Svadba október 2012

Profilova fotka
Ahojte, planujete svadbu na oktober 2012? Je to este daleko, ale zacat premyslat treba, ak chceme mat vsetko tip top :-)
Odpovedať
1
2
8
ahoj, my s priateľom by sme chceli svadbu 10.11.2012, takže som docela blízko k tvojmu dátumu, ja len stále rozmýšľam, či nebude nejaké zlé počasie, lebo fakt nechcem aby mi na svadbe pršalo, alebo fúkal nejaký silný vietor :) preto ešte rozmýšľame nad letom, no všetko má ešte svoj čas, uvidíme aký bude november tento rok a podľa toho uvidíme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@renatuska Ahoj :-) My sme si vybrali 27.10.2012 a tiez som rozmyslala nad pocasim, ale zasa ber to tak ze v lete bude horucava a to tiez nie je nic moc potit sa v tesilakoch, pre nas v svadobnych satach... my by sme chceli svadbu na jar, ale este dokoncujem dialkovo skolu a nechcem si to tam komplikovat zmenou priezviska atd... este sa mi celkom pozdaval aj september, ale 28.10. sme sa aj zasnubili a ja mam vtedy aj narodky, tak je to pre nas citovo blizsi termin... uz si aj rozmyslala nad tym, ako by mala vasa svadba vyzerat?
Odpovedať
no plány sú veľké, len veľakrát to záleží od rozpočtu, a my zas preháňať nechceme, budeme mať okolo 75 ľudí, čo som tak predbežne počítala, akurát si prezisťujem nejaké vhodné miesto na hostinu, obrad bude určite v kostole, jednoznačne chcem krásne fotky, možno aj nejaké netradične, spolužiačka sa dala fotiť spoločnosťou weddingstory.sk ak chceš kukni si to, ona je tá pri tej stodole a vo fúriku čo sú fotený, hneď keď klikneš na kolónku najzaujímavejšie fotky roka 2011 nie sú tam všetky fotky, čo má doma ale aj tie sú veľmi krásne a nápadité. tak ešte zvažujeme, že čo ako bude. veď ešte máme rok na prípravy :) podstatné je pre mňa vybrať si miestnosť, kde sa bude chystať hostina. a ty si ako na tom? už máš niečo naplánované???
Odpovedať
Profilova fotka
s tým rozpočtom máš pravdu, pravdupovediac my ani nechystáme nejakú honosnú svadbu, skôr to bude malé milé posedenie. hostí bude okolo 30. chcela by som možno nejakú netradičnú svadbu, kedže my nebudeme mať cirkevný sobáš, chcela by som niečo ako na hrade alebo také nejaké miesto...no tiež ešte neviem. chcem dobrého fotografa,hudbu a miesto kde sa to bude odohrávať...ešte sama neviem, či to bude nejaký salónik, alebo čo, keďže nás bude tak málo. Ak by to bolo v lete, posedenie by som určite riešila vonku, ale október...neviem :-| mám už vybrané šaty, nejaké doplnky a tak, ale všetko ostatné je ešte vo hviezdach a nechcem stresovať na poslednú chvíľku...
Odpovedať
ahojte my mame 27oktobra:))2010 a neviem si predstavit ake bude vtedy pocasi ale tak uvidime:))
Odpovedať
@robinka ahoj my mame tiez 27.10:))2012
Odpovedať
Profilova fotka
@nina20 no nam sa to nakoniec presunulo na 29.9.2010 :-) bala som sa ze v oktobri uz bude moc zima :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@robinka ahoj :-) my tiež plánujeme v októbri, 6.teho, ak by bolo také počasie ako tento rok tak by bolo super....inak ja mám tiež narodky 28.10. a priateľ má 27.10. :-D my máme zatiaľ len fotografku zajednanú, Žitňanskú, ale fotiť sa budeme v iný deň. Tiež chceme malú svadbu, najlepšie vonku, ale tiež sa bojím toho počasia a teplôt.
Odpovedať
Profilova fotka
@nienna ahoj, my budeme mat nakoniec 29.9.2012. Aj ja som rozmyslala o Zitnanskej :-) my sme vcera zajednali restauraciu a teraz matrika, hudba a fotograf :-) plus vsetko ostatne :D
Odpovedať
Profilova fotka
@nina20 opravujem :D 29.9.2012 :D
Odpovedať
no ja sa tiez obavam pocasia ale tak hadam nezamrznem v kostole:))aj ked fotky by boli krasne niekde v prirode ale hadam nam fotograf daco vymysli:) my sme sa 27spoznali tak preto sme si vybrali tento datum:)
Odpovedať
Profilova fotka
@robinka no my to máme tiež tak 50:50 zatiaľ s tým termínom, lebo bud to bude 6.10. alebo 29.9. :-D nemusíme ho ešte nejak stanovovať, kedže nemusíme zajednávať sálu, bude iba obrad a možno nejaké posedenie obedné, ale max 15 ľudí :-) a so zajednaním matriky mám dúfam ešte čas, nevieš náhodou v akom predstihu to treba???
