Svadobná cesta - Slovensko. Kde ste boli spokojné?

UZ mame nejaky ten den po svadbe, avsak az teraz nam vsetko(praca, peniaze...) nahrava k tomu, ze svadobna cesta bude toto leto - chceli by sme nejaky ten romanticky tyzden u nas na Slovensku. Poradite, kde ste boli spokojne so sluzbami, okolim, zaujimavostami..... Sme aktivny par, mame radi turistiku, poznavanie pamiatok a tulanie sa prirodou, nie je nam cudzia ani romantika. Vdaka za vsetky tipy.
Odpovedať
ahoj, my sme boli minulé leto vo Vysokých Tatrách. Bývali sme v penzióne v Novej Lesnej - blízko Staráho Smokovca, odkiaľ vedú turistické chodníky. Cena bola úplne super, fakt až by som povedal asymbolická, mali sme vlastnú izbu s kúpelňou a WC, v penzióne bola aj kuchynka. Každý deň sme chodili na túry, jeden deň sme sa vybrali aj do Popradu do Aqacity a bola to celkom lacná, ale skvelá dovolenka. neodriekli sme si ani lanovku, ani nanuky s vysokohorskou prirážkou a vyšli nás štyri dni na tri tisícky - pre oboch už. Takže ja vrelo odporúčam Vysoké Tatry a nejaký ten penziónik, kde je maximálne súkromie.
Odpovedať
Nam sa velmi pacilo tu: avena Je to Liptov, blizo su Demanovske jaskyne, Tatralandia, turistickych chodnikov neurekom - Chopok, Dumbier... a v hoteli podavaju super procedury a je tam gratis hotelovy bazen. Klikni si na akciove pobyty a urcite si vyberies. My sme tu boli uz dvakrat.
Odpovedať
A co tak Slovensky raj? Krasne chodniky, pestra priroda...odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si Hotel Sojka. Je to na Liptove, velmi pekny maly "rodinny" hotel, s trosku inym pristupom personalu, nez v klasickych "starych" SK hoteloch.
Odpovedať
Profilova fotka
My ideme na relexacny pobyt o Piestanskeho hotela Balnea Palace vratane masazi, zabalov a inych procedur. Som strasne zvedava, este nikdy som nebola v kupeloch.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli v Banskej Stiavnici a okoli, tiez velmi pekne, da sa tam robit aj turistika, aj cyklistika, aj kulturnych pamiatok a kupelov je v okoli zopar. Ubytovani sme boli v penzione Prijemny oddych, maly, rodinny, skvely kuchar uzasne varil, odporucam :-)
Odpovedať
ahoj-te, čo tak vinianske jazero??? http://www.skonline.sk/nadrz.php?id=588 http://www.michalovce.sk/vin-jazero.htm http://kamvyrazit.szm.sk/michalovce/k... http://www.sirava.sk/sirava/vinne.htm ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My by sme chceli ist po svadbe tiez na svadobnu cestu na Slovensko, nakolko uz bude v tom case po sezonach v Grecku, Chorvatsku a podobne. Mal by to byt relaxacny pobyt v niektorych slovenskych kupeloch? Mate nejaky dobry tip?
Odpovedať
navrhujem bardejovské kúpele http://www.kupele-bj.sk/web/slovak/in... ;-)
Odpovedať
Majcik, ak kupele, tak vyhravaju jednoznacne Rajecke Teplice.
