Nevesty z Partizánskeho a okolia

Ahojte babenky:) s mojim drahym chystame svadbu buduci rok niekedy v septembri a bude sa konat v Partizanskom. Hladam nejake baby z PE alebo okolia, s ktorymi by som si mohla popisat a poradit sa ohladom priprav. Tesim sa na vas:)
Odpovedať
1
2
91
Ahoj lilusiatko:)))..ja budem mat svadbu v septembri, ale tento rok a blizko PE:)))..dobre robis, ze tak skoro zacinas, lebo ja zistujem, ze uz je kopu veci zajednanych hodne dopredu a to som bola celkom prekvapena, ze aj u nas je tak, nielen v BA :-)
Odpovedať
Ahojte kocky. No tak sa k Vam pripajam, s drahym sme planovali svadbu na 10. maja 2008, ale kedze som necakane otehotnela, tak sa vezmeme tiez v septembri 20. konkretne... Pretoze babatko by v maji malo cca pol roka a to sa mi zda byt prilis malinke, tak sa vezmeme ked bude mat cca rok, nech si to uzije s nami. mate uz nieco vybavene? My este nic, kameru a Dj budeme mat s priatelovej firmy, starejsi je moj dobry kamarat, salu chceme bud v Kalinke alebo v Kaviarni Roxy v PE na Luhoch... Sobas bud civilny alebo cirkevny v Bojnickom zamku. Saty si budem kupovat z Anglicka cez internet, vyjde to ovela lacnejsie a tie saty nie su vobec pouzivane a budu moje... Tam vyjdu saty aj po 2-3 tisi na nase koruny a tu vam za 2-3 tisicky nikto svadobne saty nepozicia, ak chcete kontakt, tak piste do IP. Co mate povybaovane vy? alebo co planujete? ake mate sny? Kludne sem napiste, rada sa inspirujem... tehotne Kotenko ;-)
Odpovedať
Ahoj kotenko:) zatial nemame nic konkretne vybavene:) len sa inspirujem a hladam a snorim :) mozes si pozriet moj pripravny album :) este nevieme ci budemem mat svadbu 20. 9 alebo 27. 9 :) aj my by sme chceli mat svadbu v kalinke, takze asi 20.9 bude kalinka obsadena :))) ak sa pre nu rozhodnete vy :) sobas budemem mat v kostole, pravdepodobne na sidlisku Sipok, vieme ,ze chceme profesionalneho fotografa, pretoze moj drahy je fotomaniak,uz aj fotil dve svadby a v septembri ho caka tretia, tak zaciname hladat aby neboli vsetci obsadeny...saty si asi len poziciam..musim ich skusit neviem ci by som ich vedela kupit bez skusky:) ale budem rada,ked mi posles tu stranku kde sa daju najst tie saty s Anglicka...tak nech sa ti dari a aj buducemu manzelikovi a aj babatku :) som rada,ze si mozem popisat s niekym z PE :) papaaa
Odpovedať
Ahoj heard, kto vas bude fotit? a kde budete mat hostinu? asi to nieje lahke najst dobru miestnost v okoli PE ...prajem pekny dnik, toho starejsieho som zatial nezistila..ozvem sa hend ako nieco zistim:)
Odpovedať
Ahojky Lilusiatko, no mne sa pozdava este penzion David v Bosanoch, ale neviem aka je tam kapacita, potom sa mi paci aj KARDINAL vo V. Uherciach. Ale fakt nevieme. V Kalinke sme videli uz 2 svadby a velmi sa nam to pacilo, ked som sa ich naposledy pytala na kapacitu, povedali mi, ze tam mali uz aj 120 svadobcanov, ale kde sa to tam zmestilo, to teda neviem. Inak svadby robia aj v Hoteli, Snack bare, ale ceny, to teda neviem vobec... No nejakeho profesionalneho fofografa zhaname aj my, ale takeho, co by nam fotil celu svadbu od priprav az po koniec svadby... Inak poznam mena "Igor Kralik, Anton Svec", ale Igorove fotky som este nevidela a zas Tono Svec ma fotky kvalitne, ale neviem ake ma ceny. Ale podla mna je to vsetko o dohode... Tiez mam v rodine jedneho, ktory je maniakom do fotenia, popripade by som poprosila jeho, ale nerada by som obtazovala hosti... Inak dakujem ti, akurat dnes sme boli na sone aj s priatelom a mse sa vytesovali s nasej bublinky, este stale nevieme co cakame a to som uz v 21 tt. Male je v poriadku, si hlavicku skriabkalo akurat a pekne kopkalo, tak sme sa kochali pohladom na male v brusku... :-) Heard, bola by som rada, keby si aj ty nieco napisala, nech sa s Lilusiatkom inspirujeme este...
