Svadba v reštaurácii Romantik, Dolná Streda. Poznáte?

Profilova fotka
Ahojte baby.... mali ste niektora svadbu v tejto restauracii pripadne mate zarezervovane toto miesto.... potesia vsetky nazory a skusenosti :-)
Odpovedať
1
2
@tinka_14 jedlo velmi dobré,ale je to malinké teda bez nejakej vacsej oslavy a hudby
Odpovedať
ta sala je dost hrozna, jedine plus, ze sa da byt vonku ...
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_14 my tam budeme mat svadbu v auguste. Su tam 2 saly, majitelka velmi prijemna. Ja som zatial pocula len dobre skusenosti s nimi, tak dufam ze my budeme dalsi spokojni zakaznici :) a je tam krasna zahrada :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi my budeme mat 16.jula v tej velkeje sale a tiez sme si ich vybrali kvoli velmi dobremu pristupu pani majitelky a kvoli tomu, ze v lete bude ta zahrada urcite kraasna...
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_14 super, podla mna budeme spokojne :) a zahrada bude urcite krasna v lete :) a kde budete mat obrad?
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi obrad bude v zahrade na MU v Seredi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@tinka_14 ahoj, ako vam to vsetko dopadlo? verim ze super, my planujeme svadbu v romantiku buduce leto.... hrozne sa nam pacia tie ich zahrady, ale osobne som tam nebola pozriet iba rodicia.... planujeme svadbu zo zahranicia, tak si uzijeme :)
Odpovedať
@bybi ahoj, ako vam to vsetko dopadlo? verim ze super, my tiez planujeme svadbu v romantiku, ale az buduce leto.... hrozne sa nam pacia tie ich zahrady, ale osobne som tam nebola pozriet iba rodicia.... planujeme svadbu zo zahranicia, tak si uzijeme...
Odpovedať
Aj my tam mame, 23.6. a tesim sa :) Myslim, ze je to najlepsi podnik co na okoli je :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka15235 Mirka vsetko dopadlo uzastne, my sme boli velmi spokojni, pani prevadzkarka je uzastna, vo vsetkom nam vysli v ustrety, vsetko co zostalo zabalili na polovicu a vsetko bolo nachystane uz na konci svadby aj ked my sme si preto prisli az rano. My s manzelikom sme tam aj spali, strasne dobre sa tam spi, viac hosti si chvalilo. Tiez sme svadbu vybavovali zo zahranicia a prvy krat som sa tam bola pozriet az vo februari kedy sme hned aj menu dohodli. My sme boli velmi spokojni a ked budeme na vyrocie doma nahodou, urcite sa tam zastavime na obed :) a ked nie tak aj tak :) aj lampiony stastia sme pustali a mame krasne fotky, naozaj velka spokojnost :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx jej, vy mate svadbu na moje narodeniny, nech vam vsetko vyjde podla planov :)
Odpovedať
@bybi super, tak to si ma trosku ukludnila... ja som z trnavy ale nic co som videla (na fotkach :D) sa mi tak nepacilo ako ten ich romantik....!!! len sa trosku obavam ze ci to tam nebude malicke.... ale ved uvidime kolko hosti pride a potom to poriesime - mame to mat cez leto tak to sa da ist i von.... hej, nasi boli obzriet a velmi sa im pacilo... mamina vravela ze pani prevadzkarka je stobodova, nam odporucila DJ, dala ciselko na pana farara, na cukrarku :) velmi pomohla i nam... nemusim tolko hladat :D pustali ste lampiony? ja som tiez chcela lampiony na svadbe, ale zatial vaham...drahy mi vravel ze to musime mat odsuhlasene od mesta alebo take nieco - ako ste to vybavovali?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mirka15235 Mirka aj ja som z Trnavy, ale uz dlho zijeme v zahranici a toto mi poradila kamaratka, ktora sa tam tiez mala vydavat :) a ked som videla fotky, hned sa mi to zapacilo, poslala som tam nasich a tiez sa im tam pacilo, tak sme to hned aj rezervovali :) Malicke - zalezi kolko mate hosti, su tam dve saly, jedna je tak pre 40-50 ludi, druha asi pre 120, my sme mali tu malu a uplne nam to stacilo... Pridaj si ma ako priatela a mozes pozriet aj fotky, ako sme to mali poukladane. Pani prevadzkarka nam odporucila aranzerku ktora nam to vsetko vyzdobila, ostatne sme si sami zohnali :) A vyhoda je, ze priamo v dedine je velkosklad, maju dohodu s Romantikom, ked tam objednate alkohol aj vody, oni to dorucia priamo do Romantiku, takze sa nemusite zatazovat prepravou a vsetko neotvorene mozte vratit :) My sme nakoniec nic nevracali, rozdelili sme si to ale aj ta preprava nam usetrila kopu roboty, hoci je to kusok, nemuseli sme to nakladat, vykladat a ked mas kopu 2litrovych flias, je to dost velka pomoc :) A lampiony sme pustali, nemali sme ziadne odsuhlasenie, podla toho co som citala to treba ked ich je nad 50, my sme mali asi 40. A ak nemate este fotografa, tiez viem odporucit nasich, boli sme velmi spokojni ale to uz potom do IP :)
Odpovedať
ahojte, my sme tam mali svadbu v 8/2009 a vobec by sme nemenili. velka spokojnost, a hlavne hostia boli nadseni. majitelia nam vysli maximalne v ustrety, vo vsetkom nam poradili, usmernili. a koniec koncov aj cena bola super. len treba naozaj rezervovat dostatocne vopred, lebo su stale vybookovani.
