Svadba v Banskej Bystrici. Poraďte

Profilova fotka
Ahojte, je tu niekto kto bude mať svadbu v okolí BB. My budeme mať 16.9.2006 a začínam sa rozhliadať. Potrebovala by som hlavne poradiť nejakého dobrého kameramana, fotografa, a tiež vizážistku a kaderníčku... ak máte niektorá nejaké tie skúsenosti, lebo už som hľadala skoro všade ale akosi ma nič neoslovilo. Ďakujem vvveeeeeeeeeelllllllllllllmi. ;-)
Odpovedať
Ahoj Alex77, pekne ta tu vitam :-) nic konkretne ti momentalne poradit neviem, len skus pokukat toto forum. ;-) Je tu par kociek z BB, co si piseme, a vsetky sme asi na jednej lodi......zhanacej. :-) pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Alex, sme na rovnakej lodi, zatial mam len par veci. A kde budes mat svadbu a hostinu??? To uz mas zabezpecene? Ja tiez len tak hmlisto ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sicilia: som z takej dedinky 20 km od BB asi poznas - Brusno takze svadbu tam a hostinu zatial neviem, akosi nie je u nas velmi vhodne miesto, mozno skolska jedalen (ale to nie je nic moc), alebo mozno este nieco dovtedy postavia :-D mame tu aj hotel ale je to tam poriadne drahe nic si nemozes poriadne doniest... proste dost o nicom takze este uvidime. a co vy kde to budete mat?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Alex, my to budeme mat tyzden pred Vami. Svadba bude vo farkom kostole a hostinu sa zatial rozhodujem medzi Dixonom a Sachtickami. Chcela by som taku mensiu svadbu, ale bude musiet byt trochu vacsia (asi 80 ludi), co sa mne zda dost :-) . Mam uz zabezpecenu aj fotografku, myslim, ze je uvedena aj na tejto stranke vo firmach, ale poslem Ti do IP jej stranku. Je naozaj velmi dobra. Kvety budem mat zo salonu BoN JoUR v BB, robia tam nadherne svadobne kytice a co som sa pytala na ceny v inych, tak je to tam naozaj asi najlepsie, ale hlavne ta kvalita. Este sa rozhodujem medzi tulipanmi a ruzami. Ruze, ale asi vyjdu lacnejsie ;-) . A odkila budete mat obrucky. Rozmyslali sme zlatokov, tam maju asi najlepsie ceny. Inak zatial nemam nic viac ;-). Ak mas aj ty nejake dobre odporucania, napis kontakty. Dakujem :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala fotografku z BB - Axis foto - bola som maximalne spokojna s pracou aj s cenou Uces - salon Look, kadernicka Janka Vizaz - po znamosti Kyticka - kvetinarstvo na Sladkovicovej, vedla Pizzerie Palermo - parada miestnost - Kastiel Bocian - uz by som tam nesla, ale zase v ich izbe sme zamiesili na nasho syna :-D obrad: dreveny kostolik v Hronseku saty: site Obrucky: hm...ako sa to vola...hore nad Slovenskou sporitelnou zlatnictvo - doniesli sme zlomkove zlato a obrucky nas vysli 1 500 Skk, co sme doplacali :-D kolace: SOU PP Sasova, paradne kolace aj vymakana torta
Odpovedať
Profilova fotka
geegee, dakujem si zlata. Presne tu fotografku budem mat aj ja:) Je strane zlata a fotky ma veeeelmi pekne. Nemas kontakt na to SOU??? Ta torta by ma zaujimala. Tak mas na Bocian krasne spomienky napriek tomu, ze sa Ti tam az tak nepacilo. Ale to ste museli mat trochu mensiu svadbu, ked ste sa tam pomestili ;-) . Aj ja by som brala mensiu, ale neda sa :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Kontakt nemam, slo to cem jednu znamu...ale treba zavolat k nim, oni tam maju aj predajnu a tam sa opytat. Cislo ti povedia aj na Dolnej ulici, tak je tiez ich predajna peciva nad obchodikom so spodnym pradielkom. Alebo kuk Zlate stranky My sme od tej fotografky dostali dokonca aj darcek - ramik na fotku A kde budes mat ty hostinu? Nas bolo len 18, takze v pohode sme tam aj tancovali :-D
