Svadba v marci 2011. Ste tu?

Hladam kolegyne na marec, ste tu? :-)
Odpovedať
1
2
17
Profilova fotka
ahoj, februar...tesne vedla ;-)
Odpovedať
nevadi :-) ahoj, vidim ze si z Ba kde planuejete mat?
Odpovedať
Profilova fotka
najprv sme rozmyslali nieco pri BA, nejaky kastielik, zamocek...no na februarovu zimu by to boli podla mna vyhodene peniaze, kedze aj tak by sa vsetko konalo vo vnutri. tak sme sa nakoniec rozhodli pre hotel priamo v BA.asi najskor Baronka.uz sme sa tam boli pozriet a co sa tyka pomer kvalita/cena asi najlepsie.
Odpovedať
no super... a obrad? neviem ci si bola uz vybavovat matriku a tak, ale mne povedali, ze 100%termin mi daju na konci (v decembri) tohto roka.. tak som ostala trosku vyplasena. . .
Odpovedať
Profilova fotka
cooo v decembri?a to kde na matrike, v BA?ci kukam, ze budes mat svadbu v DS? tak to nezvladli, vsak to je trosku neskoro v decembri. my budeme mat svadbu v kostole, presnejsie u frantiskanov, tam sa vraj nesobasi, ale povedali, ze sa to da vybavit. mame prist tak 5-6 mesiacov pred a zahlasit sa.
Odpovedať
Nie, obrad bude v Ba. na matrike v starom meste mi to povedali. Lebo sobasne soboty sa schvaluju v novembri.a zatial mam vybraty Mirbachov palac. kusok od DS budeme mat hostinu. obaja sme z Peeeetrzky, rok byvame kusok od Ds. a odmietla som mat obrad tam, lebo aby ma oddaval niekto kto rozprava ako Bela Bugar (bez urazky) si neviem predstavit.. ..
Odpovedať
Ahojcek - ja som tiez tesne vedla - april 2011, svadbu planujeme v Galbovom mlyne + aj obrad v parku unich.Sobasit nas bude bratranec,takze s terminom problemy nemame.Skor ma mrzi,ze nema volno kameraman,co sme ho chceli.Foto nam robi p.Mazunkas z Pezinka , starejsieho a dj p.Racek z NR , vyzdobu si chceme robit sami a intenzivne zhaname navleky marhulovej farby.Krstna slubila domace kolaciky a tak postupne stihame-dufam-vsetko.Vy ste ako na tom s dalsimi pripravami?Niektore baby pisu ,ze uz maju uplne vsetko aj rok dopredu...
Odpovedať
Profilova fotka
barborav, tak tomu obradu v DS uplne chapem ;-) miirraa, fuuha tak to mate toho hodne uz povybavovane..my sme 2 mesiace pred a zatial mame tak na 90 percent vybraty hotel...a samozrejme kupene prstene :-D my sme isli od zadu, tie boli ako prve :-) rok do predu a mat uz vsetko? vsak za rok sa tolko toho moze zmenit, ze by som to asi neriskovala :-) podla mna staci 10 mesiacov dopredu maximalne sala, kamera, foto, starejsi...ostatne sa da zvladnut za 3 mesiace...ja aj tak na to teraz nemam absolutne cas, zacnem sa venovat pripravam az po skuskach v july..takze nemaj strach urcite stihate ;-) a ako robis vyzdobu? ja som nad tym rozmyslala len si to nejako neviem predstavit...nevyjde to este drahsie ako si ju dat urobit? mne sa celkom lubi co ponnukaju na vyzdoby.sk a baby nemate nejaky dobry typ na kameramana?
