Objednával niekto z www.weddingdressonlineshop.co.uk?

Čaute budúce nevesty, má niektorá skúsenosť s objednávaním šiat zo stránky www.weddingdressonlineshop.co.uk ?
Odpovedať
Ahoj Orieska325, Ak ti mozem poradit, tejto stranku sa z daleka vyhybaj. Ja som si ties z tejto stranky vybrala krasne saty, no pred tým ako som ich kúpila, som začala hľadať recenzie. Na facebooku si môžeš nájsť stránku bride aware. Tu ti presne ukazu co cinema sikovnost respektíve nesikovnost môže spraviť s lacnou napodobeninou. Šaty na tejto stránke stoja £131, aspon tie co som ja chcela. No hodnota tých, co vidíš na obrázku je €1500. V Anglicku, Ta cena bude podobná. Ešte si ju o dva týždne zistím. Na Slovensku sa šaty väčšinou nekupiju, no myslím si, ak chce niekto ušetriť, dajú sa nájsť krásne šaty , ktoré vyhovujú každej peňaženke. Ja to budem robit tak, že obvolam všetky slovenské a anglické salony a zistim si cenu mojich vysnivanych šiat. Kto da lacnejšie od toho ich vezmem. Fakt neodporúča kupovať šaty vôbec cez internet. Týka nich platis cez paypal, kde máš záruku na vrátenie peňazí. Ta firma ti pošle šaty až po prekročení tejto lehoty. Ďalej na stránke, ktorú spomínaš hovoria, že vyhotovenie šiat trvá 2-3 týždne. No ked by si chcela mat na sebe šaty z obrázku, na tie sa v skutočnosti čaká oveľa dlhšie. Dokonca az 6 mesiacov. Dúfam, že som poradila na ten facebookovej stranke brides aware máš zoznam všetkých internetových stránok podobného charakteru, ktorým sa máš z daleka vyhýbať. Ak sa môžem opýtať, ktoré saty sa ti z tejto stranky pacili?
Odpovedať
ahoj, v podstate sa len informujem mne sa paci znacka mori lee saty od nich su drahe, aj pozicne co som zistovala. .tak hladam adekvatnu nahradu...co som citala skor nejake fora baby si objednali saty od cinskych predajcov a saty im riadne dosli a boli spokojne. Zvazuje, kedze mam este cas.Idem mrknut tu brides aware stranku :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@orieska325, kamaratka ma skusenosti s anglickou strankou 1dress.co.uk ... dala si odtial usit saty ktore ponukaju v nasich slovenskych salonoch. mali na stranke aj totoznu fotku siat a usili jej ich ako original, presne na mieru. Videla som ich na zivo a boli krasne a vyzerali velmi luxusne :) Kupila ich aj s postovnym v prepocte za 150E. Tiez si odtial planujem objednat saty ale najskor pojdem samozrejme odskusat do salonov :) vela tych siat co ponukaju v salonoch maju na tejto stranke :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?