Odpovedať
Profilova fotka
A este jedna vec. Nema nahodou nejake fotky zo svadby?? Torticka, prstienky, kytica a tak...?Velmi by mi to pomohlo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mam ich na jednej stranke, ale to su len od fotografky...ak mas nejaky mail, poslem ti aj take ostatne...tortove a tak ta stranka www.gmg.unas.cz/svadba.html
Odpovedať
ohľadom obrúčok by som vám len chcela povedať, že Zlatokov ma teda vôbec nenadchol, oproti ostatným tam mali úbohý výber a ceny sa mi zdali tiež vyššie, my máme obrúčky zo zlatníctva Solitaire v Dolnej ulici, ale super bolo aj zlatníctvo Jewellery - bol tam len jeden mladý chalan - zlatník a robí obrúčky na zákazku - aké si navrhneš také máš, cenovo to vychádzalo ako inde, bol veľmi milý, ochotný a vedel super poradiť (aké by mali byť hrubé, aký vzor, aby sa rýchlo nezodral,....), sú dosť zašitý - pod bránou v Hornej ulici (povyše Nirvany - myslím)
Odpovedať
Profilova fotka
geegee: aj ja rozmyslam nad tou alternatívou s tými obrúčkami, chodím tade prakticky každý deň okolo toho zaltníctva, či klenotníctva ale tiež neviem ako sa volá. ja mám tiež kopu zlatých náušníc, z ktorých mám len jednu lebo druhú som stratila takže by som to chcela riešiť podobne.
Odpovedať
Profilova fotka
sicilia: co sa tyka toho zlatokovu - my sme tam chceli kupit moj snubny prsten zasnuby sme mali minuly rok v juli ale bolo to tam straaaaaaasne o nicom, neviem ako teraz ale mna teda tiez vobec nenadchli
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
alex77, necham si poradit, pojdeme sa teda pozriet do inych zlatnictiev. Vlastne sme boli len v Istre a v Zlatokove :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sicilia: v BB je ich naozaj dost takze myslim ze si bude z coho vyberat. skus aj oproti VUB v tom rade obchodikov, kde je aj videopozicovna, je tam take male zlatnictvo. raz som tam drahemu chcela kupit darcek a boli velmi mili.
Odpovedať
Profilova fotka
alex77 za to zlatnictvo oproti VUBke som aj ja, v tom jedinom zlatnictve boli ochotny vyrobit zasnubny prsten podla mojich predstav. V zlatokove sa ma najprv spytali aku mam velkost prsta, lebo ze si mozem vybrat len z danej velkosti a v Istre mi pokazili prsten a tvrdili mi, ze snim nic nie je, ale v tom zlatnictve oproti VUB v dome sluzieb mi ho dali dokopy a povedali, ze som to mala dat reklamovat, lebo to bola chyba zlatnictva a v Istre sa mi to nestalo prvykrat.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesticky bystricanky. nemate nahodou skusenosti s kameramanom pistom plevom. lebo nam filmoval kedysi stuzkovu a pacil sa mi ale neviem ake robi svadby a za aku cenu tak ak by ste mali nejake info budem vam veeeeeeeeelmi povdacna. ;-)
Odpovedať
Ahoj Alex77, nam tiez robil stuzkovu a bolo to celkom faj ;-) a tiez som nad nim rozmyslala ;-) pocula som, ze este stale robi, dokonca aj so svojim synom. A tu niekde na fore som citala o nich same poxvalne veci :-) skus mu zavolat a popytat sa, urcite ma nejake dvdcka na ukazku......
