Svadobné auto - Košice. Poraďte

Prosím Vás poraďte mi kde požičiavajú autá na svadbu lebo čo sme mali od známeho tak to padlo a neviem nič zohnať. Bola som v niektorých požičovniach ale nula bodov. Buď požičiajú na viac dní alebo to strašne veľa stojí.
Odpovedať
1
2
ahoj simi, ja ti neporadím, ale nie je to koniec koncov jedno, v akom aute ťa povezú? ja by som požičovni určite neplatila, stačí, že platíš za šaty....nehorázne peniaze? voľakto z rodiny? určite sa jedno elegantné auto nájde aj v rodine, nie? ;-) ;-) držím palce ;-) ;-)
Odpovedať
nájde ale ja nechcem nikoho otravovať nech maju na svadbe pokoj aspon oni
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Simka, pozicovnu sice nepoznam, ale videla som v meste bielu limuzinu, ktoru poziciavaju na svadby. No ale urcite to tiez nebude nejak lacne... :-S
Odpovedať
nás viezol paliho tatko...a to bol svadobný otec, veď i tak šiel všade kam my. a večer na rozvoz hostí sme požiadali jedného známeho a on ich potom rozvážal, vtedy už nikto z hostí nebol zaťažovaný. ;-)
Odpovedať
no veľmi ste mi nepomohli ale aj tak dik dúfam že sa niekto ozve čo mam s tym robiť
Odpovedať
asi ti nikto nič lacno nepožičia...auto nie je stokorunová záležitosť....takže na tvojom mieste by som to predsa len skúsila s rodinou, ak nechceš investovať 8-) 8-)
Odpovedať
ja viem ze to nie je lacna zalezitost ale 10 tis. nedam
Odpovedať
simona25 - my sme vyriesili ten isty problem tak, ze sme pozhanali auto cez kamarata. Takze nas bude viest druzbov kamarat, normalne dostane zaplatene nejaku tu tisicku do vacku plus benzin a bude to v pohode. Nie je to take drahe ako normalna pozicovna aut a neotravujes ani hosti. Alebo si daj inzerat ze zhanas ochotneho cloveka, ktory vas odvezie na sobas a hostinu, hm? ;-)
Odpovedať
jani...obedňajšia prestávka? :-D :-D už sa parí z hlavičky? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
10tis? :-O tolko od Teba nieco opytal? to je fakt dost. ten chlap s limom mi hovoril, ze zalezi od toho, kde treba ist, ale okolo 4-5tis to vyjde na cely den. no ani to nie je malo...
Odpovedať
jani - veru, idem si nieco zobrat na jedenie, len neviem co. :-D
Odpovedať
posúvam
Odpovedať
Článok sa načítava...
simonka ja mám jeden kontak na jednu košickú požičovňu a na cene sa s nimi dá dohodnúť, tak ak chceš môžem ti poslať kontakt :-)
Odpovedať
budem veľmi rada ďakujem si zlatá
Odpovedať
simona25: už by si mala mať IP :-)
Odpovedať
posuvam
Odpovedať
Profilova fotka
simona 25: ak chces mat poriadne fáro, tak ti dám jednu vizitku: agentúra daisy má limo- biele i cierne, s koz. interiérom, barom a 2 metrové, dlhé fáro más len pre seba!!? 1. hummer 2 (cierna) 2. ford excursion (biela limo) informuj sa o ich cene. (ale nech ta neklepne)- potom sa ozvi, ze co ta to stálo!!
Odpovedať
Profilova fotka
tak to bol vázne super preklep!! niekto nevie cítat císlice, myslela som si, ze .... ale jeden myslel a vymyslel fúrik, takze este raz: je to 11m dlhá limo. sorry
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ahmon, snazim sa zohnat dlhe limo na nasu svadbu ,no nejako sa mi nedari. Potvrdili mi to zatial len v Blave. Takze by sme museli platit aj cestu BA-KE a plus stravu a ubytko soferovi. Je to ako z jedna moznosti, ale ak by bolo limo k dispozicii aj v Kosiciach, to by bolo uplne super.Takze daisy ponukaju take sluzby?? Pocula som uz vselijake nazory na tuto agenturu... Nezijem doma takze takzo povedat, ale v juni sa chystam domov na dva tyzdne tak za nimi zajdem. A som velmi zvedava na ceny...kedze uz mam ponuky z Blavy tak uvidime aku cenu ponuknu v KE :)
Odpovedať
V daisy ponukaju BMW za 7,000 aj so soferom na 4 hodiny staci ak im napises na mail a oni ti povedia cenu
Odpovedať
Profilova fotka
simona25:tak o tom som este nepocula. beries ho??( to BMW, myslím). lucik66: start mala agentúra zlý, ale teraz sa to vsetko rozbehlo a sú super- preto si nepýtat za také sluzby, dobrý gros?? kto nemá, nejde tam a kto si praje limo, prosím.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to sa mozno v júni stretneme na hlavnej, ja tam totiz budem poskackávat ako vevericka, lebo (hanba mi) este nemám sv. saty!! (áno, este furt nic!!) daj mi vediet, kolko stálo to fáro, vopred dakujem. s.h.
Odpovedať
Profilova fotka
To je super ze sa to rozbehlo, myslim ze kvalitnych sluzieb nikdy nieje dost, takze je fajn ze sa uz zabehli. Urcite sa u nich poinformujem. Suhlasim aj s tym, ze ked su sluzby na urovni tak zakaznik ktory chce a nato ma je ochotny zaplatit aj vyssie ceny 8-) Mas s Diasy osobne skusenosti? Ja by som si priala osobku ktora by to za mna vsetko pobehala, pozistovala...kedze je to tak zlozite na dialku a niekedy ta mailova komunikacia nieje uplne dostatocna.
Odpovedať
Profilova fotka
Lucik, preco chces z Blavy limo, ked je aj v Kosiciach? V Blave je nejake lepsie?? Inac, to auto v Daisy za 7tis za 4 hodiny sa mi zda teda dost, nie? Ja neviem, velmi sa nevyznam, ale ten panko, co som stretla limo pri Tescu mi hovoril, ze oni beru cca 4 alebo 5tis za cely den, takze ked to s tym porovnam... On ma klasicky Lincoln, niekde som ti videla fotku v albumoch, musim pohladat...
Odpovedať
Profilova fotka
Majka, nechcem z Blavy.Bola to len moznost. Nevedela som ze je aj v Kosiciach vies. Ked je aj v Kosiciach tak jednoznacne potom z KE. Tak naco by sem potom tahala sofera z BA. Mame taky sen mat dlhe limo....tak verim ze sa to podari. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
majka 1121: prosííí´m hladaj a nájdi!! (dakujem za info). lucik66: na e-mail ti p. "B" odpovie OKAMZITE!! ja tiez nie som doma, ale vsetky infosky mám od daisy cez mail.
Odpovedať
Profilova fotka
Nasla sooooooom :-D:-D:-D tu je link: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... Takato to presne bola (aspon sa na nu podobala :-)) Nasla som aj jeho vizitku, tak ked mu niekto chcete zavolat, poslem Vam do IP. :-)
Odpovedať
ahmon11 v dnesnom denniku Korz..r je inzerat ze zapoziciavaju limuzinu na svadby som to tam citala :-) tiez ma to uputalo
Odpovedať
majka1121 mozes poslat aj men do IP diky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj basik, a nemas na tu firmu nahodou kontakt? Prosim? Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?