Svadba v zahraničí?

Profilova fotka
Ahojte, veľmi ma zaujíma táto téma, nakoľko aj ja uvažujem nad svadbou v zahraničí... Ešte neplánujeme, ale kdyby náhodou, tak by som v tom mala rada jasno ;-) Preto mám pár otázok: -Máte skúsenosti so svadbou v zahraničí (predstavujete si takú)? -Kde to bolo? -A čo hostia - mali ste na svadbe celú rodinu a priateľov alebo iba najbližších? -Platili ste im cestu alebo si ju uhrádzali sami? Ak si ju platili, tak sa vám stalo, že by niektorí kvôli diaľke neprišli? -A ešte jedno - menili by ste za klasickú svadbu vo svojom okolí alebo nie? :-D
Odpovedať
@renya3 Tak odpoviem ti asi za 4 týždna, keď budeme mať potom a budeme naspäť. ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tajnaerickaa Akurát tvoj album s prípravami ma inšpiroval na túto diskusiu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Takisto sa môžem podeliť o zážitky o čosi neskôr :-). Bude to na pláži, pri mori, len my a svedkovia z agentúry...
Odpovedať
@renya3 Ahoj, my sme mali svadbu na ostrove Mauricius. Boli sme tam len my dvaja, s rodinou sme mali oslavu potom po navrate. Velmi sme si to uzili, bolo to nadherne, mam aj fotky v albume. Rozhodli sme sa tak pre to, lebo sme chceli nieco vynimocnejsie kde by to bolo len o nas dvoch, dalej z rodiny by prislo velmi malo ludi. My sme cestovali cez cestovku svadby v raji, mali sme objednany aj svadobny balicek - torta, kvety, uces, vizaz, ozdobenie miesta, vecera, ranajky do postele na dalsi den. Nemenila by som urcite, som rada, ze sme to takto zorganizovali bez stresov - ked sledujem teraz svoje kamosky co organizuju, tak tolko ludi, s rodicmi sa natahuju, ze toho treba pozvat, tamtoho, tortu, salu ,.. .a vsetky tie veci okolo toho. a este ked ste v casovom sklze, tak duplom stres ked vo svadobny den nie vsetky vyjde na minutu presne ako ste si to naplanovali. My sme doobedu boli na plazi, potom obed, zas plaz a o druhej som sa zacala chystat, uces, makeup, fotograf, a potom o stvrtej sme mali sobas a potom fotenie a vecera:)
Odpovedať
Profilova fotka
@littledesire To je krásne :-) A nebolo ti ľúto, že tam neboli vaši rodičia?
Odpovedať
@renya3 hm, ked ti mam pravdu povedat, tak som ani nemala cas na to mysliet :D ked sme mali po obrade, tak sme davali tortu a potom sme sa fotili a potom sme isli na veceru, nebol ani cas na to mysliet :D Ale samozrejme sme im potom zavolali ze ako dopadla svadba a tak a strasne sa tesili ked sme prisli domov, a sme im ukazovali fotky, videa. My sme to s nimi aj prediskutovavali samozrejme predtym nez sme tam isli, najprv ze chceme aby isli s nami, atd. Ale jednak financne by to bolo dost vela pre nich, a jednak aj moja mamka taky dlhy let by nezvladla. Tak sme to chceli aj zrusit, ze teda nepojdeme a praveze oni nas prehovarali nech ideme, nech si uzijeme a ze je to aj svadobna cesta dokopy :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?