Spoločenské šaty Ever Pretty. Ostatné veľkosti

Profilova fotka
Baby, neviete ci tie saty aj v skutocnosti vyzeraju tak ako na obrzku? bo nerada by som sa oplachla...a neviete ci extistuje daka stranka abo ponuka kde by som nasla saty na predaj a aj velkosti v ktorych su ponukane? lebo na jednom nemenovanom internetovom bazare maju pekny vyber, ale tam je zo siat vzdy len par velkosti, a ked som pisala holke co to ponuka ci je niekde stanka alebo zoznam siat co ponuka tak ma odignorovala...
Odpovedať
1
2
5
ahoj, stranka je jedine si myslim www.everpretty.com, a da sa objendat z nej, ja mam tiez dilemu lebo som chcela jedny odtial ale obavam sa, ake to bude, uz som nieco z USA objednavala, vzdy zatial doslo vsetko, ale s oblecenim skusenost zatial nemam ...
Odpovedať
ahojte...ja som si práve včera objednala šaty spomínanej značky, tak teraz už len čakám na balík...určite vám dám vedieť, ako som s nimi spokojná ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si objednala v pondelok tieto http://www.ever-pretty.com/product-HE... uz sa na ne tesim...len som zvedava ci sa nesklamem
Odpovedať
no keyka , mame rovnaky vkus, tiez ma ocarili prave tie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mne tiez akurat predvcerom dosli od nich saty, vyzeraju jak na obrazku, ja som nevedela odhadnut velkost, lebo doma som tak 36-38 a skusila som velkost 8, su mi trochu velke cez prsia, ale je to mozno tym, ze su bez ramienok, kebyze ich maju su mozno v pohode. Ale ja v tom problem nevidim, dam to mamine zuzit a basta. Ja som ich kupovala cez e-bay, tak neviem ako to funguje cez ine stranky.
Odpovedať
Witchka, a ktore si kupovala? ja premyslam nad : http://www.ever-pretty.com/product-HE... este nie som rozhodnuta...
Odpovedať
Profilova fotka
ivuskak tieto: http://www.ever-pretty.com/product-HE... inak akurat mi dojdu este jedny take modro-zelene, nie od nich, od niekoho ineho a este jedny biele, nejak som sa rozsupla co sa nakupov cez internet tyka, takze pockam kym dojdu aj tie dvoje dalsie a ktore budu lepsie sediet si necham, zvysok predam, lebo ich v podstate nepotrebujem, takze ich zatial nechavam zabalene bez uprav :-)
Odpovedať
..pekna farba aj strih :-)
Odpovedať
Pridajte sem nejaku fotku ako v nich vyzerate.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte :-) ja mam tiez podobný problém ako väčšina. Tiež by som si rada objednala šaty tejto značky ale neviem či sa mi to oplatí.Chcem ich totižto na stužkovú a bojím sa že keď prídu tak nebudú vyzerať ako na obrázku na ktorom sú krásne :-( . Prosím poraďte mi ci sa hodia aj na takéto príležitosti a či na ne aj naozaj vyzerajú. diki :-)
Odpovedať
Ahoj,sams, ja som si objednala šatky, ale keďže nie som konfekčná veľkosť, niekedy mi sedí 38 niekedy 40, tak som radšej volila 40 a sú mi veľké. Kamoška, ktorá nosí 40, tak sú jej ok. Šatky vyzerajú aj v skutočnosti ako na obrázku. Takže sa neboj a kľudne objednaj a drž sa mier, ktoré tam má ever napísané, nie ako ja, že som volila radšej väčšie a teraz sú mi veľké, takže ich radšej predám.