Odpovedať
ahoj! my este nemame presny datum, ale marec 2011 je v podstate isty! :-) trapas je ten ze obaja zijeme v zahranici a obaja chceme organizovat nasu svadbu (a nie nechat rodicov/surodencov robit vsetko) a tak vsetko pomalinky planujeme odtialto.... ale je to dost tazke takto na dialku... miiraa: jaj prislo mi zle ked som citala ze uz mate vsetko hotove! fuj! ja dufam, ze to stihame tak, ze v lete prideme na vidend a potom pred vianocami na vikend a dufam, ze mi vyjde februar travit v bratislave a v podstate vtedy vsetko dorobit... jedine co som uz spravila je ist si skusat saty par dni po zasnubach - ale to nebolo z praktickeho hladiska ale len z romantickeho... :-o takze barborav - sme kolegyne! hura!!! :-)
Odpovedať
jeeeej, teším sa že sa tu zbierame :-) myslela som. že na rok dopredu si treba veci rezervovat iba ked sa vydavate v letnych mesiacoch, ale ako vidim, ked uz ani kameraman nema termin volny... fiiiha.. Saty chcem zacat skusat asi okolo septembra, som totiz nevesticka xxl, tak chcem este nejake to kilecko zhodit :-) zatial este nemame vybratu ani miestnost poriadne.. jedine co mame su manzetove gombicky ,,i love my wife´´ pretože som im neodolala.. :-)
Odpovedať
Pre Arainymonk - ja som si skoro vsetko zabezpecila zmluvne cez maily , takze som z domu neurobila ani krok a mam to v suchu. A tiez rozmyslam uz len nad vyzdobou - asi to necham na agency.
Odpovedať
a mate niekto skusenosti s tou agenturou na vyzdobu? sa mi pacia fotky co maju povystavovane, ani ta cena nie je zla, len ci su seriozni...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, tiez sa k vam pridam :-) svadbu by sme chceli 19.3.2011 na prve narodeniny nasej dcerky Paulinky :-) tiez zijeme v zahranici, ale pomalicky sa pustime do vybavovaciek.. o mesiac ideme domov, tak skusime zajednat matriku, pripadne restiku, ked bude cas vyskusam nejake satocky a potom pomalicky postupne si rozmyslim farbu vyzdoby (urcite si budem sama, postupne nakupovat komponenty), oznamko (tiez by som chcela vlastnorucne vyrobene) a ostatne veci.. ak poznate nejake dobre stranky, sup sem s nimi :-) ja davam do pozornosti dve (ohladom svadby internetujem len par dni) - psgrafika (rozne fonty, oznamka), farebnanevesta (topanky na mieru) tak prijemne zhananie infosiek a bezproblemove vybavenie prajem :-)
Odpovedať
Ladysparky :-) tak sa tesim, ze si dalsia :-) ja skusam vselijake stranky, zatial iba okukavam :-) idem pozriet aj tie tvoje co si sem dala :-) a kde zijete?
Odpovedať
Profilova fotka
no vidim, ze stranky sa tu vkladat nedaju, boli vymazane adminom :-o :-o inak som akoze prekvapena, ved ako inak si mame odovzdavat rady a informacie? chodim aj na modreho konika a tam s tym problem nie je.. nechcela som nikomu robit reklamu, len si navzajom pomoct...ale tak ked nic, tak nic 8-( barborav, zijeme v irsku skoro treti rok, tu som aj porodila.. aku predstavu mas o svojej svadbe? velkost, farebne zladenie, co saty? myslis ze v marci bude velka zima, ze bude treba nejaky kozuuusok? a fotky ako, atelier? ja som vzdy chcela fotky take prirodne, zelene (v lete) ale hold, marec mi je prednejsi :-) a mozno prave preto to bude mat svoje caro.. hadam by mi nevadilo aj keby prsalo :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jej, teraz vidim, ze tie moje linky su len upravene, nie vymazane.... podstata tam je 8-) tak super :-)
Odpovedať
noo, ja nejake to zladenie riesit nebudem, ak sa mi podari, tak bielo cierna sa mi páči, ale to este uvidim.. najprv sme planovali obrad v Mirbachovom palaci, ale co som si citala tu vselijake komenty, tak je to tam asi male.. tak vyskusam Zichyho, aj ked ten je zevraj komunisticky... saty zacnem riesit az v okrobri :-) k nim by som chcela take bolerko, ale take hrubsie so stojacikom... fiiiha, aj si tam rodila? a ako je to tam so zdrav. starostlivostou? a manzelik bududci je z Irska ci je slovak?
