Skupina na svadbu Janne Band, Trenčín. Máte referencie?

Profilova fotka
Ahojte mate nejaku skusenosť s touto skupinou. Mali ste ju niekto? Prosim piste
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@puss02 Ahoj aj ja by som chcela vedieť, vieš o nich niečo?
Odpovedať
. Viem, že v okolí Trenčína pôsobí veľa výborných hudobných skupín, ale o tejto som vôbec nepočula.
Odpovedať
fiha...tich veru nepoznam, ale v okoli TN je kapiel ako hub po dazdi! :-D
Odpovedať
ahojte..my mame tuto kapelu zajednanu na svadbu, hrali u nas na jednej zabave a boli super ako hrali aj take aj take pesnicky, nemaju problem zahrat hocico, mili ludia, vedia spravit zabavu...hraju ako duo, trio aj kvartet...len mozem odporucit, my ich mame zajednanych na svadbu a uz sa nevieme dockat...dokonca vedia zahrat aj vychodniarske pesnicky..totiz ja som z vychodu a priatel je zo zahoria a svadbu mame unho, chceme vsak odcepcenie po "vychodniarsky" a nemaju problem zahrat aj redovy, ktory je u nas tradiciou :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
@veverka66 ahoj chcem sa opytat na skupinu janne band, chceme ich aj my a priatel je z vychodu je zo stredu.bola by to dobra alternativa? hrali aj pomedzi stoly? mali dlhe pauzy? dakujem
Odpovedať
my sme ich mali na svadbe a boli sme spokojni...pomedzi stoly nehrali..take som na svadbe este ani nevidela...pauzy dlhe nemali...myslim, ze sa snazia vyhoviet kazdemu prianiu..odporucam povedat im vase predstavy, aby ste potom nezazili take situacie, ze to sa nam nepacilo a pod. vsetko co chcete treba povedat, ak nepoviete, oni to nebudu vediet, inak su fajn.
Odpovedať
aj my sme si ich zajednali na buduci rok a dufam,ze budeme spokojni,ale naprvy pohlad sa mi zdaju sympaticki...a super je,ze maju aj vlastne svetla,lebo sme chceli osvetlovacov,ale to by nas vyslo asi 700 e,takze teraz sme zabili dve muchy jednou ranou..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcence odporucam na milion percent!!! Janka a Maroš nam hrali na svadbe ako duo a hostia si nevedeli vynachvalit zaavu a naozaj ak im poviete, co si predstavujete, spravia vsetko pre to. A su aj uzasni ludia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby aj ja rozmyslam nad touto skupinou mohli by ste mi poslat na IP kolko stali?Dakujem, moc by ste mi pomohli:-D
Odpovedať
ahojte aj my ich mame zajednanych na 5.5.2012 uz sa nevieme dockat :-)
Odpovedať
aj my ich mame zajednanych na nasu svadbu,dufam,ze budu taki dobri ako sa o nich rozprava :-) kamoska bola na svadbe kde hrali a chvalila ich,lebo nielenze dobre hrali,ale robili aj rozne hry,co sa mi rata,kedze nechcem,aby sa mi hostia nudili... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
adka08 mozes mi prosim napisat do IP kolko stoja? asi budu mat vela obsadene, ked su na nich take dobre referencie, co? :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vevka02 uz som ti poslala :-) .Najlepsie ked im zavolas,alebo napises a popytas sa na konkretny datum,pretoze ked sme sa pytali na zalohu,povedali nam,ze ju treba vybavit co najskor,lebo maju uz terminy na buduci rok skoro z polovice obsadene =-)
Odpovedať
veverka66 medzi stolmi hrajú iba tie hudobné skupiny, ktoré vedia hrať aj na živo.
Odpovedať
Profilova fotka
@hedviga @veverka66 hraju aj medzi stoly, ked chces, baby pozrite si ich albumy s fotkami zo svadieb na FB ked chcete a budete mat predstavu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
joj no krásne vychvalena kapela...viete mi niekto povedat kolko pytaju?
Odpovedať
@veverka66 Ahoj veverka, mali ste ich nakoniec na svadbe? Aj my ich budeme mat a rozmyslam, ci k nim objednat aj DJ alebo si vystacim s pustanim pesniciek od kamaratov?;) Dakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ja ich mám už zajednaných, bola som na svadbe kde hrali, boli super!!!! male pauzy, zabava, ustretovost a hrali aj medzi stoly!!! pytaju 420 eur aj s tym ked hraju pred domom s bubenikom naivac inak na hostine hraju traja.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte! my sme ich mali na svadbe a boli aboslutne uzasni!lepsiu kapelu sme si ani nemohli vybrat.vyborne hraju,robia skvelu zabavu,poznaju rozne sutaze a hry a ak nemate subor na odcepcenie,tak vas aj odcepcia.inu kapelu by som si ani nevybrala.nemuseli sme sa o nic starat.naozaj vrelo odporucam! ;-)
Odpovedať
az teraz som si vsimla,ze je diskusia uz rok stara :-D
Odpovedať
@danielabambuskova ,dakujem vam všetkym za užasne pozítíva,v roku 2012 hrali mojej sestre,a ja som nemala najmenší problem si ich zajednat na našu svadbu,ale nechala som to na snubencovi,mali sme s nimi rozhovor,boli velmi príjemní,sympatickí,-a vyhoveli všetkym naším požiadavkam čo sa tíkalo 1 uvodneho tanca-chceme viac anglic.pesničiek-budeme mat aj hosti z Irska a jednu rodinu od Salzburgu..nebolo viac čo riešit.tešíme sa na nich..bližšie info napíšem po svadbe..ale ked sme ich počuli -nebolo čo riešit-oslovili nas po všetkych strankach..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
prosim Vas tí co ste ich uz mali na svadbe..aky su?
Odpovedať
my sme mali svadbu tento vikend (16.08.2014) v Šali, ale hrali uzasne, boli nesmierne mili a prijemni, jednoducho spravili nasu svadbu dokonalou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Tak ako ste boli spokojne na svadbe s kapelou janne band? A kolko vas stala napr. duo ?
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama My sme si ich zajednali na zaklade referencii, sympatií a zhliadnutých videí. Prvý dojem z komunikácie s nimi dobrý. Som spokojná, uvidíme po svadbe. Pán mi, ale povedal, že na svadbu je duo málo, takže budú hrať traja a cena je 450,-, čo je podľa mňa a podľa toho, s čím som sa pri zháňaní hudby stretla úplne super...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy991 dobra cena na skupinu
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy991 Tak to je dobra cena 450,- A to je za duo ci trio ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama ak som ho dobre pochopila, tak duo na svadbach ani nebyvaju. takze cena za trio.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy991 Tak dakujem ti za vysvetlenie. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
★★★ Diamond Band - Cimbalovka ★★★ Kvalitná hudba na firemné akcie, rodinné oslavy, svadby a plesy. Organizovanie kultúrnych podujatí. Naštívte si našu stranku na Moja svadba.sk Tešíme sa na spoluprácu, Váš Diamond Band.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?