elizita
(26 r.)
|
Registrovala sa 6. februára 2012 na mojasvadba.sk.
Pridala 32 príspevkov a 3 inzeráty.
Okres Nitra.
- Svadba bude 23. júna 2012
Klatova Nova Ves, okres Partizánske
|
|
elizita
Ahojte, mali ste niekto s tymto problem? Viem, ze je to mozne, ale napriek tomu nam bolo povedane, ze to neprichadza do uvahy, tj nie su ochotni. Ani sa nepytali, kde by sme to chceli. K tomu to nechceme len z rozmaru, ale preto, ze sa nam ani pozvani svadobni hostia nezmestia do mestkej obradnej siene a nieto este ti, co sa chcu prist pozriet.
|
|
|

kamanima
|
Registrovala sa 7. februára 2012 na mojasvadba.sk.
Pridala 4 príspevky.
|
|
kamanima
švagriná mala civilný sobáš v miestnom parku. nebol s ním žiadny problém. dôležité je, aby na tom mieste bol nejaký štátny symbol. pán z úradu, ktorý ich sobášil si priniesol zmenšeninu štátnej vlajky, tú si dal na stolík a bolo.
|
|
|

petik30
|
Registrovala sa 26. decembra 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 94 príspevkov.
Sered, okres Galanta.
|
|
petik30
@elizita ahoj, dá sa to spraviť, je to zo zákona - ale musí to byť dôstojné miesto a hradí sa poplatok navyše. U nás to robia v múzijnej záhrade, stojí to sice 132 €, ale stojí to za to!  , budem tam mať sobáš. Skús na nich zatlačiť. A čo takto tvoj poslanec v mestkom zastupiteľstve? Nech urobí niečo pre občana 
|
|
|

elizita
(26 r.)
|
Okres Nitra.
|
|
elizita
Jasne, viem, ze sa to da, aj ze sa to plati. Bol to zistovat priatelov otec, kedze ako vravi sa pozna s primatorom. Vidim, ze nie dostatocne. Snad sa niekto najde, kto nas zosobasi, no uz nas to bude stat viac. A pre obcana? Ani jeden z nas nie je obcan toho mesta, priatel ma trvaly pobyt v dedine, ktora pod to mesto spada.
|
|
|

la_joie
|
Registrovala sa 30. januára 2012 na mojasvadba.sk.
Pridala 26 príspevkov.
Šaľa, okres Šaľa.
|
|
la_joie
ahoj. U nas s tym teta na matrike tiez mala OBROVSKY problem... a pritom to chceme asi 100metrov od matriky v takej zahrade.
Ale sli sme na to cez oddavajuceho... zisti si, kto u vas v meste oddava a skuste oslovit priamo jeho, ci by mu to prekazalo a tiez si skus zistit v nejakych Vseobecnych stanovach mesta, ci tam je vedeny nejaky poplatok za sobas mimo obradnej siene... a ak je, tak potom by sa urcite malo dat ich nejak obist  )
My to tiez este nemame na 100%, ale oddavajuci nam slubil,ze nas odda, kde si vymyslime, tak dufam, ze aj matrikarka to rozdycha  )
|
|
|

ivanka849
|
Registrovala sa 30. novembra 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 125 príspevkov.
Okres Bratislava.
|
|
ivanka849
to je zvlastne dievcata, my tiez budeme mat obrad v parku/v zahrade a z matriky odpisali, ze s tym nie je problem - bude nas to stat asi 80,- Eur  tak asi naozaj zalezi od cloveka/ochoty. . .
|
|
|

elizita
(26 r.)
|
Okres Nitra.
|
|
|
|
|

kacenka_1
|
Registrovala sa 21. februára 2012 na mojasvadba.sk.
Pridala 55 príspevkov.
Okres Trnava.
|
|
kacenka_1
ahojte... ja som trosku "od fachu" a viem vám povedať toľko, že záleží či to je na dedine alebo v meste. Na dedine väčšinou nie je problém - ak je ochota z druhej strany. Čo sa týka miest, tam je problém zosúladiť čas. Čiže sobáši sa určité dni a to ako na páse, a keď niekto chce mimo, nie vždy sa tam dá presunúť. Potom je to znovu na "ochote" vybaviť iného sobášiaceho, resp. povolenie primátora mesta alebo starostu obce.
Zhrnutie, nedajte sa odbyt, veľký úsmev a dievčatá aj slzičky o vysnívanej svadbe a všetko ide 
|
|
|

