Svadba v CUBE restaurant Trnava, vaše skúsenosti

Ahojte, mala niektora z Vas alebo ste boli pritomne na svadbe konanej v restauracii, ktora uz patri ku CUBE club-u v Trnave? Ake mate skusenosti, pristup, ceny? Dakujem moooc ;)
Odpovedať
1
2
Ahojte, pripajam link, aby ste vedeli co to je, nakolko si myslim, ze pod tymto nazvom to vela z Vas nepozna...neviem ;) http://cube-club.sk/?page=fotogaleria...
Odpovedať
Profilova fotka
@s_ilvia my tam budeme mat v maji :)))
Odpovedať
Jupi, tak sa niekto nasiel ;) A co mi vies napisat k pristupu, cenam....Ja som tam asi 3x pisala mail, nikdy neodpisali, bola som tam nahodne vcera - zatvorene bolo, pripadalo mi to ako by sa tam rekonstruovalo....takze to je otvorene a funguje? DAKUJEM. mimochodom kolko mas ludi? My mame problem, velka svadba a stale som nenasla co hladam, a toto nevyzera zle... DAKUJEM este raz ;)
Odpovedať
@petuska86 Jupi, tak sa niekto nasiel ;) A co mi vies napisat k pristupu, cenam....Ja som tam asi 3x pisala mail, nikdy neodpisali, bola som tam nahodne vcera - zatvorene bolo, pripadalo mi to ako by sa tam rekonstruovalo....takze to je otvorene a funguje? DAKUJEM. mimochodom kolko mas ludi? My mame problem, velka svadba a stale som nenasla co hladam, a toto nevyzera zle... DAKUJEM este raz ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@s_ilvia my sme tam boli pozriet zaciatkom septembra myslim. volala som rovno na mobil takze neviem ako to maju s mailom. vyzera to tam krasne, take novucicke. pristup uzasny a ceny prijatelne. maju dve varianty cien menu.a to osvietenie saly je uzasne. pocula som len a len pozitiva na nich, aj na pristup aj na jedlo :) skus si telefonicky dohodnut stretko ako my ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my tam sice hostinu nemame ale bola som sa tam dohadovat s nasim djom a je to tam velmi pekne,ak by som uz predtym nemala zajednanu salu asi by som nevahala ;-)
Odpovedať
Ahojte, dakujem za feedback. Uz sme tam teda boli :-) vyzera to tam skutocne veeeeelmi dobre, viem si to zivo predstavit, dostatocne velke (aj na vacsiu svadbu), stylovo osvetlene, velka terasa...Ceny velmi priatelske :-) Maju tzv. 2 baliky (1 balik je s mensou gramazou masa, 2. s vacsou). Vsetko si mozete doniest, vyzera ta na profesionalny a hlavne ludsky pristup :-) Urcite po stretnuti odporucam vrelo :-) Troska mi vadi okolie, ziadna zelen, ale myslim, ze este zopar uprav a hlavne ta terasa to vynahradi :-)
Odpovedať
@lenushka_th cize na Vasej svadbe bude hrat p.Blesak? Ake mame nanho referencie? Z rozhovoru s nim som velmi prijemne prekvapena a jeho hudobne citenie ma velmi oslovilo. Zatial som nehladala tu na forach nejake odporucania ohladne neho tak ak nieco mila nevesticka mas, informuj ma prosiiim:-) DAKUJEM (kludne mozes aj do IP)
Odpovedať
s_ilvia a kolko budete mat ludi? aj ja by som mala zaujem o tuto salu...to cislo co napisal jaro 58 plati? aj ja by som si tam rezervovala..a kedy mate vy svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@ga10bca5 ano to cislo plati. volala som na to iste ked sme si dohadovali stretnutie.a vyzera to tam naozaj super :-) a ten pristup je takisto prijemny ;-)
Odpovedať
petuska86 a kolko budete mat ludi? a aký mate datum?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
26maja :) a ludi zatial 40 mozno nejakych este kamaratov vecer ale to este nevieme :-)
Odpovedať
a kolko ludi ma ta sala kapacitu? ja budem mat asi nejakých 80..myslis ze by to tam v pohode voslo?
Odpovedať
Profilova fotka
@ga10bca5 myslim ze kapacita tam je 100 alebo 120 uz si to presne nepamatam. my sa tam zmestime tak som tuto info vypustila z hlavy :-D ale 80 bude urcite v pohode. s lepsim pristupom a cenou som sa nestretla. a teda zamilovala som sa do tej saly na prvy pohlad :-D a tak to ma byt
Odpovedať
@petuska86 a uz ste sa aj dohodli ake menu a kolko jedal budete mat? alebo co by si chcela mat ake jedlo potom neskorsie? nápoje si mozte priniest?
Odpovedať
Profilova fotka
@ga10bca5 vies co dali na jedalny listok ake menu maju ale da sa dohodnut aj take co tam neni napisane. ale samy este nevieme co presne by sme chceli. len vieme ze vecer uz len svedske stoly budu ale konkretne sme sa este nedohadovali. vraj staci ked toto prideme dohodnut tesne pred svadbou. pojdeme tam asi mesiac pred svadbou. zalohu mame zaplatenu takze teraz uz ani nie je co riesit.az tesne predtym. a ano napoje aj alkohol si mozeme priniest. aj vyzdobu si budeme robit samy. a teda ponukli nam aj navleky. nad tymi rozmyslam ale tie stolicky co tam maju vyzeraju aj bez nich pekne. tak to este uvidim. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kolko to tam vide na osobu cca?
