Svadba v Bratislave a okolí. Ktoré miesto odporúčate?

Ahojte, chcela by som vas poprosit o zopar cennych rad k mojej svadbe :-) Na uvod, mohli by ste mi poradit nejake priestory, kde ste uz vy mali svadbu alebo kde ju planujete mat? Mam pocit, ze vybratie priestoru je asi to nazlozitejsie (cena/spokojnost) ked je tolko moznosti. Chceli sme chceli mat okolo 50-60 ludi a lokalita by mala byt Bratislava popripade okolie. Dakujem velmi pekne za cenne rady a skusenosti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cauki, planujeme na August 2011 svadbu v Kamile na Ciernej Vode :) mame rezervovanu restiku a obrad tam budeme mat v zahrade vonku. Boli sme pozriet aj Hradnu Branu na Devine, tiez je to tam krasne ale trosku drahsie a na obrad nemaju az take velke a pekne priestory ako v Kamile. Ale moznosti je vela ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahoj dafne, my to mame v Kamile 28.8. a ty? Tiez v auguste,vsak? Kedy presne?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. My budeme mat v septembri svadbu - Hotel Baronka. Celkom fajn ceny na Bratislavu, mozes si doniest vlastne ovocie, kolace, vino alkohol. Citala som na nich len same dobre referencie tak dufam ze to aj tak bude! ;) Drzim palce pri hladani priestorov.
Odpovedať
Profilova fotka
@kristina111 Ahoj! My sme mali tuto sobotu svadbu v restauracii Hrad (na Bratislavskom hrade)...vyborne jedlo, skvely vyhlad, terasa nad mestom, super obsluha...Tiez si mozes doniest vsetko vlastne, az na menu a nealko, ale to je asi vsade tak. Mali sme 75 ludi a to bolo tak akurat...Mozem urcite doporucit, ale myslim, ze piatky-soboty su na 3/4 roka dopredu vybookovane...teda aspon pri nas to tak bolo....vela stastia!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahoj. My planujeme v Le Pointe v Raci. Zatial maximalna spokojnost (pristup + cena). Ked bude po svadbe, tak budem moct povedat viac ;)
Odpovedať
Ahoj, my planujeme v restauracii Maranello vo vlcom hrdle. Zatial sme spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Ja môžem poriadiť tiež veľmi príjemné miesto, kde som mala svadbu ja. Je to Rolando v Devínskej Novej Vsi. Tiež som tam mala svadbu vonku, vedia to veľmi pekne pripraviť. Mávajú tam takéto obrady často, takže sú v tom skúsený.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?