Svadobná cesta a doklady

Ahojte baby Po svadbe by sme chceli ist na svadobnu cestu do zahranicia. Len mi tak napadlo, ze ako to vlastne vybavit, kedze svadba bude v sobotu a v nedelu-pondelok by sme chceli odlietat. Bude problem s pasmi, resp. s obcianskymi preukazmi kedze nove asi vybavene mat nebudeme ??? Ako ste to riesili vy ???
Odpovedať
Profilova fotka
Viem, že to veľa neviest rieši tak, že idú na staré doklady... Hlavne veriť, že nebudú komplikácie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@libuskam vydavala som sa pred vyse dvoma rokmi a dodnes nemam novy pas, cestujem na stary a nikto s tym nemal ziaden problem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cappucinko hehe tak toto už mi príde extrém... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@libuskam ak budete tak skoro po svadbe cestovat tak si myslim ze nebude ziadny problem.. ja tiez takpojdemna stare doklady, lebo zmenu si pojdem nahlasit az po svadobnej ceste... :-)
Odpovedať
@cappucinko a kde si sa vydávala? na SK?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska88 my sme mali civilny sobas vo fr. a cirkevny na sk
Odpovedať
aj ja som sa chcela isť dnes dať odfotiť na pas - lebo už nemám platný a chcem ist po svadbne niekam von - mimo EU...ale pani na pasovom ma trošku postrašila, že to nie je dobre..tak teraz neviem ako to vyriešime...asi len občiansky a štáty EU...:D
Odpovedať
my sme mali svadbu pred mesiacom, hned v utorok sme cestovali na svadobnu cestu na druhy koniec sveta. vsetko bolo booknute na stare meno, takze som isla aj na stary pas. nebol vobec ziadny problem. nemaju odkial vediet, ze som sa vydala a ze doklady su vlastne neplatne. takze sa naozaj netreba nicoho bat. doklady som si vybavila len pred par dnami, ked sme sa vratili spat. anii policajti nemali ziadny problem s tym, ze som prisla az po mesiaci nahlasit zmenu.
Odpovedať
kym si ich ty nedas zmenit, tak s tym vobec nebude..navyse matrikarka zapise sobas najskor v pondelok..mozes ju poziadat aby to zapisala trosku neskor..ale kym ty nepojdes na policiu pre zmenu dokladov, tak kludne mozes ist na stary.. mne to tak vysvetlila matrikarka.. najlepsie urobis, ked sa opytas rovno na matrike alebo policajtov..
Odpovedať
Dakujem baby
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?