Svadba v Casteli Pension & Restaurant. Aké to tam je?

Caute babenky! Kedze moja kamaratka bude mat v kastieli v Mierove nedaleko Bratislavy svadbu a vsade tu pozeram, ze kde sa tu nieco o nich pise, tak radsej uz zalozim temu :-) . Prosim napiste, ak je tu niekto, kto tam uz mal svadbu....?? Ake ste mali skusenosti, co sa vam pacilo - nepacilo? Alebo kto z vas tam bude mat svadbu? Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
Izzi - dobra tema,. Dufam, ze niekto aj napise.
Odpovedať
Profilova fotka
to izzi76: ja som tam bola pozriet a sice som tam svadbu nemala,ale vyzera to tam perfektne...ale hodi sa tam taka mensia svadba...lebo su tam tak 2 miestnosti oddelene klenbou,cize sa vsetci hostia nevidia (do kazdej sa zmesti asi 30ludi max)...a malo miesta na tancovanie tam je...kebyze mam malu svadbu,tak okolo 30ludi,tak by som nevahala a mala tam svadbu urcite....
Odpovedať
Profilova fotka
to aj mna trosku zarazilo, ze to tam je tak oddelene. my chceme mat cca 50 ludi a je mi to blbe mat niektorych v inej miestnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
ano...to by som neodporucala....lebo sice v strede je skullinka,co je vidiet na nevestu,ale to by museli byt stoly v strede a nie na bokoch a to by sa tam zasa nedalo chodit..... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
sakris. velmi sa mi to tam ale paci. nevedia ani inak dat tie stoly?
Odpovedať
caute baby, aj mne sa to tam velmi paci :-) .....a kedze kamoska bude mat aj stan vonku na zahrade, tak predpokladam, ze aj tam sa bude dost ludi zdrziavat...bude tam jedlo a hudba, takze tam bude mozno prijemnejsie ako vo vnutri...a kamoska spominala, ze mozno tie stoly daju aj inak, snad by sa to malo dat nejako s nimi dohodnut.. a inak aj tak sa to da, ze v jednej mozu byt viacmenej napr. mladsie rocniky a v druhej starsie, aby sa mali o com spolu bavit a okrem toho, ked sa vsetci najedia, aj tak sa budu presuvat hore dole, takze v tom az taky problem nevidim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj babenky, no mi budeme mať svadbu v auguste v tomto penzione a musím povedať že majitelia sú veľmi milý, dá sa snimi dohodnúť, aj my budeme mať stan vonku 8-) sa tešíme...musíme dotiahnuť veci okolo výzdoby, neviem či zabezpečia výzdobu v stane alebo či sa to týka len reštaurácie...Je tam naozaj krásne, hneď ako sme tam prišli som si povedala, že tu to chcem mať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ale mne ta paci povedala,ze uz vonku zabavu nerobia,lebo ze s tym mali problemy...ze sa stazovali na nich..ze len do 22 sa da mat hudbu vonku inak aj mne sa to tam straaaaaaaasne paci,ale fakt tych hosti bude viacej :-(
Odpovedať
to timka - kamoske robia vyzdovu aj vonku aj vo vnutri, tak sa s nimi dohodni ;-) to andrema - o tej 10-tej vecer viem, ale vraj suhlasili, ze dovtedy moze byt hudba aj zabava vonku..a potom sa to presunie dnu, ale to nevadi...ved cele poobedie az do vecera vonku, bude myslim v pohode stacit...potom uz aj tak stipu komare :-D a ty si si uz vybrala nieco ine alebo este uvazujes nad tymto?
