Kupovali ste si svadobné šaty na Ukrajine?

Profilova fotka
mate nejake skusenosti kupovanim svadobnych siat na Ukrajine, Ako je to tam cenovo a su tam pekne šaty ?
Odpovedať
Ahoj :) ja som tam bola osobne ale nekupila som... vyber tam je, ale na mna boli prilis vycacane ako tomu ja hovorim.. a cena do 200e :)
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka ano :) tuto sobotu :)
Odpovedať
Takato tema tu uz je. Daj si do vyhaldavaca ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky. Aj ja velmi intenzívne uvažujem nad kúpou šiat z ukrajiny nemáte niekto nejake bližššie fotečky nech viem asi ako to približne vyzera? A čo sa toho týka ja čakám bábenko su tam aj taketo šatky :)?
Odpovedať
@lenulik15488 http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s... fotoalbumov so šatami z UA je tu tiež niekoľko, ja mám tiež pár šiat odfotených v albume :)
Odpovedať
Profilova fotka
A tie čo mas v albume su všetky fotene na ukrajine :)? To je na trhu alebo v salone? A čo už mas doma šaty kupila si tam nejake :)?
Odpovedať
@lenulik15488 na začiatku su zo svadobneho veltrhu čo bol vo februari v BA a potom je tam pod fotkou napisane, ktore su prve z UA zo salone a potom ktore uz su na trhu v obchodikoch a potom uz su vsetky z UA až do konca albumu... hej, kupila som tam aj ja, ale svoje som do albumu nedala, uvidite v svadobnom albume v plnej parade :)
Odpovedať
@lenulik15488 ja mam fotky, vytvoreny album, mozes sa pozriet :)
Odpovedať
Profilova fotka
da sa kupit aj oblek pre muzov je tam vyber ale zase nie nejaky vyceckany
Odpovedať
Profilova fotka
a j vam podohli alebo ste si museli upravit same ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Aj keď už staršia téma, pripojím svoju skúsenosť - možno sa zíde budúcim nevestám. Včera som si kúpila šaty na UA - za 180e mám pekné šaty jednoduché, taštičku k ním (5 e), spodničku (cca 9 e) a kúpila som aj kvetinky pre družbov. Bola som len v troch stánkoch a vybrala som si dosť rýchlo a niesom "menej náročná". Mali v ponuke aj svadobné poháre - drahšie veľmi prezdobené (pár 38 e) aj lacnejšie. Myslela som, že aké "nádhery" ma tam čakajú, že budú odveci pošité a budú vyzerať ako záclony. Ceny sa pohybovali od 150 euro do 450 euro (tieto šaty už boli naozaj pekné). V jednom obchode ušili šaty podľa nejakého zahraničného katalógu vraj (stáli 210 e). Predtým som si obehla svadobné salóny v MI - najlepšie hodnotím salón Annie (výber super), potom Sarah (ochotná predavačka, dobré ceny), Gabriela má tiež pekné šaty. Vypožičanie je drahé. Sorry, ale kto dá za vypožičanie 300-450 e...? Asi ten, kto má, ja osobne ľutujem, hoci šaty tam mali skutočne krásne. Preto som si šla overiť situáciu na UA a neľutujem. Teta predavačka bola super, ochotná ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?