Odpovedať
Profilova fotka
@s_ilvia ahoj,ano bude nam hrat pan blesak..ja osobne som mala z nasho stretnutia velmi dobri pocit,je to mily clovek a osobne som ho zazila na jednej svadbe,kamaratka ho mala minuly rok na svadbe a pacilo sa mi ako hral,prisli si na svoje aj mladsie aj starsie generacie,vsetci sa dobre zabavali a vedel povedat aj nejake to slovo do mikrofonu takze u mna super..uz sa tesim na svoju svadbu :-D
Odpovedať
My sme si tam tiez rezervovali salu a ani sme to nevideli na vlastne oci,iba fotky. Kamaratka tam mala svadbu a hovorila,ze bola spokojna,ze sa s nimi velmi dobre jednalo. Tiez nejake kocky z fora mi to podvrdili! Diky ;-) Moj nazor je,ze to vyzera uzasne(na fotkach),pan,s ktorym som volala vcera bol tiez v pohode,dobre sa s nim jednalo. To je pre mna najdolezitejsie,lebo som v zahranici a nechcem tam posielat rodicov,aby rozhodovali za mna. Ved vsetko je vlastne len o komunikacii. Takze zatial celkova spokojnost a tesim sa na nich. :-) :-) :-)
Odpovedať
Juuuj ahojte, som tuto temu troska zanedbala :-) My sme sa nakoniec rozhodli pre ine miesto, dovod nie je nic ine iba to, ze nam naozaj nepride ta sala dost pre 110 ludi, ktori na nasej svadbe budu!!! Je to sialene mat tak vela ludi, ale bohuzial, pre pokoj v rodine musim zavolat aj ludi o ktorych velmi nestojim, ale zase ani nic proti nim nemam :-) Pre ga10bca5: ludi mam uz spominanych 110 + co pridu neskor...hroza :-) ale urcite sa tam pohodlne vojde 80-90, viac by som asi neriskla pre pohodlie vsetkych :-) Ceny su uz spominane: 2 balicky 1 ma cenu €28 a 2 cenu €32 (+/- €1 nepamatam presne), zalezi od gramaze masa. Maju vybavene vsetko co treba, poskytnu vela chladniciek kam si mozete dat kolace.....Priniest si mozete VSETKO, v cene je vino (1/2l na hlavu), ale inak, alkohol, slane, sladke si mozete priniest co Vam hrdlo raci :-) A pristup, aspon od p.Blesaka z ktorym sme komunikovali my je FANTASTICKY - je to profik po vsetkych strankach podla vsetkeho :-) Nacolorovanie saly urobi svoje, je to krasne, ciste, a do buduceho roka pribudnu urcite nejake detailiky, ktore to cele urobia este krajsim :-) Krasny den baby :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Máte niekto kontakt na Cube restaurant? .
Odpovedať
Profilova fotka
@luucaatkoo uz som ti pisala v inej teme ;-)
Odpovedať
@petuska86 vďaka :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Keď sme prvý krát vošli do Cubu, tak sme boli nadšení, bolo to tam krásne. Tak sme ani dlho nerozmýšľali a zarezervovali sme si sálu. Zatiaľ sme si zajednali kostol a ďalšie veci. V pondelok sme išli platiť zálohu a nastalo rozčarovanie. Náš rezervovaný termín, už bol obsadený a bola aj zaplatená záloha.... Nechápem ako je to možné a pán manažér nemal snahu to ani riešiť.... Jediné čo nám povedal bolo, či nechceme svadbu v piatok, lebo všetko ostatné je obsadené :( Neprajem to zažiť ani jednej neveste, lebo teraz sme bez sály a nájsť dostatočne veľkú a peknú sálu je ťažké...
Odpovedať
@sky4 Wow,to fakt??? Tusim musim overit,ci nas termin je stale nas. Je mi to luto :-( :-( Kolko to bolo dni-tyzdnov, kym ste sa vratili zaplatit zalohu? Nechali ste im tam aj vase telefonne cislo,aby vas mohli kontaktovat?
Odpovedať
Profilova fotka
Nechali sme kontakt na mňa. Volala som im piatok a dohodli sme sa, že v pondelok prídeme a zaplatíme zálohu. V pondelok sme tam natešení išli a smutní sme odchádzali.... A ani sme sa nedočkali vysvetlenia. Veľmi ma mrzí ich postoj, lebo všade na nich je písaná len a len chvála.
Odpovedať
@sky4 Musim este pridat prispevok ohladom tejto temy. Prave mi volal pan Blesak,lebo si vsimol moj prispevok a povedal mi k tomu to,ze ste si rezervovali iny datum.Takze tam nastala chyba. Pisem sem vlastne aj za neho,lebo jeho koment by nasi drahi admini urcite vymazali. :-p Je to ferovy, zlaty clovek a bola by fakt skoda,keby mu uskodil jeden prispevok. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s murinko60. je to fajn clovek. a teda ferovy. nemali sme najmensi problem ohladom rezervacie ani s nicim podobnym. je mily a snazil sa teda co najviac vyhoviet nasim predstavam, otazkam atd. tesim sa na spolupracu s takymito ludmi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nikomu nechcem uškodiť, len som napísala čo sa stalo nám. My sme si išli pozrieť priestory a povedali nám, že sa im uvoľnil ešte termín v septembri. September bol pre nás lepší, tak som za dva dni volala a zarezervovala september a dohodli sme sa, že prídeme v pondelok a zaplatíme zálohu. Ak už niekto daný termín mal zarezervovaný, alebo sa stala niekde inde chyba mali nám to povedať. Nechceme nikomu ublížiť, ale fórum je o skúsenostiach. A ja som vôbec nenapísala, že sú zlí.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?