Odpovedať
Profilova fotka
bielocierna kombinacia je fajn, taka elegantna :-) zdr.starostlivost uplna fantazia, nemam sa vobec na co stazovat. trapila som sa sice dlhsie, ako by na slovensku pripustili, ale mne to za to moje drobatko stalo.. takze netreba verit tym, ktori tu nerodili a tvrdia ze to tu je strasne :-p no a co sa toho tyka, svadbu by som chcela mat ladenu do fialova, lebo k menu Paulinka prinalezi tato farba.. ale je to inak dost daleko, mozno to niekolkokrat zmenim :-D buduci manzel (jak zvlastne to znie :-N ) je slovak, spolu sme sem prisli tie miesta, co spominas, mi teda vobec nic nehovoria. ale verim, ze si dobre vyberies a budes spokojna :-) uz si rozmyslala kolko ludi by ste mali? alebo ake zvyklosti budete mat? pripadne ktora strana bude co platit? my tieto veci predebatujeme v lete, s rodinou.. uz sa neviem dockat "dovolenky na slovensku" :-D :-D
Odpovedať
Ladysparky- tie miesta su v Ba, nejak mi nedoslo ze nemusis byt z Ba :-) sorry. Nooo, sme dohodnuti tak, ze kazdy si plati svoje... cize ja si platim tolko ludi, kolko budem mat, on tak isto, dj a ostatne pojde na polku..tak nech je to spravodlive..zvyky a tradicie este neriesime, ani nic ostatne, ja som aj mala nejaku snahu, ale este mam ozaj asi cas :-) a kde by ste to chcelii mat? okolie NZ?
Odpovedať
ahojte kocky, tak sa k vam pridavam, my predbezne planujeme 6.marca... tiez zijeme v zahranici, ale na rozdiel od vas aj svadbu planujeme tu. v priatelovom rodisku, co je asi tak hodinu a pol cesty od mesta kde zijeme, takze za pomoci jeho rodicov a sestry... a co sa tyka priprav, predvcerom som sa bola obzerat po satach, ale vsetko je tak nehorazne drahe, ze zacinam vazne uvazovat ze si doveziem saty zo Slovenska... inac, jedine co uz mame je moj zasnubny prsten ;-) teda, este ho nemame, lebo mi ho museli dat zmensit, tak bude az na buduci tyzden :-D
Odpovedať
jeeeej a ako to bude s dobravou? ci pridu iba rodicia za vami? kde byvate?
Odpovedať
barborav: byvame v Taliansku, a zatial pocitame len s mojou mamou a snad pride sestra s manzelom...
Odpovedať
uaaaa, v Taliansku? to musi byt krasa tam mat svadbu ;-) svadba bude teda mensia? alebo to rodina draheho vyplni? x-)
Odpovedať
no, ja pocitam skor s mensou svadbou, ale drahy uz napocital okolo 40-50 ludi, ktorych vraj musime pozvat... pribuzenstvo plus kamarati ktorym bol on na svadbe plus kolegovia z prace a tak podobne... tak snad zmeni nazor ked sa pojdeme informovat kolko bude stat obcerstvenie na jednu osobu a zoznam trochu zmensi...
Odpovedať
Halo halooo.. obnovujem tému, nakoľko o pol roka aj niečo to tu máme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte...dnes sme s s priatelom predbehze dohodli na termíne a ja z toho nemozem spat... tak reku ze by som sniekm hodila rec, kto ma termin priblizne vtedy ked aj my.. =) Nakoniec sme sa rozhodli na 12.3.2011 =) vzdy som si myslela ze sa budem vydavat na jar, ci v lete ale dako.. nechcem cakat a v tomto obdobi nemame ziadne sviatky... =) ako mate vy terminy?
Odpovedať
ja mam 26.3.2011... inak ahoj ;-) aj ja som uvazovala, ze by sme mohli nakoniec v lete, ale zase kto ma v marci svadbu? 8-) aspon nebudeme tuctovky letne :-D
Odpovedať
:-) haloooo kde sú marcové?
Odpovedať
marcové ochechule kde ste? chválte sa čo máte novééééé ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja mám 19.marca a už máme skoro všetko vybavené :-)
Odpovedať
1
2
17
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?