Odpovedať
diki za radu :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, ak mate niekto skusenosti, kolko trva kym mi pridu saty objednane z ever pretty? diky :-)
Odpovedať
kocky, akosi to tu zamrzlo ;-) tak ako? tie co mate z everpretty, spokojne? pomohli by ste svojimi nazormi a radami. 8-) dakujem :-)
Odpovedať
Ahojky, ja som objednávala šatočky cez mimibazar. Bola som s nimi veľmi spokojná a tiež odporúčam držať sa mier, ktoré sú pri šatočkách uvedené. Prvé som si objednávala tie čierne dlhé bodkované s mašľou a boli mi malé, lebo som sa zle zmerala, ale druhé mi boli super. Fotku v reály žiaľ nemám. Možno trochu rozdiel je vo farbe, ale to záleží od monitora PC, ako to zobrazuje, nejaký výrazný rozdiel to nebol. Inak sa treba držať vzhľadu na figuríne. S vypracovaním a kvalitou šiat som bola spokojná. Keď bude príležitosť, rada si objednám znovu. :)
Odpovedať
dakujem za info :-) ja ete rozmyslam, vyberam, ale kazda rada je nad zlato ;-) taaaakze great, mas to u mna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som si objednala šatky od ever-pretty cez mimibazar, som s nimi nadmieru spokojná, sú presne také isté ako na obrázku, keď som si to prerátala,tak cez ever-pretty.com to vyjde drahšie,lebo musíš zaplatiť dovoz z USA, prišli mi za 7 dní, ani som nerátala,že tak skoro, miery treba brať presne ako sú napísané podľa veľkosti
Odpovedať
Ahoj, ja som objednávala z českého mmb šaty na ples a čakám na ne:-), som zvedavá ako sadnú
Odpovedať
Ahojte, chcela by som sa aj ja spytat, mam vybrate saty z ever-pretty, ale neviem sa nijako dopracovat k objednavke? vedeli by ste mi prosim pomoct, dakujem:)
Odpovedať
Ahojte, ja mam ever pretty, nie su to vecerne saty, ale take letne, nekupovala som priamo zo stranok, ale nove cez jednu holcinu. Su ako ako na obrazku, pred kupou som ich skusala a bola som unesena, naprosta spokojnost. V pripade zaujmu mi kludne pisnite do IP a poslem foto na mail aj na modelke aj origos na mne.
Odpovedať
http://www.ever-pretty.com/product-HE... Baby čo si myslíte, dali by sa takéto šaty ušiť aj na slovensku v mojom okolí?
Odpovedať
ajerdna_sk ideš sa pozrieť na svadobný veľtrh, ktorý máte 27. Ja by som hneď šla, ale mám to ďaleko.
Odpovedať
gerberka20: zijeme v Prahe, cize na svatobny veltr idem, ale ten co bude tu - teraz cez vikend.V BB som malinko, ale bude tam svatba :-) Saticky si vybrala pekne. A nejde ich objednat? (cenovo si myslim az tak velmi nepomozes ak das usit).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, ja ma uz jedny saty od nich doma, ale nie som spokojna na 100%
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahojte tieto saty http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6... neobjednavala ste si ich nahodou niektra z vas chcela by osm vediet ci su take ake na obrazku a ze ako ste odhadli svoju velkost ci presne alebo lepsie povedane ako vam sedeli tie saty od every pretty
Odpovedať
tieto som si objednala 4 dni pred plesom.. .takže nebola šanca, aby nesadli.. . ale SADLI :-D http://www.ever-pretty.com/product-HE... akurát som si vybrala vypchávky.. . lebo nejako čudne to stálo.. . aa tieto som si zase objednala na svadbu.. . http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8... tiež sadli bombasticky.. . len úprava bola zase v tom.. . že som si ich dala vypnúť, aby nezavadzali pri tanci.. . lebo sú vlečkové.. .
Odpovedať
ahojte dievčatá, tiež som dlho hľadala odkiaľ by som si objednala šaty od ever pretty a nakoniec som našla www.eshop.spolocenske-saty-online.sk majú tam krásne šaty a za super ceny. akurát dnes som si objednala tieto http://www.eshop.spolocenske-saty-onl... tak čakám na vytúžený balíček :-) som zvedavá aj na kvalitu. ak máte niektorá skúsenosti s týmito šatami dajte mi vedieť či vyzerajú rovnako ako na obrázku, ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ivuskak ahoj ...ja rozmyslam nad tymito ale fialovymi http://www.ever-pretty.com/product-HE......, ale neviem bojim sa ci mi to bude drzat na prsiach.....co som sa dozvedela neni to vystuzene ale je tam gumka.....velmi sa mi pacia....ak ich niekto mate dajte info ci drzia ok
Odpovedať
@viki31 Ahoj, chcem Ti napísať, že mám šaty, o ktoré máš záujem. Objednala som ich na stránke http://eshop.spolocenske-saty-online.sk. Nie sú vystužené, je tam gumka, ale vyzerajú veľmi pekne, no je nutné mať pod nimi aj podprsenku, najlepšie vystuženú bez ramienok, vtedy to vyzerá úplne super. Tým, že je na šatách gumka, tak sa prispôsobí telu a drží to, netreba sa báť, že povolí. Mašľa sa dá ľubovoľne uviazať podľa vlastných predstáv... dúfam, že som aspoň trochu pomohla ;)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?