Odpovedať
Profilova fotka
izzi - kedy to bude mat vlastne svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
aj podla mna je idealne sa okolo 10ej presunut dovnutra....inak to tam znie dobre....a keby si mala ooo vonku stan pre 50 ludi?a ked sa uz potom presuniete dnu, to uz budu ludia aj tak rozhlucikovani :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to mas pravdu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ooo - no ona bude mat svadbu az buduci rok v lete, ale miesto hladali uz takto dopredu, aby nemali potom problem letusik - k prispevku v "svadobna hostina pod holym nebom" - takze fotky tak skoro nebudu, ako vyplyva z toho, co som napisala vyssie, ale tento rok tam vraj viaceri budu mat obrad vonku pod stanom, tak mozno daju nejake fotky aj na ich stranku alebo mozes skusit vypytat potom nejake od majitelov...alebo mozno posle nejake foto aj timka, kedze pisala, ze budu mat tiez vonku stan ;-)
Odpovedať
caute baby, tak co nove...ako stojite s pripravami? Uz ste si vybrali nejake pekne miesto na svadbu? :-) timka28 - podarilo sa ti dohodnut tu vyzdobu potom? ako to budete mat? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte babenky, tak ako vam dopadli svadby? timka - aka bola svadba, bolo vsetko podla vasich predstav? :-) A ktore z vas ste tam este mali svadbu? Napiste, ako ste boli spokojne..
Odpovedať
Ahojte, chcel by som sa opytat ake mate skusenosti s kastielom v Mierove. Mala niektora z Vas sobas v kostole v Mierove? My by sme chceli mat sobas v kostole a hostinu v kastieli. Do kastiela by sme sa chceli odviezt na kociari. Nemate kontakt na niekoho kto by nam toho kona s kocom vedel zabezpecit? Dakujem za pomoc.
Odpovedať
Aho gior, my tiez planujeme svadbu v Casteli, v sobotu sme sa tam boli pozriet, je to nadherne a pani prevadzkarka s dcerou su velmi ochotne a ustretove. Fakt mam z toho velmi dobry pocit, len teraz riesime, ze ako a co s dopravou :-(
Odpovedať
ahoje, to gior - mohli by ste skusit ten koc aj niekde v okolitych dedinach, niekde by snad mohli mat ;-) to zelnikova - a vy tam nebudete mat ubytovanych hosti? lebo izby su tam podla mna velmi pekne...a co sa tyka dopravy, niekde by sa snad dal prenajat mensi bus
Odpovedať
izzi - nie hosti tam nebudeme mat ubytovanych, do BA je to len 30 km a kedze si to platime sami, tak chceme ustrazit aj naklady. Mozno len svadobny apartman, este neviem. Mensi bus zhanam, ale rozmyslam aj nad mikrobusom, lebo nie vsetci budu chciet odchadzat v ten isty cas.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. mne nedavno poslali z Castelu fotky. Normalne uz vazne nad tym aj uvazujem, ked bude svadba, tak ju spravit tam... hmmm... ale stale je to tak na jednej strane ano, na druhej nie...
Odpovedať
000 - urcite sa tam chod pozriet. Mojmu snubencovi sa to najprv z fotiek moc nepacilo, ale ked sme tam boli, tak bol cely nadseny... a fakt maju velmi prijemny pristup. Po skusenostiach s obvolavanim inych miest, tu boli zatial najustretovejsi a najpohodovejsi.
Odpovedať
Profilova fotka
hej, ved aj mne hned odpisali, poradili...
Odpovedať
tento link som nasla v katalogu firiem...neviem, ci ste uz videli, ak nie, tak tu je :-) : http://picasaweb.google.com/castel.pe...
Odpovedať
Profilova fotka
skoda, ze nikde nieje taka fotka, kde je zobrazene, kolko tam je miesta na tancovanie pri tych stoloch :-|
Odpovedať
miesta na tancovanie je tam dost malo. je to skor pre mensiu hostinu
Odpovedať
000, to prave riesime aj my, boli sme sa tam pozriet a neviem ako to spravit s tancovanim a sedenim. Vy ste tam uz boli?
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm, no mne by sa to pacilo aj tam vonku, ale bohvie, aka bude zima nadranom
Odpovedať
Treba sa najma opytat do kedy moze byt vonku hudba...
Odpovedať
praveze s hudbou vonku je problem, dovolia to vonku max do 22 hod., ak nie kratsie
Odpovedať
To na vacsine miest, jedine, kde som sa stretla zatial s tym, ze maju povolenu hudbu dlhsie je na Adyho lodi..
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?