Odpovedať
Lilusiatko, kraaasny albumik mas. Inak mi napadlo, baby, kde si budete davat robit zakusky??? V rodine nemame nikoho takeho a ani o nikom neviem kto by piekol... Poradte... Lilusiatko, inak si mi velmi znama, mam jednu otazocku, kolko mas rokov? Ak nechces, nemusis odpovedat, ale dost ma to zaujima, si mi straasne povedoma. Ja neviem zmensovat fotky, tak ak si chceme pozriet ako vyzeram a taaak, tak vam do IP poslem link na svoju stranku ;-)
Odpovedať
Lilusiatko, tu je ta straaanka: www.ebay.co.uk dufam ma Bob nevyhodi zase... :-p
Odpovedať
dakujem,som rada,ze sa ti pacil moj albumik :) posli mi urcite ten link na stranku:) teraz v aprili som mala 25 rokov aj ked mi to skoro nikto neveri :) joj ja som uplny blazon do babatiek:) moj drahy sa pri mne o detickach napocuva...aj my sa uz tesime kedy budeme mat babatko,musime si ale este trosku pockat:) tak mi posli tu fotku,ved sa mozno aj pozname :))) a ja ti poslem lin na nasu stranku,teda mojho Ferka a mame tam aj fotogaleriu :) a idem si pozriet tu stranku co si mi psolala....a k tym zakuskom...mame jednu znamu,ktora pecie krasne a chutne torty, a ostatne zakusky este neviem kde dame pisect:) cloveku sa az hlava kturi z toho covsetko musi nachystat a zorganizovat... :) ale my to zvlaadneme...pozdravujem babinko :) papaaaaaa
Odpovedať
Dakujem ti veeelmi pekne, babatko tiez pozdravuje. No to mi ani nehovor, o zakuskoch sa mi sniva uz teraz, ale ktorsku v inom zneni, staaasle som maskrtna a aj teraz mi bol drahy kupit mliecnu cokoladu, tak papkame... Dufam nemam cukrovku, ked mi tak straaasne sladke chuti. Poslala som ti IP, tak mas stranku moju a aj komentare k tej vasej :-) Inak nemam nic takeho noveho, zase som sa zle vyspala, drahy ma zobudil a budi ma tak tazde rano o deviatej a ja by som najradsej spavala aj do 12h :-D No ja som tiez blazonko do babatiek, ale uz si zacinam uvedomovat, ze je to obrovska zodpovednost... Dufam to zvladneme... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja som z pe a vydavam sa tento rok v septembri my to budeme mat v bosanoch v davide :-D
Odpovedať
Ahoj Gabi, vitaj. Pocuj, aka je kapacita v Davidovi?