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky ak zozeniete na neho kontakt, tak mi ho pls poslite. A kolko asi ratate, ze Vas to bude stat (ten kameraman)? ;-)
Odpovedať
Ahojky babuľky...aj ja som rodená bystričanka :-) ale otázka mimo mojej svadby...potrebovala by som dobrú kaderníčku (nie na svadobný účes...ale ostrihať, prípadne melír...) ďakujem...veľmi by mi to pomohlo :-)
Odpovedať
sue - skus vzadu v tescu - salon 23, kadernicka sa vola monika
Odpovedať
Profilova fotka
sue...Salon Look v Lazovnej ulici, je to hned oproti vedeckej kniznici, kadernicka Janka - poznavacie znamenie, ma rysave vlasy...stale zabudam jej priezvisko ;-) Je strasne mila, strihavala mna a strihava maminu, cesala nas na svadbu aj na kadejake ine udalosti...vzdy sme boli spokojne, pri strihani sa stale usmieva, vidno ze ma z toho radost, je trpezliva, detailistka, fakt sa s vlasmi vyhra. Za strihanie a vsetko s tym spojene som tam platila do 300,- V tescu som platila za strihanie 460,- tiez som bola spokojna, ale ja odporucam Janku Z Looku ;-)
Odpovedať
Ďakujem, vyskúšam :-)
Odpovedať
Dievcata - Pista Plevo je fakt super kameraman, mam ho zajednaneho, minuly rok ho mala moja sestra (kameroval jeho syn, kazetu robil pan Plevo) a boli maximalne spokojni.... Cena by mala byt okolo 5.000,- (1 VHS kazeta, 1 DVD, kameraman a myslim ze v cene je aj osvetlovac) Kontakt (tel. cislo) vam napisem zajtra. Ak by ste chceli vediet nieco viac, poskytnem info... Inac mozem vam odporucit aj dobreho fotografa a DJ ak by ste mali zaujem. Pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
juliana: nam bol na stuzkovej aj so synom a tusim nas to tiez vyslo tak nejako. si ma potesila ja som mu chcela volat v najblizsom case. aspon viem ako to je priblizne s cenou. inac kontakt na DJ a fotografa (hlavne ak je dobry) sa vzdy zide, takze nevahaj a sem s nim :-D
Odpovedať
kontakt na DJ a fotografa ak by ste mali zaujem napisem do IP, pre istotu........
Odpovedať
Ahoj Julianka, ja by som ta o tie infosky do IP poprosila. Dakujem
Odpovedať
dievcata, tak ja uz mam konecne tie najdolezitejsie veci vybavene... kameraman, fotograf, starejsi, DJ su zajednani... obrucky budeme mat za chvilu tiez hotove... akurat s oznameniami je to horsie... nevieme sa na nicom dohodnut, ake oznamenia budete mat vy, a kde si si ich dali spravit???
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Juliana, dakujem za kontakt na kamerama. Pokusim sa s nim spojit. A co sa tyka tych oznameni, ja si ich idem robit sama. Mam uz kupeny pauzak a voskove obalky. Este kupim vizitkovy papier na ktory to budem tlacit a nejake maslicky, rozhodujem sa medzi obycajnzmi maslickami a slamenymi. Pozerala som v papiernictve pri starej trznici vyzeravatko, ale maju len srdiecko a hviezdicku. Pre info.. stoji 199,- SKK, ale ja chcem nejaky iny abstraktny tvar. Budem to musiet ist kupit do BA. Idem tam nabuduci tyzden, tak ak by ste niekto nieco potrebovali, tak sa mi ozvite ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
juliana. aj ja ta poprosim o tie kontakty ak mozes do IP. dakujem :-D my si tiez budeme vyrabat oznamenia asi sami pretoze tie hotove su sice pekne ale neskutocne drahe a my ich budeme potrebovat fakt vela cca 100 mozno aj viac. sicilia. ja tiez planujem z takeho podobneho materialu. ozaj prosim ta kde si v BB kupila voskove obalky a tie ostatne veci. a kde budes prosim ta zhanat ten vizitkový papier. a este mam jednu otazocku. date si oznamenia tlacit alebo si to budete tlacit doma? lebo my teda nemame nejaku super tlaciaren. je sice laserova ale taka starsia a len čb. vdaka za rady ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?