Odpovedať
ja tiež odporúčam Rajecké Teplice, my ideme na svadobnú cestu práve tam. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby a chlapci nemate prosim niektora skusenosti s dovolenkou kde su aj kone?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lentilusatko my sme boli len na jednej chate, kde domaci mali konika, ale ty asi nemyslis to ze? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
resp. ono to nie je chata ale klasicky domcek, uplne nadherny s krbom, saunov a tak, blizko su rajecke teplice aj bojnice borka neviem ako pre dvoch ale idealne ak niekam chcete ist este s dvojicou nejakych znamych. my sme tam boli viac krat a nevieme si vynachvalit x-)
Odpovedať
Profilova fotka
s dovolenkou nie, ale dvakrat som spoluorganizovala tabor, kde cast programu bola s konmi. dve rozne miesta v okoli Detvy.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som chcela nieco kde by som sa v pohode vyblaznila na konoch, jazdila som skor ako som sa naucila chodit, len este som na takej dovolenke nebola a je na case to zmenit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lenti tak mozno bobiranc.sk tam maju koniky, je tam vraj velmi krasne, ubytko a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej zuziq dakujeeem :-)
Odpovedať
Ahojte, píšem neskôr, ale predsa :-) :-) :-) My sme boli na svadobnej ceste iba na 4 dni, ale stálo to zato.! Bolo to krátko, pretože som musela ísť v tej dobe do práce. Boli sme na Táloch v hotely Partizán. Páčilo sa mi hlavne, že to bolo prekvapenie pre mňa. Keďže som MUSELA ísť do práce som nepočítala so sv. cestou. Môj "novomanžel" ma prekvapil! Po svadbe v nedeľu ma jednoducho nasadil do auta, vzala som si pár vecí a išlo sa...nevedela som ani kam. :-) A dopadlo to SUPER!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Boli ste niekto v poslednom case v kupeloch Rajecke Teplice?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa prave dnes vratili z kupelov Rajecke Teplice a mozem naozaj odporucat. Skvely pobyt, skoda, ze len trosku kratky :-( No kedze manzel len nedavno zmenil zamestnanie, viac volna nedostal ... no bolo to aj tak fajn a verim, ze si nieco podobne v buducnosti zopakujeme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahoj, nedate nejaky tip na svadobny pobyt v nejakom dobrom welness v tatrach niekde? diky :)
Odpovedať
Ahoj arcanea, my sme boli na svadobnej ceste v takom 4 hviezdickovom hoteli pri Aquacity Poprad, snad to tu nebude zniet ako reklama, ale neviem ako inak poradit v tejto teme. Bolo tam nadherne. Manzelik sa tam chce vratit o rok opat :) ... dovolenku sme si vyberali cez www.dovolenka-zazitok.sk a boli sme velmi spokojni, nemali sme konkretny tip, preto sme im len napisali, co by sme tam asi chceli a dopadlo to na 100%, snad som aspon trosku poradila .)
Odpovedať
my sme boli ubytovany v penzione viktroia v zdiari. je to dedinka za vysokymi tatrami - blizko do belianskych tatier a toho kutu kde he lomnicky stit. a samozrejme pokail mate auto, tak je vsade blizko. inak je tam velmi krasne prostredie a penziony maju vacsinou taku rodinnu atmosferu a je ich velmi vela takze sa da dobre vybrat. a za dobru cenu, mas dobru kvalitu (ak nehladas luxusnu dovolenku). my sme boli velmi spokojni a urcite sa tam chceme vratit
Odpovedať
Profilova fotka
arcanea - nevie ci to je este aktualne :-N ak ano, tak mozno pomoze... Kamoska bola minuly rok na svadobnej ceste v hoteli Amalia v Novej Lesnej, bol tam aj wellness a bola velmi spokojna ;-)
Odpovedať
clovek ani nemusi mat auto, aby to mal v Tatrach vsade blizko. Autobusove spojenie je z a do Zdiaru dobre, a vramci tatranskych osad jazdi predsa elektricka, a aj autobusy, len si treba dopredu zistit odchody. ;-)
Odpovedať
my sme boli na svadobke Bojnice- Blava (ale tam polosluzobne, ale stihli sme Devin a Kamzik)- Orava...a vzhladom k tomu ako moj manzel nerad niekam cestuje a kolko prace mame stale tak som spokojna...sice nam v kuse prsalo ale pacilo sa mi to....na Slovensku je co pozerat... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
baby, aj my zvazujeme Slovensko,kedze pas nemam, no pozeram ze vyhravaju asi Rajecke Teplice, viete mi odporucit aj "super" hotel, dik :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?