Kvalita jedla v hoteli Vršatec

Caute.. prehliadam tento web kvoli informaciam a vasim nazorom na kvalitu restauracie v hoteli Vrsatec. V auguste tam mame svadbu. Boli sme sa tam 'skusobne' najest asi pred dvoma tyzdnami, aj minuly rok v lete. Jedlo veru nebolo ziaden zazrak a teraz naposledy to bolo dost hrozne. Maso vysusene, zemiaky ako keby prihriate, priloha len tak aby sa nepovedalo.. (5 ludi - 5 roznych jedal a ziadne nebolo poriadne pripravene) Tak sme z toho ostali dost v strese. Tesili sme sa, ze sa nam usiel termin, ktory sme od zaciatku chceli, ale toto som si dopredu nevyzistila.. a teraz som z toho vyplasena. Tiez budeme mat polovicu zahranicnych hosti, a ak to jedlo nebude stat za nic.. tak sa budem hanbit, ze si potom takto budu predstavovat slovensku kuchynu. Ludia, ktori sa k hotelu Vrsatec vyjadrovali este kdesi v roku 2006 - 2007 mali pozitivne skusenosti, ale pocula som teraz aj od inych ludi negativne referencie. Mal tam niekto svadbu v poslednej dobe a viete mi povedat, ako ste boli spokojni? Viete mi pripadne poradit, ako na nich? Co mame spravit, aby si urcite dali pozor na kvalitu toho, co nam tam naserviruju?? Pomooc.. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, sestra mala na Vrsatci svadbu minule leto a my sme boli spokojni...s jedlom ako takym nebol problem, chutilo vsetkym a bolo aj pekne naaranzovane, co si pamatam...a popolnocne pecene prasa islo riadne na dracku :-) ale odvtedy som ta nejedla, tak mozno sa nieco zmenilo, ktovie...
Odpovedať
Profilova fotka
@kateraina nestras :-(, my tam mame svadbu tiez auguste, ale 4.8., tak Ti mozem potom dat info, ale dufam, ze to bude v pohode, pretoze menu u nich aj dost vychadza, tak hadam bude aj dobre, inak im uskrtim kuchara :-D
Odpovedať
nestresujte. niekedy sa v restauraciach stane , ze nemaju prave kvalitne suroviny - raz sme sa boli najest v nedelu poobede a tiez to nebolo ono. ale ak mate mat svadbu, tak budu vsetci pripraveni nato a budu mat pripravene cerstve suroviny a vsetko bude aj cerstvo urobene. a na svadbach sa mi nikdy nestalo, ze by jedlo nebolo dobre :)
Odpovedať
@kokorunka3 .. ak to bude 4teho augusta zle.. tak to mi radsej uz nic nehovor :-D .. Co ma ale prekvapuje je.. ze sme sa dopredu nahlasili, ze ideme skusat kvoli svadbe a aj tam na mieste sme povedali dovod nasej navstevy.. a fakt to bolo zle.. nehovorim, ze nejedle.. ale celkovy dojem mizerny.. Pisala mi znama, ze tam bola na oslave pred 2 tyzdnami.. a takisto maso vysusene, omacka presolena, zemiaky nemastne neslane.. priloha takisto pofiderna.. a vraj aj velkost porcie taka 'len tak tak' .. No.. a nestresuj potom ;-) Odporucila mi .. ze im to treba prizvukovat.. ze nam na kvalite ozaj zalezi... citim sa ale trochu bezmocne... lebo neviem, ako si mam byt ista, ze to bude ok..
Odpovedať
Myslím kateraina, že Tvoje obavy sú oprávnené. Sú určité základné piliere aby svadobná hostina bola dobrá, a dobré a kvalitné jedlo, dostatočne veľké porcie patria k tým najzákladnejším zo základného. Napríklad taký môj otec si vždy pamätá, kde sa ako najedol. To ostatné, pokiaľ sa nevyskytol nejaký úplný škandál, nerieši, ani si nepamätá, ale jedlo si pamätá celé roky dozadu vždy. Takže na Tvojom mieste by som tieto Tvoje obavy išla povedať k tým ľuďom, u ktorých si si objednávala svadobnú hostinu, povedz aj o tom skúšaní jedál, ja by som tiež pochopila, že môže variť aj nejaký skúšobný, náhradný, alebo čo ja viem aký kuchár, skrátka nie ten, čo varieva na svadbe, takže dožaduj sa skúšky u toho, čo skutočne bude variť. Toť moja rada, držím palce.
