Popolnočné svadobné šaty. Hodí sa farba biela šampaň?

je blbe mat popolnocne saty farby biela-sampan s ruzovou stuhou? nasla som nadherne saty, len su nejako velmi "biele" :) nemaju velku suknu su z lahkej padavej latky. Ak by som mala stuzkovu alebo sla na ples tak by som si ich pokojne dala... ale z bielej do bielej hm?
Odpovedať
podla mna to vôbec nevadím videla som tak vela báb a je to myslím v pohode. hlavne aby sa páčili tebe ;-)
Odpovedať
ked si dam k tomu ruzove boty a doplnky mozno trochu zabijem tu bielu :) ale neviem... ta ruzova je na nich len taka jemnucka doplnkova farba...
Odpovedať
nechápem prečo ju chceš zabíjať. budeš krásna a to že budeš mať opäť bielu? no a čo? ved strih zmeníš. neboj všetci si všimnú že si sa prezliekla ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Aj ja si myslim, ze to vobec nevadi, lebo aj ja chcem svetle satky (biele, sampan ci svetlucko zlte...popolnocne)...tak mozno budeme dve a potom sa k nam pridaju dalsie nevesticky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je to skvele. Ja som kedysi tiez chcela, si dat tak nejako, aby to dalej korespondovalo s nevestou.. dokonca som uvazovala nad takym ako variete kostymom sexy s cylindrom v bielom satene. .. Podla mna to perfektne koresponduje, naopak, stale vyniknes ako nevesta.. ja som sa medzitym zamilovala do ruzovej a fuksiovej, a som chcela nieco divoke co by som si zas na ples nedala.. ale napriek tomu sa mi biely napad stale paci.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulka23 podľa mňa to je úplne super - ja sama mám biele popolnočky s ružovou stuhou, veľmi sa mi páči že budem nevestou až do rána ;-) a kde si také našla? - lebo rozmýšľam nad inými, z iného materiálu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám zasa opačný problém... Našla som úúúúžasné popolnočné šaty, ale sú čierne s korzetom vyšívaným zelenou... Ale vraj to nie je dobré prezlikař sa z bielej do čiernej... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Hmm no myslim, ze som videla x neviest aj v tmavych satach aj ciernych... pokial ta netrapia ani ostatne povery tak nie je o com. Ale samozrejme musis vediet co ty chces :-) aby si bola pokojna a spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala popolnočné sampan - krátke, so sampan stuhou, sampan topanky :-), je len na Vás čo si oblečiete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?