Odporúčame: Beremese.cz Modrastrecha.sk Modrykonik.sk

Prvý tanec zložený z viacerých tancov

17. feb 2012  •   • 
fotoportrét
fotoportrét
pipinka2730
Registrovala sa 20. septembra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 292 príspevkov. Okres Spišská Nová Ves.
  • Svadba bude 11. augusta 2012
    okres Spišská Nová Ves
 Je tu nejaka nevesta,ktora bude mat ako prvy manzelsky tanec taky,ktory sa zacina pomaly a potom striedaju rozne tance????
17. feb o 23:47  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
oolennyoo
Registrovala sa 13. januára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 6 príspevkov.
 my sa to tak chystame urobit dufam ze tym zabodujeme emoticon
18. feb o 11:29  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
swarovski
Registrovala sa 19. júna 2007 na mojasvadba.sk. Pridala 550 príspevkov, 13 albumov a 3 inzeráty. Bratislava, okres Bratislava.
 @pipinka2730 aj moja kamoska mala takyto tanec. mala to namixovane na zaciatku ze nejakeho sladaku a potom to roztocili na pomadu, hriesny tanec, nejaky rock and roll a este plno mixov a skoncili sladakom... a bolo to fantasticke, nedokonale a fakt uchvatne emoticon vsetkym sa nam najviac pacilo prave toto emoticon
18. feb o 13:39  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
iamhappy
Registrovala sa 25. marca 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 88 príspevkov.
 my sme tiez nad tym uvazovali. o par tyzdnov sa chystam dat si par hodin v tanecnej skole, tak uvidim, ako nam to spolu pojde a podla toho sa rozhodnem, ci urobime choreografiu na jednu piesen alebo na viac. ale urcite to je zaujimavy napad.
18. feb o 16:00  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pipinka2730
Registrovala sa 20. septembra 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 292 príspevkov. Okres Spišská Nová Ves.
    okres Spišská Nová Ves
 @oolennyoo emoticon no tak to ale hej,neboj nic,ved to sa len tak nevidi emoticon
18. feb o 22:15  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pipinka2730
    okres Spišská Nová Ves
 @swarovski no tak to ti verim,ale robia to s DJ ale my ideme mat kapetu,tak aj takto to robia? lebo som take este nevidela emoticon a podla coho vyberali choreografiu?
18. feb o 22:16  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pipinka2730
    okres Spišská Nová Ves
 @iamhappy to napadlo moju svagrinu,ze by sme to mohli spravit,tak uvidime,ze ako to dopadne,ci ano alebo nie,vraj sa to bude vsetkym pacit emoticon tak uvidime emoticon
18. feb o 22:17  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
swarovski
Registrovala sa 19. júna 2007 na mojasvadba.sk. Pridala 550 príspevkov, 13 albumov a 3 inzeráty. Bratislava, okres Bratislava.
 @pipinka2730 ano, vybrali si piesne a DJ im to vopred namixoval. choreografiu si robili sami, taku vtipnu, snazili sa to nakombinovat z tych filmov a bolo to tak zlato nedokonale az to bolo fantasticke emoticon
neviem, ci vam to bude robit aj kapela a ak s nou nemozete aj cvicit, je to dost risk... ale ved uvidite
19. feb o 12:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pomme
Registrovala sa 4. februára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 118 príspevkov.
 @pipinka2730 a s kapelkou sa neviete dohodnut, aby vam pustili CD? emoticon
19. feb o 13:35  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petkovamiruska (23 r.)
Registrovala sa 16. februára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 49 príspevkov. Okres Trebišov.