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat do 50 a je to v pohode
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj gabika:) v davidovi mala svadbu minuly rok v septembri aj moja kamoska a bolo to tam velmi dobre:) asvak na zaciatku sa stala jedna chybicka,ze neboli nachystane miseta pre vsetkych ludi..museli rychlo prikladat stil, lebo dvaja ludia zostali stat...neviem ci urobili chybu v davidovi alebo kamoska nejak zle nahlasila pocet ludi:) papanie bolo veelmi chutne...a fotili sa v tom peknom parku..dobra bola aj ta otvorena veranda, ludia sa tam chodili ochladit po tanci:) papa
Odpovedať
Joj teraz to citam a som tam riadne preklepy porobila:)) musim pomalsie piisat
Odpovedať
Ahoj kotenko:) joj a preco vas s babatkom budi? sak teraz uz mas volno,ci nie? Treba si riadne pospat...moja kamaratka caka babatko v septembri a tiez sa jej chce dlho spat..este chodi do roboty a stale vymysla ked sa jej tam nechce ist,ze Mimi nechce ist do roboty, mimi chce spat :) no sranda :) dnes sme zistovali ceny nejakych profi fotografov,ale viaceri tam nemaju cennik,tak im musime napisat alebo zavolat...pozerala som si aj tu stranku kde sa daju kupit satky, su tam fakt krasne saty,ale ja by som sa bala ich kupit bez skusania...uz sa tesim ako budem obehovat salony :) moj drahy ti napisal do IP majte sa pekne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, ja som z okolia topolcian a svadbu budem mat v septembri konkretne 29. Lilusiatko - moje odporucanie na zaklade mojich skusenosti znie asi takto : radsej v riadnom predstihu si zajednat vsetko ako par mesiacov ci tyzdnov pred svadbou este nervacit, ze sa nieco nestihlo. My sme sa rozhodli pre svadbu vo februari tento rok a mala som problemy so zohnanim starejsieho a kameramana. Starejsieho som nasla volneho asi stvrteho a kameramana tretieho. Cim skor, tym lepsie a mozno vychytis aj to najlepsie. A nakolko september je velmi silny mesiac na svadby, tak na tvojom mieste niekedy tento rok v septembri najneskorsie zajednavam. Ja som bola este len na zaciatku a uz som mala stres, lebo vsetci boli obsadeni. Aj ked sa mozno niekto zasmeje nad tym, ze 9 mesiacov pred svadbou som zajednavala vsetky veci, ale nestoji to za stres par tyzdnov pred svadbou. Radsej mat vsetko dopredu naplanovane ako neskor nadavat a byt nespokojna s tym, co zostalo. Teraz uz len rozmyslam, ako urobit vyzdobu a zostava nam dokupit iba topanky pre draheho a obrucky.
Odpovedať
Janicka, obrucky treba tiez skor kupit, najma pokial ich budete mat na zakazku, co asi urcite budete mat. Lucka, poslala som vam IP, dufam sa snubenec nenahneval an to, ze som mu tykala a co som napisala, su to iba rady, dufam to tak aj zobral. Odkial ste zhanali fotografov? Cez net? ak niekoho zozeniete, tak posli link na ich stranku do IP. Alebo aj nejakych inych, mozno vam sa paci ine ako nam... No ja si saty budem tiez skusat tu v Pe (a okoli), aby som vedela velkost a podla toho si potom saty kupim z Anglicka. Nerada by som si pozicala, ked to mozem mat lacnejsie a dokonca to budu saty, ktore sa ani raz ennosili. Tu by som is prinajhorsom pozicala iba popolnocne saty, uvidime. No priatel chodi do roboty na 9h a tak vstava cez tyzden o 8.50 (do firmy ma z bytu 2 minuty cesty pesi) a cez vikendy uz vstava v rovnakom case... On nas nebudi narocky, on sa v postely uz potom iba prehadzuje a to ma vtedy zobudi... Ale tak co uz, zvykli sme si. A citala som niekde, ze tehotne by mali byvat dlho hore, aby ich deti potom prespavali pekne v noci, ale neviem co je na tom pravdy, dam vam vediet ked bude male na svete :-) Inak unavena som skoro stale, teraz je to uz v pohode celkom, ale na zaciatku tehotenstva som pravidelne zaspavala do skoly, este ze teraz uz nemusim vstavat tak skoro 8-)
Odpovedať
Kotenko,fotografov sme zhanali cez net..tu na stranke su nejaki a kukali sme si ich stranky, niektori vsak nemali..teda len Golejovci mali cennik :) strasne sa nam pacia fotky Cechovskeho..tomu sme pisali, aj Rofovi... nemyslela som to nejak zle o tom budeni ;) a v pohode mozes tykat mojmu drahemu :)
Odpovedať
Ahoj Janicka 83, dakujem za rady :) preto zacinam hladat a zhanat uz teraz,lebo nechceme zazivat ten strasny stres,ze nam nieco chyba a nieco nemame...preto pekne teraz sa musime posnazit,aj ked sa nam ani este moc nechce :))) niektorym ludom sa to zda priliz skoro, ale to tym co mali svadbu pred 20 rokmi chichi...tak nech sa tebe a tvojmu buducemu dari a vsetko dopadne podla vasich predstav:)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my uz zohaname vsetko co potrebujeme obrucky ideme objednat na druhy tyzden neviete o niekom kto dobre pecie?