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nina20 ale nezamerznes neboj, bude ta hriat laska :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nienna myslim ze tak pol roka dopredu staci ist na matriku, tam nie je az taky naval :-) povodne sme ani my nechceli ziadnu zabavu, len obrad a potom posedenie, ale prislo mi strasne luto, ze by som si vobec neuzila moje naaaaaadherne svadobne saty, takze nakoniec svadba bude s obradom a potom s nejakou mini hostinkou tak okolo 25 ludi vratane nas. posedime dokedy sa nam bude chciet a hotovo... ale svadba nebude s tymi klasickymi tradiciami- rozbijanie taniera, cepcenie atd atd... bude to proste len posedenie a kto chce si moze ist trsnut :-) velmi sa uz tesim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) no môj termín tu ešte nikto nespomenul , ale verím, že čoskoro sa tu nájde :-) je to 13.oktober 2012.... Vždy som sa chcela vydávať na jar, lebo milujem jar... ale nevyšlo to...ale nebojdte dievčatá, oktober bude krásny, slnečný a hlavne farebný...uz teraz sa tesím na krásne fotecky z parku - v kope krásne sfarbeného lístia :-)
Odpovedať
@renatuska ahojky.. ja som tiez uvazovala nad tymtom datum, ktory si zvolila nakoniec ty, len kvoli krasnemu ciselnemu postupu - 10.11.´12 :) ale nakoniec som sa rozhodla pre oktober - 20.10.2012 :) tiez som si vsimla ze nina20 spomenula termin 27.10 - aj nad tym som uvazovala kedze je tam 7 (ta je povazovana za stastne cislo ) ale nakoniec (zatial) vyhrava prvotne spomenuty termin 20-teho.. tiez mam obavu ake bude pocasie,ale aj ako marussss napisala, verim ze oktober bude krasny, ze aj slniecko nas este potesi a tesim sa ze bude hlavne plny farieb - farby jesene (tie mam velmi rada) :) a co sa tyka obav z dazda - tie si nechcem ani pripustit :) ved v ktoromkolvek mesiaci moze prsat :) ci nie? :)
Odpovedať
@peyla no aj ja som čím ďalej tým viac začala uvažovať nad septembrom alebo októbrom. Tento rok bolo krásne babie leto. Uvidím aký bude november, a potom sa ešte rozhodneme. Veď ešte do konca roka je ďaleko. Mne to bude stačiť, keď si začnem všetko vybavovať začiatkom roka. :) Ešte je pekný dátum 20.12.2012. Len škoda, že to nie je sobota :)
Odpovedať
ahoj, my planujeme 20.10.2012 ...najskor sme rozmyslali o jari, ale kedze milujem jesen nechali sme to na oktober :)
Odpovedať
dievčatá my to máme 6:10. a okrem saly zajednane vobec nic:))
Odpovedať
Ahojte baby, aj ja prispejem svojou troškou. Svadbu plánujeme 20.10.2012, pôvodný plán september nám žiaľ nevyšiel, ale nevadí :). a uvidíme, čo to bude, keďže v tento deň má môj dedulo 90 narodeniny a po pol noci mamin 50 :) hádam si ma na mojej svadbe aj bude niekto všímať, hihi.
Odpovedať
Profilova fotka
13.oktober 2012.... stále nikto??? :-)
Odpovedať
Ahojte, my rozmyslame nad novembrom.. Ale nemyslite si ze bude uz veeelmi zima?
Odpovedať
Ahojte baby, my mame naplanovanu svadbu na 20.10.2012..... :-) Len mame jeden problem, ktory stale nevieme vyriesit. Moj snubenec je odo mna 300 km a nevieme, ako to mame vyriesit s hostami.... Musime im zabezpecit ubytko?? Myslim ze to vyjde trosku draho pre tolko ludi..poradte nieco prosim :-| Mam este jednu otazku, mate uz niektora nieco vybavene co sa vydavate v oktobri?? ak ano, co vsetko. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby , my planujeme svadbu na 20.10.2012... zatial nemame nic vybavene, pretoze sme obaja v zahranici a domov prideme az koncom novembra... dufam, ze sala bude este volna na tento datum... fotografa nam bude robit draheho bratranec , ostatne budeme vybavovat az ked budeme doma... budeme mat tiez cezpolnych hosti takze budeme zajednavat aj ubytko pre nich
Odpovedať
Profilova fotka
ja ma tiezv oktobri 13.10.2012 uz sa tesim a tiez pomaly riesim veci
Odpovedať
dalilallit : my sme tiez v zahranici a domov ideme az v januari...... ale v prvom rade chceme ist za fararom.... musime este s nim poriesit ako tie nauky pred svadbou kedze sme v zahranici....a neplanujeme sa do oktobra vratit natrvalo na SK....
Odpovedať
Profilova fotka
@milujemmarka ahoj no my chodime domov aspon raz za dva mesiace ale iba na vikend, ja ale nemam problem byt doma aj dlhsie nie som tam nejako viazana na pracu takze pohoda... no tak to urcite chodte za fararom aby ste potom nemali nejake komplikacie s nim
Odpovedať
@dalilallit to mas potom fajn...my tu obaja pracujeme a ja som od domova 1000 km... :-( takze na vikendy kazde 2 mes. by sa mi asi neoplatilo chodit...
Odpovedať
Profilova fotka
@milujemmarka aha no tak to ano to sa vam z takej dialky neoplati chodit casto.. my to mame kusok len z rakuska nejakych 330 km
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?