Odpovedať
@bybi :) my sme to mali presne tak isto... kamoska to niekde vygooglila a presne ako ty vravis, fotky sa nam hrozne zalubili, draheho mamina bola akurat na navsteve a ta len ochkala ze ako to tam krasne vyzera :) ja osobne som tam este nebola pozriet, my sme zarezervovali tu vacsiu salu... bude nas okolo 80-90 ludi.. uvidime... som sa obavala ze tam nebude vela miesta na tancovanie ale nasi mi povedali ze to vyzera dost velke... a da sa ist i von co je uplne super... ja tiez teraz riesim ako s vyzdobou... neviem co je lepsie, zohnat niekoho a uplne sa tu osobu spolahnut, alebo si mam nakupit veci sama a dat to nejako do kopy s kamoskami a familiou... mam kamosku ktora je kvetinarka, ale zije tiez v zahranici, a chce nam urobit kvetinovu vyzdobu.. takze rozmyslam ze by sme iba odkupili kvety od kvetinarstva.... len netusim ze ci s tym budu suhlasit v nejakom kvetinarstve.... hlava plna otazok v tomto stadiu... kolko krat by bolo jednoduchsie zavolat a ocheckovat a z prace tazko zavolam a s tym blaznivym casovym posunom to tiez neni lahke :) s tymi lampionmi a velkoskladom je to uplne super... si ma potesila... o starost menej - dobre vravis... s fotografom prave jednam... paci sa nam jeden chalan z TT ale stale sme len na zaciatku... ale ak poznas niekoho co sa tyka make-up a vlaskov a bola si spokojna - tak to by som velmi uvitala cislo alebo kontakt.... diky moc!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka15235 Ahoj... nasa svadba bola naozaj super, co sa tyka romantiku tak sme boli max. spokojni, jedlo vsetci chvalili, obsluha bola na jednotku... a bolo super, ze sme mali urobene sedenie aj vonku, kedze bolo teplo... a zahrada je naozaj nadherna... takze my mozme len odporucat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka15235 a este ak mozem poradit - nam dali pani prevadzkarka cislo na aranzerku zo Serede, ktora im tam vacsinou vyzdobuje a boli sme nadmieru spokojni, vyzdoba bola krasna -. vsetko ako sme chceli, niektore veci sme dostali zadarmo - velmi mila pani, poukazovala nam fotky co sa da urobit a spolocne sme vybrali co bude najlepsie...
Odpovedať
@tinka_14 tinka, prosim ta nevies mi povedat aku vyzdobu ponuka romantik v cene jedla? Su navleky na stolicky standard? Lebo ked sme tam mali oslavu, tak sme si ich vobec nepytali a dali nam ich v ramci toho, ze sme tam spravili oslavu, akoze standardna vyzdoba. Ta aranzerka co spominas ma ale za jeden navlek tusim 2 eura ci kolko, tak neviem ako to je.
Odpovedať
@tinka_14 super, dakujem velmi pekne... tak to som rada, si ma potesila.... my to totiz planujeme zo statov, takze za brutalnej pomoci rodicov a kamosiek :) pani prevadzkarka urobila super prvy dojem i na nasich... a ja si nemozem pomoct ale brutalne milujem ich priestory na fotkach.... ked tam boli nasi pozriet tak sa im to tam tiez pacilo... planujeme tiez posedenie i vonku - bude kopec fajciarov :) no a tie ich zahrady su neskutocne!! uz sa neviem dockat ked to vsetko uvidim na vlastne oci :) mame kontakt na jednu pani, tiez zo serede, takze to bude asi ta ista... este som sa jej neozvala, lebo mame dost maly rozpocet, ale asi jej napisem a uvidime... diky moc za pomoc!! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx ahoj, ja som tiez z trnavy a tiez planujeme (ak stihneme :)) svadbu v juni 2012 :) bola si uz v Romantiku? Moja sesternica tam mala svadbu pred 5 rokmi...bolo to pekne len trosku male sa mi zdalo. Ale to bola asi ta mala sala. Velku som nevidela... Vies ake su tam ceny na osobu? Dakujem.
