Starejší Lietava z BB a vaše skúsenosti s ním

Profilova fotka
Ahojte, máte niektorá z Vás skúsenosť (či už z vlastnej svadby alebo z iných) so starejším Lietavom? s jedným alebo druhým...odporúčate, neodporúčate? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,my sme mali Lacka...perfektny....urobil super zabavu....prvy krat sme sa s nim videli v den svadby....co sa normalne tak nerobi...ale mozem ho LEN odporucit....
Odpovedať
Profilova fotka
@denulik aha, super...no my sme sa s nim uz stretli, vyzeral v pohode.... viem, ze to robi aj jeho brat a neviem, ktory je ktory, alebo ktory pride nam na svadbu :))) diky za nazor :)))
Odpovedať
Profilova fotka
no to som nevedela ze aj brat jeho to robi,nam ho odporucil nas DJ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
chcela by som sa vás opýtať, ak viete, či spomínaný starejší Lietava robí starejšieho výhradne len v kroji???
Odpovedať
Profilova fotka
Jeden je Laco Lietava a jeho brat je Vlasťo . Obaja sú v pohode, jeden sa učil od druhého takže v podstate je jedno ktorý príde. S obidvomi sme už viackrát spolupracovali na svadbách a nebol žiadny problém. Vedia zabaviť ľudí. A či prídu v kroji alebo bez to si myslím že je len na dohode.
Odpovedať
Ahojte my sme mali p.Lietavu Lacka a boli sme s ním maximálne spokojný, je ľudský chápavý a priateľský, vedel zabaviť vedel zabaviť všetkých našich hostí - je dobrý zabávač a praiteľ v jednom, vrelo odporúčam ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?