vanilka26
|
Registrovala sa 28. januára 2007 na mojasvadba.sk.
Pridala 61 príspevkov.
Okres Bratislava.
|
|
|
|
|

puffu
(24 r.)
|
Registrovala sa 22. januára 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 2051 príspevkov a 4 albumy.
Trebišov, okres Trebišov.
- Svadba bola 6. augusta 2011
Trebišov, okres Trebišov
|
|
puffu
@vanilka26 no ja som uz videla dievcata v inych ako v cervenych, raz v dlhych ale v ciernych este nie...ale tak farba ako farba, ked to tak chces tak nemas co riesit... 
|
|
|

lucreziaborgia
(27 r.)
|
Registrovala sa 14. septembra 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 27 príspevkov, 1 album a 1 inzerát.
Okres Bratislava.
- Svadba bola 21. apríla 2012
okres Bratislava
|
|
lucreziaborgia
ale to nie je ze redovy tanec podla cervenej farby "red". mozte mat saty akejkolvek farby... ten tanec sa vola redovy podla niecoho uplne ineho. takze pohoda, aj cierne saty 
|
|
|

84vali
|
Registrovala sa 12. augusta 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 151 príspevkov.
|
|
84vali
sak si daj ak chces, mne sa to nepaci 
|
|
|

levica2
|
Registrovala sa 20. augusta 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 7 príspevkov.
|
|
levica2
@vanilka26 Ahoj, a keby si si dala k tým šatám napr. červené bolérko alebo červenú stuhu okolo pásu ako opasok, prípadne červené doplnky do vlasov, topánky, aby bola zachovaná tradícia a možno aj tvoja mamina bude spokojná.... ja som mala napr. červené šaty s čiernym lemom a čiernym opaskom a nikto sa nesťažoval 
|
|
|

novakova2000
|
Registrovala sa 19. januára 2012 na mojasvadba.sk.
Pridala 211 príspevkov.
|
|
novakova2000
@vanilka26 ja tiež plánujem čierne ale dam nejaké doplnky zelené alebo biele ešte neviem nemaj stres - hlavne ze ty budeš spokojná 
|
|
|

danusica83
|
Registrovala sa 3. júla 2011 na modrykonik.sk.
Na mojasvadba.sk pridala 22 príspevkov.
Senec, okres Senec.
|
|
danusica83
@vanilka26 ja budem mat cyklamenova saty a cierne topanocky  (opak tvojej kombinacie) , ale na redovy planujem svadobne saty a k tomu mam uz zaobstaranu cervenu zasterku okolo pasu  ) Neriad sa ci smies alebo nesmies,co na to druhy,...atd. Tvoja svadba,tvoj den a rob si ako ty chces,nie ako by sa malo 
|
|
|

vanilka26
|
Registrovala sa 28. januára 2007 na mojasvadba.sk.
Pridala 61 príspevkov.
Okres Bratislava.
|
|
|
|
|

zuzulka86
|
Registrovala sa 11. februára 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 397 príspevkov.
Liptovský Mikuláš.
|
|
zuzulka86
JA si myslim, ze nejde o to aky tanec to je a aka je tradicia a blabla....mne len skor vadi cierna na svadbe vo vseobecnosti. Moj osobny nazor je, ze cierna patri skor na pohreb, nie na svadbu.
Teda pokial nie si nejaka death metalistka, hard rockerka, punkacka abo emo alebo vyznavacka nejakych satanisticko- vampiristickych a exorcistickych praktik 
|
|
|

kittykittyke
|
Registrovala sa 26. septembra 2011 na mojasvadba.sk.
Pridala 48 príspevkov.
Okres Košice.
|
|
kittykittyke
moj nazor je podobny ako ma zuzlka86, podla mna tiez patri cierna na pohreb a nie na svadbu... takze cierne urcite nie.. ja viem, je fajn citat, ze je to tvoj den, tak si rob co chces a ako chces.. ale, proste su veci, ktore sa podla mna na svadbu nehodia..
takze, cierna na svadbu, ee..
|
|
|
|
|