Odpovedať
@mirulka12 ahoj, neviem ake su ceny na osobu, viem len ze brat tam mal pred dvomi rokmu svadbu a platili nejakych 2400 eur na 80 ludi, ale kopec jedla tam bolo.... Co ti ale viem povedat s istotou, ze na jun 2012 uz maju vsetky terminy obsadene, aspon teda soboty a ta velka sala. My sme boli zaciatkom augusta rezervovat a mali sme na vyber uz len dva junove terminy, nastastie jeden z nich bol prave ten co sme chceli :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, ako to tam bolo cenovo? Prenajom saly, cena za menu na 1hosťa a tak?
Odpovedať
Ahoj, my máme teraz v októbri. Cenovo sú veľmi dostupný.... cca 28 eur na osobu. Ak by si chcela podrobnosti kľudne napíš IP :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, v Romantiku mal svadbu teraz v oktobri bratranec, akoze sala mozno vyzera obycajne,ale ked sa nazdobi kvetmi, prip.ak si ju date vkusne nasvietit,ako to urobil na tejto svadbe DJ, sala posobila hned inak. O cenach neviem nic, ale mozem potvrdit, ze personal velmi mily, jedlo vyborne, majitelia velmi ustretovi, zahrada romanticka, v sale dostatok miesta na sedenie (sedeli sme za gulatymi stolmi, bolo nas do 100 ludi) aj na tancovanie, pred salou kryty vchod aj s posedenim pre fajciarov; aby som nezabudla, privitanie novomanzelov bolo velmi vtipne pripravene so strany personalu, takze sme sa bavili od sameho zaciatku, co sa tyka jedla, vsetko, co malo byt teple,sme aj dostali na stol teple, taktiez sa nemusite bat,ze by vam casnici nebodaj zjedli dake kolace alebo flase povypijali, ako som citala v recenziach na niektore svad.saly, personal je naozaj slusny a ochotny. S mladomanzelmi sme tam aj prespali, izby ciste, v kupelni vas caka balicek so vsetkymi dolezitymi hyg.potrebami (zub.kefka, pasta, sprchac, holenie....) a milo ma prekvapila aj flasa mineralky na izbe. Tolko moja skusenost, aj ja nad Romantikom rozmyslam, len v pripade ak nenajdem nic, co by sa mu rovnalo, budem musiet ozeliet, ze spomienky na moju svadbu prekryju tie na bratrancovu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte, bola som nevestina svadobná mama a mali sme svadbu v Romantiku teraz v auguste a pretože tu čítam na nich samé chvály, nedá mi nenapísať, že moja skúsenosť je úplne, aleže úplne opačná..Asi sa veľmi rozpíšem, lebo sa to nedá jednou, ani dvomi vetami. Ja by som tam svadbu už v žiadnom prípade nikdy nerobila ]-( . Áno, pani majiteľka pri zarezervovaní nasľubovala, aký majú profesionálny personál a prístup a ako vedia kedy čo a ako sa patrí a ako nám budú nápomocní, tak my sme sa spoľahli, pretože sme robili prvú svadbu,s nimi sme nemali žiadne skúsenosti a recenzie sú v superlatívoch, ako aj tu čítam /škoda, že som to viac nepreverovala/, no a skutočnosť bola asi takáto: obsluhoval nás jeden čašník-ten bol asi hlavný /veľmi neochotný/ a ešte dve- asi brigádničky??/veľmi neochotné-tiež/ - boli sme v tej menšej sále a bolo nás 50. Už pri príchode žiadne emócie, že privítanie ??? :-D , dokonca sme nemali stoličky dobre pripravené, ale to by nevadilo, veď sa všetko pekne časovo stíhalo, ale jeho reakcia asi taká, že to nám robila dekoratérka a jeho sa to netýka... Potom po 5-tich minútach sa "vyplížil" niekde zo zadu s tým, že nám môže teda doplniť nejakú tú stoličku, ale bol veľmi neochotný- no hneď trošku zvláštny začiatok, ale to som ešte nič neriešila . WC-papiere chýbali aj na dámskych, aj na pánskych toaletách okolo desiatej a po upozornení ešte ďalšie dve hodiny...Utierky na ruky tiež a priniesol ich už keď rodina odchádzala a svadba končila, len my sme tam ešte zostali, lebo sa balilo a tie utierky dal zle, takže aj tak sme si ruky