Odpovedať
Dakujem za radu.. Ja uz som im pisala dlhy email, kde som rozobrala co bolo ako pripravene, za co sa ospravedlnili a povedali, ze mavaju na svadby a oslavy dobre referencie.. akurat, ze uz som pocula aj zle.. Tak hadam na nas vyjde ta dobra :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kateraina ahoj. Nasi znami tam boli cca pred mesiacom na svadbe a strasne si pochvalovali...a to oni su dost vyberavi by som povedala, takze na svadbach asi lepsie varia ako takto bezne, no je pravda, ze vedeli, ze pridete ochutnavat a nedali si na tom az tak zalezat... :-| na tvojom mieste by som tiez bola zklamana a plna obav, ze aby to takto nechutilo aj na svadbe...ale tak co Ti este ostava...chces zmenit miesto konania, uz ste zaplatili zalohu? Tak chodte este raz na druhu skusobnu ochutnavku... ;-) hadam, si uz daju viac zalezat.
Odpovedať
@janka27lienka .. Ani nevies, ako rada to 'pocujem' :) To je to, ze nemam velky priestor na nejake zmeny. Zalohu sme zaplatili a naozaj to tam aj chceme mat, lebo je tam krasne.. Sme tak trochu zahnani do kuta, lebo uz len mozeme dufam, ze to dobre dopadne.. Samozrejme, ze im este teda budeme prizvukovat, ze nam na jedle naozaj zalezi.. tak si hadam daju zalezat aj oni.. My inak zijeme v UK.. takze tiez to je trochu komplikovane tym, ze nemozem tam hocikedy len tak dobehnut.. Aj ked neviem, co by sa tym zmenilo :) .. Kazdopadne velmi pekne dakujem za pozitivne slova :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kateraina nie je začo ;-) ved od toho sme tu, aby sme sa povzbudzovali a radili si ked nam je tazko :-| Držím palce, aby vam to na tom Vrsatci vyslo podla vasich predstav :-) Neboj, dobre to dopadne! Kto sa bude chcieť baviť zabaví sa, kto bude chcieť hundrať, hundrať bude, takže to ťa trápiť nemusí ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@kateraina Ahoj kateraina, planujem svadbu na buduci rok niekedy v juni a prave som v stadiu vyberania vhodnych priestorov na hostinu. Pri tomto hladani som narazila na Hotel Vršatec a podla fotiek sa mi to tam zdalo celkom pekne a hlavne sa tam zmesti dost ludi a vsetci su pokope. Kedze vidim, ze tebe sa to uz krati tak uz mas isto prehlad ako to tam funguje a hlavne kolko to asi tak vychadza, to ma hlavne zaujima :-) aky maju pristup a na kolko vas to tam zhruba vyjde... a to jedlo potom nezabudni napisat ake bolo, ale ja verim ze to bude dobre, zatial som tu ziadne negativne reakcie nenasla :-)
Odpovedať
Ahoj :) Svadba nam dopadla uplne vyborne. Je to super priestor, sala, restauracia, vonkajsia terasa, vsetko sme mali k dispozicii. My sme mali zhruba 100 ludi vratane kapely a ostatnych 'ucinkujucich', mali sme normalnu veceru, ktora bola ludom servirovana, a potom ostatne jedlo formou bufetu. Tiez sme mali kavu, caj a pivo na otvoreny ucet. Zapatili sme zhruba 3700 EUR hotelu - vratane saly. Dost jedla nam inak aj zostalo. Mozem ti poslat ak chces mailom objednavku jedla - vecere aj bufetov. My sme na nich inak velmi naliehali, ze nam na kvalite zalezi, tak neviem, ci aj to pomohlo.. ale minimalne robili, co bolo v ich silach. Vyzdobu nam robila Simona Barkova (takze to bolo zvlast) - najdi si na facebooku firmu LaFantasia - ma tam fotky z Vrsatca - uz tam robila viackrat, ak by si mala zaujem. Ak mi das mailovu adresu, tak ti napisem viac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?