la_joie
|
Pridala 26 príspevkov.
Šaľa, okres Šaľa.
|
|
la_joie
@elizita my to máme v Šali.
Ale suhlasim s Kacenkou, ze sa netreba dat odbyt. Jedna matrikarka povedala, ze sa neda, druha ze da, sobasiaci tiez povedal ze sa da, tak hadam to vyjde. nam obom 
|
|
|

elizita
(26 r.)
|
Okres Nitra.
|
|
elizita
to ozaj len my mame s tym problem??? viete este o nejakom meste kde je s tym problem, pripadne by ma zaujimal dovod...
|
|
|

evula1984
|
Registrovala sa 29. marca 2009 na beremese.cz.
Pridala 15 príspevkov.
Okres Košice.
- Svadba bola 30. novembra 1999
|
|
evula1984
nastuduj si stranku prislusneho matricneho uradu, maju tam aj sadzobnim spravnych poplatokov, ak je tam poplatok za konanie sobasa mimo obradnej miestnosti tak sa nemaju naco vyhovarat ze sa neda, ak to potrebuju zosuladit s inymi svadbami v ten cas nech Vam navrhnu cas sobasa kedy pripada do uvahy ine miesto, ale odbit sa ze sa neda je hlupost
|
|
|

elizita
(26 r.)
|
Okres Nitra.
|
|
elizita
no, to som spravila hned ako mi to oznamili, no nie je mozne sa k tymto poplatkom na ich stranke dostat... jednu televiziu moj pripad dost zaujal, preto este hladam niekoho, komu robia v nejakom meste taketo problemy...
|
|
|

elizita
(26 r.)
|
Okres Nitra.
|
|
elizita
no, novinka. primator povedal, ze to je tak neskutocne komplikovane, ze by musel tam preniest koberec, stolik a okolo toho 12 ludi musi robit a kto ich zaplati... bla bla... neuveritelne! uz sa tesim ako ho telka zotre za to, ze zije este v komunizme
|
|
|

iamhappy
|
Registrovala sa 25. marca 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 88 príspevkov.
|
|
iamhappy
Ja budem mat tiez svadbu vonku mimo obradnej siene. Ale nastastie je to na mieste, na ktorom sa uz sobase robili, takze maju dobru skusenost. Ale tiez na to bolo treba schvalenie ziadosti od starostu a kedze je to este aj mimo mojho trvaleho bydliska, tak to vyjde na vyse 200 EUR, ale verim, ze to bude stat za to.
|
|
|

la_joie
|
Pridala 26 príspevkov.
Šaľa, okres Šaľa.
|
|
la_joie
u nás už boli svadby mimo obradnej miestnosti, len nie v tejto záhrade... s ňou majú nejaký problém. Tak čakám na marec (lebo skôr sa údajne nemôžem zahlásiť na matrike, keď mám svadbu v septembri) a hádam to dobre dopadne.
@elizita keď to bude v telke, daj nám vedieť... som zvedavá 
|
|
|

elizita
(26 r.)
|
Okres Nitra.
|
|
elizita
este som sa spoliehala na to, ze ked mam trvaly pobyt v NR, tak stiahnem niekoho z NR do TO, sak by dostali zaplatene... a z NR mi odpisali, ze nemozu sobasit mimo obvod :(
|
|
|

petik30
|
Registrovala sa 26. decembra 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 94 príspevkov.
Sered, okres Galanta.
|
|
petik30
byrokracia, byrokracia a ešte raz byrokracia  . Nechápem 
|
|
|

janedoe
|
Registrovala sa 24. septembra 2009 na modrastrecha.sk.
Na mojasvadba.sk pridala 35 príspevkov.
|
|
janedoe
naši hostia sa tiež nezmestia do obradnej siene a tak ideme skúsiť vybaviť obrad vonku. Teta na matrike s tým nemá vobec problem, skor sa potesila. Len my zase mame problem s tym, ze nevieme kde 
|
|
|
|
|