nevedeli utrieť .. Počas svadby sme museli viac krát upozorňovať, že je málo fliaš na stoloch - či už alko, ale aj nealko. Pri tortách, keď priniesli na stoly nebol nôž na krájanie, po neochotnom prinesení noža chýbala lopatka na nakladanie, po upozornení priniesli-tiež s prevrátenými očami, no a vodu na oplachovanie noža som sa už potom ani neodvážila pýtať, lebo samozrejme ani tú nepriniesli. Domov nás teda nabalili, ale napríklad polievku vôbec, čo predtým v inom podniku na mojej 50-tke som niesla celý kanister domov a z teplých švédskych stolov sa mi zdalo, že veľmi málo zostalo, pretože hostia veľmi nejedli / boli zákusky aj pagáčiky, asi preto/, ale no dobre, možno fakt len toľko vystalo, to len konštatujem, ale nemám žiadny dôkaz, že by zmizlo, tak ako celá krabica alkoholu, ktorú mala moja svatka odloženú domov, čo vystalo alkoholu, pretože celú noc málo nosili na stoly, no a že svadba mala končiť ráno o štvrtej, ale skončila skôr asi o polhodinu a že ich - teda svatovcov "vyhnali" von čakať na auto, ktoré bralo najskôr nás na jednu stranu a trvalo asi hodinu, než sa po nich vrátilo a museli sedieť vonku v altánku a bolo dosť chladno, pretože oni si už potrebovali upratovať /neviem ako by upratovali, keby sme boli aj dlhšie-toto sa už dnes nerobí-teda v dobrom podniku, za aký sa oni prezentujú/. No a keď som to išla vyplatiť..., že sa nespýtala majiteľka ako sme sa bavili a či sme boli spokojní, tiež o niečom svedčí..., ale ja som jej svoj názor povedala a tiež nedostatky, ktoré tam boli a vrchol všetkého asi bola jej reakcia, ktorá ma teda dosť prekvapila , lebo sa vyjadrila, že si aj myslela, že nebudem spokojná, ako svadobná mama a aj dcéra, že jej to vravela!!! a to ma teda dostalo..., tak má tam nejaký personál, o ktorom vie, že to asi nezvládne a nasadí ho na rajón???!!!, to čo je??? Takže toľko moja osobná skúsenosť svadobnej mamy. Romantik - NIKDY VIAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola v Romantiku na svadbe v juli....boli sme vo velkej sale...bol9 nas cca 115.... vsetko bolo v poriadku...rano o 6 sme odchadzali domov.....jedla aj pitia bolo na stoloch dostatok...obsluhovali nas 4 casnici - ucni. .nemali sme s nimi ziadny problem....niekomu sa vyliala voda na zem - pri tancovani drgli do stola a spadla flasa- isla som za casnikom hned dosiel a poutieral to.....tolko jedla nabalili, ze este cela rodina jedla 2 dni nonstop.....vsetko co zostalo....pfff....kopa vsetkeho....jedine co bolo zle- vonku bolo nehorazne teplo a nas tam bolo vela- sme chodili velmi casto von na vzduch - chyba im tam klimatizacia- ale vecrr ked sa ochladilo vonku tak sa dalo vydrzat aj vnutri.....majitelka bola pocas celeho casu tj od soboty 16.00 do nedele 06.00 v sale 3-4x a vzdy sa pytala ci ke vsetko v poriadku....takze po dobrej skusenosti sme si aj my zarezervovali salu na rok 2015 ....k9lk9 ludi tolko chuti.......
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@mirka15235 ahoj prosim ta, a v pohode sa pri tom pocte (my planujeme podobny) zmestili na tanecny parket? :) toho sa asi najviac obavam ze bude maly parket..:(
Odpovedať
Profilova fotka
@nynunynu ahoj..ak chces, mozem ti o Romantiku porozpravat-mala som tam svadbu pred mesiacom....
Odpovedať
@kikuska9935 kludne som same ucho!
Odpovedať
@nynunynu ahoj, uplne v pohodicke, mali sme gulate stoly co zaberu viac miesta ale viac sa nam pacili.. bolo kopec miesta na parkete .. vychadzalo to tak ze z jednej strane od dveri boli stoly a z druhej strany bol tanecny parket, DJ a nejake to osvetlenie.. nas bolo kopec mladych a vsetci sa vyjasili.. :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?