Odpovedať
Gabi, aj my zhaname cukrarku, ked zozenies, tak daj veidet (a najma, ci dobre pecie :-p ). Lulus, nie, to budenie som tiez myslela v dobrom, ja taaaaak rada buvam :-) Inak paci sa mi Cechovskeho robota, daj vediet ked vam odpisu na cennik, som teda zvedava.
Odpovedať
Profilova fotka
a to je kto?nejaky fotograf?mozte aj mne poradit prosiiiiiiiiiiiim a poslat nejake rady do IP ;-(
Odpovedať
Ano, ten Cechovsky je dost dobry fotograf, ale kontakt ja na nho bohuzial nemam, skus napisat Liluske.
Odpovedať
gabika 146 :) ten Jan cechovsky je jeden super fotograf :) mastranku> www.jancechovsky.sk pozri si ... a ma tam na seba kontakt:)
Odpovedať
Gabika, fakt neviem poradit,kto dobre pecie zakusky u nas v PE...moja kamaratka mala zakusky z kanianky a sa im pacili...ak chces mozem zistit kontakt :)
Odpovedať
Ahojte babenky, tak mi budeme mat svdabu, teda hostinu v Zemianskych Kostolanoch v Melody bare, kolace pecie sikovna cukrarka z Hornej Vsi, ale uz ma obsadeny cely september, mi sme zajednavali restauraciu a cukrarku uz zaciatkom roka, lebo teraz by sme uz nemali sancu, fotografa budeme mat z BA, je to clovek co sa tym zivi, takze profik:) a dobry kamarat, tak isto je to aj z kameramanom, starejsieho, kedze nemozeme zohnat, tak sme si povedali, ze staci DJ, v restike maju a nemusime mat klasicku svadbu, ani sme nechceli tie zvyky, len kvoli rodine, tak tak. pekny den vam prajem :-)
Odpovedať
Ahojte kocky, ako ste vikendovali? My pracovne, kedze sme prerabame byt, akurat sme malovali kupelku ]-( Zistila som si informaciu, ze za sobas v Bojnickom zamku sa plati 10 000 Sk, pokial nie sme ani jeden obcanmi Bojnic... Takze ideme setrit. Viem, ze kedysi sa platilo do 5 tis. najviac, neviem preco to tak zdrazelo. Termin si vraj treba zajednat cim skor, takze baby, v najblizsej dobe si ideme zajednavat Bojnicky zamok. Ale neviem ktory den, ci 13.09.2008 alebo 20.09.2008 (pretoze v 13.teho sme sa dali dokopy, zvazujeme aj ten datum).
Odpovedať
Profilova fotka
ja idem teraz 6.7 na svadbu na bojnicky zamok este dokonca minuleho roka tam stalo 5000 od tohto uz 10000 je tam stale plno sobas budu mat az o 17.30 :-S ale uz sa tam velmi tesim musi to tam byt romanticke :-D
Odpovedať
No v Bojniciach je to kraasne, ci uz cirkevny alebo civilny. Videla som tam iba taketo sobase nazivo a povedala som si, ze ked sa raz budem brat, nech je to len v Bojnickom zamku... Ale ta cena ma teda riadne zaskocila, ryzuju na tom pekne... ]-( Ale vydavat sa budem raz za zivot (teda planujem iba jeden krat ;-) ), takze ked usetrime na satoch, kamere, tak tie peniazky pojdu akurat do zamku...
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som sa chcela tam vydavat ale zislo z toho :-| a potom kde bude pokracovat oslava?
Odpovedať
1
2
91
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?