Odporúčame: Beremese.cz Modrastrecha.sk Modrykonik.sk

Svadba 14.7.2012 v Nitre

3. feb 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
doda3103
Registrovala sa 18. marca 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 20 príspevkov a 1 inzerát. Okres Nitra.
 ahojte su tu nejake nevesty ktore maju taky isty termin??? co mate uz vybavene???
3. feb o 13:14  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
marciatko
Registrovala sa 27. novembra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 5 príspevkov a 1 album.
 Ahoj my mame tiež tento termín... a vybaveného mame zatial len farára, miestnosť a DJ-a.
A ty co mas uz ty vybavene???
4. feb o 09:58  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
doda3103
Registrovala sa 18. marca 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 20 príspevkov a 1 inzerát. Okres Nitra.
 ahoj no mi nemame este nic vybavene lebo na mestskom s robia trochu problemy emoticon ale chystame sa na agrac buduci tyzden a ty nejdes?? tak dufam ze tam popozerame co by sme chceli lebo ja mam vyzdobu zabezbecenu aj kyticu a pierko lebo moja svagrina je kvetinarka tak s tym nebudeme mat problem emoticon a mame taku mensiu svadbu takze doma na zahrade emoticon uz len zohnat ostatne toho az tak vela uz neni aspon dufam
4. feb o 11:38  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Fórum nie je pre firmy".
13. feb o 12:23 • videojesenic
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Fórum nie je pre firmy".
15. feb o 19:56 • amyalex221
fotoportrét
fotoportrét
sturfg (32 r.)
Andrej Luprich - studio-foto.sk
Andrej Luprich PRO

Foto a video - Okres Trenčín
6
 ahoj som fotograf, vas termin mam zatial volny https://www.mojasvadba.sk/katalog/firma/sturfg/
15. feb o 20:03  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Neodbočuj od pôvodnej témy".
fotoportrét
fotoportrét
zuzana1711
Registrovala sa 14. decembra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 4 príspevky.
  • Nevie kedy bude svadba
 Ahoj my máme tiež tento termín emoticon Vybavené máme zatiaľ len tie najpodstatnejšie veci, DJ, kameraman, fotograf, kostol, farárka, sálu a mám už zajednané svadobné šaty. Ostatné veci chcem začať vybavovať až teraz v marci....
20. feb o 09:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
kkatulka123
Registrovala sa 26. januára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 8 príspevkov.
 AHojte nevestičky, ak by ste chceli : http://www.nitrafoto.sk/?page_id=92 stačí pozrieť a napísať. Verím, že Vám všetko vyjde, tak ako plánujete emoticon emoticon
20. feb o 19:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
9katka11
Registrovala sa 13. februára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 7 príspevkov.
  • Nevie kedy bude svadba
 Ahoj ak by si potrebovala fotografa a kameramana viem ti odporucit, napis mi potom spravu. :D
pekny vecer.
21. apr o 21:10  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
doda3103
 @marciatko ahoj no ako pokracuju pripravy??? my uz mame skoro vsetko aj fotografa som konecne minuly mesiac doklepla emoticon
25. apr o 07:33  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
katey (25 r.)
Registrovala sa 17. októbra 2011 na modrykonik.sk. Na mojasvadba.sk pridala 6 príspevkov. Okres Šaľa.
  • Svadba bude 14. júla 2012
    okres Šaľa
 @doda3103 Ahoj, aj my mame tento termin. A pozeram, ze ked si sem pisala vtedy som este namala ani prsten :D V podstate uz je vybavene vsetko okrem kytice.
25. apr o 08:34  •  Svadba bude v júli 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
marciatko
Registrovala sa 27. novembra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 5 príspevkov a 1 album.
 Ahoj no tak my mame zatiaľ len farára, miestnosť, DJ-ja, koláče a včera som bola v PL si dat ucit šaty.... a ty si ako na tom????
26. apr o 14:59  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)