  • Svadba bude 4. mája 2013
    Trebišov, okres Trebišov
 my sme s partnerom tiez uvazovali presne o tomto trende...videli sme to najprv na youtube....ale ked mam pravdu povedat...je to mile,dojemne,fantasticke a krasne,ALE uz to nie je nic netradicne....ja to uz skor na svadbach ockavam ako neocakavam....proste sa to stava tradiciou a podla mna to uz nema s originalitou nic spolocne(aj ked mna kazdy z tych tancekou nenormalne dojme ZAKAZDYM)...podla mna to uz proste nie je prekvapko...tiez by sme cceli niecim prekvapit a cely cas uvazujem co ine by sa este dalo vymysliet kedze od tohto sme uz upustili....
najviac sa mi nepaci, ze vsetky tie tanceky su takmer na vlas podobne tomu co je na youtube - hudba,choreografia...
je to naozaj mile...tiez sme to chceli,ale ked chcete byt originalni tak by som pouvazovala nad nejakou novinkou...sorry, ze tak ,,kriticky,, je to len moj nazor...
tiez mam z toho dilemu emoticon
19. feb o 13:57  •  Svadba bude v máji 2013  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pipinka2730
    okres Spišská Nová Ves
 @swarovski tak to ano,mozno ani to nebudeme robit,ked je s tym tolko roboty emoticon ale uvidime ako to spravime emoticon
19. feb o 22:39  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pipinka2730
    okres Spišská Nová Ves
 @pomme not akt o neviem,to sa musim opytat kapelnika emoticon lebo to asi nie je len tak emoticon
19. feb o 22:39  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pipinka2730
    okres Spišská Nová Ves
 @petkovamiruska no tak to hej,ja som tiez najprv myslela,ze je to netradicne,ale ked som si vyguglila emoticon tak som videla,ze uz vela parov take maju,a skoro vsetko rovnake,a ked je s tym tolko roboty,tak to neviem ci aj dame.a doladit s kapelou a nad krokmi,no neviem neviem,a nic take netradicne ma nenapada,teba uz ano? emoticon
19. feb o 22:42  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petkovamiruska (23 r.)
Registrovala sa 16. februára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 49 príspevkov. Okres Trebišov.
    Trebišov, okres Trebišov
 nie...bouzial ani mna....zatial si na toto nechavame priestor...uvazujeme o necakanom momente...aby uz ked aby to nebolo napriklad hned na zaciatku ako novomanzelsky tanec ale uplne niekedy inokedy....proste necakane emoticon ale netusim tiez hladam a premyslam....len my mame naozaj este cas....ja si skor lamem hlavu s vyzdobou teraz emoticon
20. feb o 13:02  •  Svadba bude v máji 2013  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pipinka2730
    okres Spišská Nová Ves
 @petkovamiruska fuuha no tak to vy mate teda dost casu emoticon lahsie by bolo,keby sme mali dj ale my ideme mat kapelu,tak neviem ako a ci to vobec dame,ale to uz je take,ze uz skoro kazdy to dava na svadbach,takze nieco ine budeme musiet vymysliet emoticon
20. feb o 18:44  •  Svadba bude v auguste 2012  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petkovamiruska (23 r.)
    Trebišov, okres Trebišov
 no my sme v zahranici a svadbu budeme mat doma takze pomalicky planujeme....na sr budeme len dvakrat do svadby uz takze je lepsie, ze mame este takto daleko emoticon a my tiez budeme mat zivu hudbu ale neviem presne ako to je ked maju pauzy a tak...ci pustaju nejake cd alebo ci potrebujeme este najakeho DJ....vobec netusim ako to oni robia....mame sa s nimi stretnut v aprili tak uvidime emoticon
20. feb o 20:32  •  Svadba bude v máji 2013  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
ria111
Registrovala sa 30. januára 2012 na mojasvadba.sk. Pridala 37 príspevkov.
  • Svadba bola 19. júna 2010
 my sme mali DJ , ktory nam zahral pesnicku na uvodny tanec a potom sme mali aj živú ľudovú hudbu so súborom, v priebehu hostiny sa striedali a dopĺnali... bolo to super
24. feb o 14:20  •  Svadba bola v júni 2010  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)