mam v albume a urobila mi ju podla fotky. boli sme velmi spokojni vsetkym chutilo. :-D ak chces dam ti kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
Lu, budem ti vdacna ak by si mi vedela poslat kontakt do IP. nepoznam ziadnu cukrarku v kosiciach :-| vdakaaa
Odpovedať
dievcata, poslite aj mne nejake kontakty do IP. Dakujeeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
spoluziackina mamka pecie torty na rozne prilezitosti a je z KVP.svokra zase kupuje u pani vo valalikoch tusim a su fakt krasne.aj u nas v kechneci pecie jedna pani a kus ma po 5-6 korun.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte:))) prosim, ak je to mozne, mohli by ste mi poslat kontakty do schranky?? my sice mame svadbu az buduci rok, ale istoto je gulomet... Vanci, ak tu este budes, mozes mi poslat kontakt na tu sikovnu tetu:))) naozaj nechem davat za 3 poschodovu tortu, resp. 3 kusy, viac ako 1000 SK dokopy... vopred vam vsetkym velmi, velmi dakujem:))) :-D
Odpovedať
martinuska,Ty si z Kechneca??? tam mate peknu salu.... budete tam mat svadbu aj Vy??? alebo v meste?
Odpovedať
Profilova fotka
to zuzulik no salu mame peknu ale svadbu by sme tam mat nechceli.vies my ju mame celu taku okukanu aj s celou rodinou.kazdy kto sa u nas zeni alebo vydava(na dedine) tak ma svadbu tam lebo je to ku kazdemu domov blizko a naco chodit az do mesta ked tu mas velku a da sa povedat ze aj lacnu salu.a ani do meste na fotenie nie je daleko. a bola si tu u nas ze sa pytas? a inak ml tam svadbu aj Zoli z No Name,ten co sa prvy zenil. ;-)
Odpovedať
ano bola som tam :) a sala sa mi skutocne pacila a vlastne myslim si,ze sa pacila kazdemu :)a Vy kde chcete mat hostinu?
Odpovedať
Profilova fotka
joj no ked to je este daleko ale vieme ze tam nie.pacili sa nam fotky v nejakom casopise z Hummera tej predajne pri dialnici do PO.ze vraj sa tam zmesti 100-120 ludi.to je tak akurat.alebo snivame o svadbe vonku teda pod stanom.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez bola ucastna na svadbach, ktore sa konali v kechneci:)) mne sa to celkom pacilo:))) ale v tom ma martinuska pravdu.. vela ludi tam uz svadbu malo... ale zas to bolo pekne... kocky, neviete nieco o cani? teda o sale??
Odpovedať
Profilova fotka
Nemyslíte že sa to tu vrháva mi tému??? Inak: Hummer je krásny a lacný v pomere s kvalitou :-) viac vám napíšem v nejakej teme kde v Košiciach....
Odpovedať
Profilova fotka
teda "zvrháva mimo tému" to malo byť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ospravedlnujem sa.takze kolaciky juj ale ich mame radi :-D
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?