Love it Weddings svadobné šaty na mieru a vaše skúsenosti

prosim vas, ma niektora z vas skusenosti so sitim svad.siat na mieru???konkr.love it weddings... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja tiez nad satami od nich uvazujem. viacere sa mi pacia. vraj ti ich aj prisposobia ked chces nieco inak.
Odpovedať
ahojte baby, ja som si u nich objednavala saty este vo februari a prisli asi v polovicke marca. sice som sa bala ako v nich budem vyzerat a ci vobec budu vyzerat ako na obrazku ale nakoniec to za ten risk stalo a nebol problem :)
Odpovedať
Ahojte :-) Tiez som si pozerala ich ponuku. Betty, ktore konkretne si si objednala? Takze vyzerali podla Tvojich predstav? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@ashley252 @betty_m @anega79 @enzinka1 Ahoj slečny... vidím, že ste si písali dosť dávno, tak som sa chcela spýtať, či ste si napokon kúpili, ktoré :) a či vám sedeli... ja som zamilovaná do jednych šiat už asi dva roky (našla som ich keď som si k nim posielala životopis, z práce síce nič bolo, ale vysnívané šaty zostali). Majú skvelé ceny, úžasné modely... dajte mi prosím vedieť :)
Odpovedať
neodporucam ti s nimi spolupracovat,ja som si od nich objednavala saty a ked uz bolo vsetko dohodnute saty vybrane, miery pomerane,tak prestali so mnou komunikovat...skusala som im pisat aj z druhych mailov, no nikto nereagoval,este stastie ze som neposlala zalohu!!!
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna to firma ani nesije ale objedna u cinana alebo ebay a ptoom za drahsie preda. ja som si objednavala cez tb dress a bola som spokojna, ale musim povedat ze to nebola presna kopia siat ktore som chcela
Odpovedať
tiez si myslim, resp je to jasne ako facka, ze su to cinania... objednaju cez ebay, dhgate (teda to najlacnejsie na trhu) a predaju s prirazkou... nazyvat to "na mieru" je pinajmensm vtipne... kedze neprebehne ani jedna skuska pocas rozpracovania saticiek...
Odpovedať
Profilova fotka
@swarovski máš pravdu, ja by som sa tiež bála takto si objednať šaty. Čítala som tu, že sa už niektorým nevestám stalo, že nevideli potom ani šaty a ani peniaze :-| a bez vyskúšania....ja nemám ideálnu postavu ...je to velké riziko
Odpovedať
@renata72 ved prave... podla mna sikovna krajcirka usije cokolvek... ta kopa umelej latky za doslova nekrestanskych povedzme 200-300€, navyse otrasne usitej, krive stehy, otrasne zapracovanie... nema to hodnotu ani par desiatok eur... fakt by som radsej volila krajcirku...
Odpovedať
@herodias @anega79 @swarovski @renata72 ja som si nakoniec objednala cez mimibazar.sk...saty site na mieru, vraj z "anglicka",ale som nadmieru spokojna!!!perfekne sedia a su krasne,este krajsie ako vyzerali na obrazku!!! takze nebanujem!!
Odpovedať
Profilova fotka
@enzinka1 ja som si najprv chcela požičať a išla som mrknúť salony, ale vo Fany si moja už vydatá kamoška kúpila funglovky, tak som sa tam objednala. No a odišla som s vakom :-) . Kúpila som si za 260 E, veľmi pekné, nové a sadli ako uliate, doplnky budem mať od nich, ....takže žiadna starosť. Vôbec som s tým nepočítala
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@renata72 ja som si tiez tam objednala, uz sa ich neviem dockat :)
Odpovedať
@enzinka1 prosim ta, ktore z mimibazaru si objednala?
Odpovedať
@renata72 prosim ta Fany to je salón? kde sa nachádza?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@elija711 moja starka je uz 72 rokov krajcirka (ma 88), takze trosku som postihunta a som dost hakliva na to, ked niekto cinske handry nazyva "na mieru".
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia01071982 ano, Fany je svadobný salon v BA, len neviem, či môžem dať kontaktný údaj. Vygoogli si.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ja som sa rozhodla tiež na kúpu vo Fany, zložila som zálohu 200eur a pretože nemali moju farbu a dlžku,tak mi prijdu presne na mieru, vo farbe a s ramienkami...ešte som si objednala štolu a celkovo platím 392eur (teraz tam majú Fb akciu)...keď mi prijdu, tak nafotím a naozaj pekný výber vo všetkých číslach...odporúčam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra890 mam taku istu skusenost :) na mieru, upravene ako som chcela a za 399 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 ahoj...veď to a bola som prekvapená, že v BA je taký prístup, poradenstvo a krásne šatičky. Moja priateľka ma tam umernila...tiež mala výborné skúsenosti
Odpovedať
a dievcata tie saty uz mate kupene za tu sumu alebo pozicane? :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Už mi začínajú tie "šaty na mieru", ktoré na rôznych stránkach ponúkajú, liezť na nervy. Na nete sa už poriadne žiadne šaty nedajú kúpiť, len tie napodobeniny z Číny....Na loveitweddings som našla fakt dosť krásnych šiat, ktoré sa mi páčia, rôzne krajkové šaty, šaty s rukávom, nádhera....Ale všetko sú to obrázky šiat svetoznámych značiek. To vážne mi chcú tvrdiť, že mi také ušijú? Našla som tam fotku šiat Monique Lhuillier, z kolekcie 2012, to by som chcela vidieť, tú krajku. Podľa mňa je to navyše celkom drzosť, že original značku alebo názov, ktorý býva v rohu, prekryjú svojim emblémom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, čítala som vašu diskusiu a chcem sa pridať :) Šaty majú fakt zaujímavé na stránke a však moja reálna skúsenosť je veľmi negatívna :( Výber a objednávka šiat prebehne veľmi rýchlo a pohodovo, promtne odpovedajú a reagujú na vaše dotazy no tam to končí. Ako náhle zaplatíte zálohu, prestanú s vami komunikovať čo by nebolo najhoršie lenže zistíte, že garantovaný čas ušitia podľa mailu 6 týždňov nedodržia a ani nedajú vedieť čo sa deje, ak im napíšete tak na mail neodpovedajú. Poviete si veď v zmluvných podmienkach majú 3 mes. a však ani tento čas nedodržia a vy ste v strese lebo máte 2 týždne pred svadbou a šaty nikde. Píšete maily ale nepomôže to lebo nikto nemá z tejto firmy toľko úcty aby vám odpísal. A čo bude ďalej? Šaty si požičiam z požičovne a budem právne vymáhať vrátenie zálohy. Táto firma si jednoducho želá zákazníkov, ktorí platia dopredu, neotravujú komunikáciou a aspoň rok do predu si objednajú šaty aby ich stihli ušiť a dodať. Úžasná firma, ktorá nemá ani telefonický kontakt a ako som zistila nie je ju ani možné nájsť v registry podľa obchodného mena. A ak sa pridajú k tomu informácie čo písala saomaa tak serióznosť veru od nich nie je možné očakávať. Píšem tento vstup preto aby ste si urobili ucelený názor na podklade reálnych skúseností. Dievčence prajem vám aby vaše svadobné prípravy boli o túto skúsenosť ušetrené a užili ste si ich:-) B.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?